- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, a nagy tuningműhelyem a szoftverek sorának végére ért és persze, hogy az utolsó megoldás jött be....
Összefoglalom:
AMDGCT:
Nekem azonnal standby-ba lökte a monitort, amint húztam rajta. Itt kapott tippek alapján külön-külön kell húzni a GPU és a mem órajelét. Így ment és az a bizonyos 857-es korlát elég szigorú korlátnak bizonyult. Standby és következménye, a reset miatt nem értékelem túl a progit. A húzott értékeket természetesen nálam nem tartotta meg, így nálam nem ment a dolog.
AtiTool 0.27 beta 3:
Felmegy, simán belép, elhiteti velem, hogy a kártyát látja, mert a default értékeket mutatja, de bármit állítok, rá se hederít. Default és kész. Kis kutakodás után egy 312MHz-es ismeretlen kártyának ismerte fel... Egyelőre nálam használhatatlan, lomtár.
Rivatuner:
Simán látja a kártyát, a húzást alkalmazni is tudtam - először a sok progi közül - és nincs fagyás, se standby. 3DMark05-ben több száz pontos javulás. Kis Windows-os optimalizálás után még jó pár pontocska beesett. Bár a 10.000 nem lett meg (ezer kis futó szál, alkalmazás lassította - csak gyorsteszt volt
), azért meg vagyok elégedve a kártya rugalmasságával.
800/1100 -ról 853/1140 is elég jó növekedést eredményezett a pontokban. NYolcezer végéről kilencezer végére ugrott az eredmény.
Amikor megvettem a kártyát, már biztos voltam abban, hogy ebben az árban hosszú távon jól döntöttem. Az, hogy az 1-2 éves játékok nem mennek max élsimítással, meg iylesmikkel, nem foglalkoztat. Dx10 és HD teljesítménye elegendő ütőkártya ahhoz, hogy nem kellett sokat gondolkodnom a vásárlásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest