- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Értem, magvannak ezek a file-ok. Na most ebben az esetben föl kell telepíteni legközelebb is a steam-et, és utána lecserélni ezt a mappát?
aggregator: Ezt a Steam megcsinálja magától is? hogyan is?
deiblon: szedj le minden drivert (ATI), meg az ATT-t is. Csinálj egy drivercleanert ezekután.
Majd rakd fel mondjuk 8.4, vagy 8.5 driver-t, vagy plussz catalist-ot.
Egyébként lehet, hogy nem is jó ATT-t raktál föl, a legújabb ismeri fel rendesen a 2000-es szériát.
-
Debilon
addikt
hali!
valaki tudja mi lehet az oka annak, hogy random időközönként kiakad a gép 2d-ben is, elfeketedik a kép, hang is beakad után, monitor készenlétbe, majd kis idő múlva restart?
sapphire 2600xt-m van pci-e
vga-t megnéztem, hűtőbordák tiszták, alapon 45-50 fok között van, terhelve 60-65 a max..
kikapcs után kézrátétellel sem forró a borda, levett házoldallal is kiakad.eseménynaplóban semmi nincsen ami valami gebaszra utalna
azután lett mindez mikor ATT-vel húzni szerettem volna, de elfelejtettem ezt a 857mhz-ed gpu limitet, mikor ott járt és láttam akkor ugrott be
sajnos későn..mindjért restartolt is..utána default órajelre vissza, ati ccc elindítva, gpu órajelhez 850 vagy 857mhz volt írva..visszahúztam defaultra de azóta is ki-ki akad
uninstalláljam ATT-t? esetleg szedjem le a jelenlegi 8.3-ast és a 8.5-ös catalyst-ot tegyem fel?
-
válasz
tzsolesz #10294 üzenetére
gondolom a streamre gondolsz. abban a folderben, ahová a streamet installáltad, vhova leteszi a lokális image-eket (keress 1G feletti file-okat
), azokat kell elmenteni, aztán később visszatenni. más gépre ugyanúgy mozgathatók, ha a megfelelő accounttal lépsz be, akkor megnézi, ott vannak-e az image-ek, és csak akkor tölt le, ha hiányzik valami vagy frissíteni kell.
-
Gucunja
aktív tag
MSI 2600XT diamond 256 GDDR4 -et nem tudodja valaki lehet e kapni valahol??
-
Gucunja
aktív tag
válasz
barnam_ #10285 üzenetére
és mondjuk egy sapphire GDDR4 2600XT 17k nálunk + egy CoolerMaster CoolVIVA Pro SE
23k együtt.
-
válasz
Gucunja #10284 üzenetére
Az ipon-ban a HIS Zalman 21k, az Iceq Turbo ennél drágább lehet. Ez jobban megéri: SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full - 15k, ha ehhez veszel egy AC S1 Rev. 2-t, még mindig olcsóbb, mint a HIS, és sokkal jobb a hűtése. Bár a használt HD3850 256MB-t is érdemes meggondolni, 23k körül már lehet kapni a PH-n.
illetve nem tudom hogy dual chip es 2600 kapható-e már, de ha tudtok olyan linket ahol lehet rendelni 2600X2 -t akkor írjatok Nincs értelme a 2600X2-nek a CF miatt.
-
Gucunja
aktív tag
tudnátok nekem segíteni??
2600XT
-t keresek, de vagy ddr3 as HIS iceQ turbo, vagy gecube ddr4es vagy bármely más nem referencia hűtőt használó kártyát keresek.
illetve nem tudom hogy dual chip es 2600 kapható-e már, de ha tudtok olyan linket ahol lehet rendelni 2600X2 -t akkor írjatok
köszi srácok
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek, ez nekem újdonság, azt hittem veszélyesebb és körülményesebb művelet.
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #10275 üzenetére
Nem harap, de vigyázni kell vele éppenúgy mint az alaplapi BIOS frissítéssel, áramszünet stb..
Nálam ez vált be a legjobban, így a kártya a biosból tudja azt, amit a segédprogikkal is meg lehet csinálni, csak körülményesebben.
Az eredeti bios-t gondosan el kell menteni, pl eladásnál célszerű visszatenni.
Az ATi WinFlash 2.0.0.7-tel meg az RBE-vel módosított bios fájlt egyszerűen be lehet égetni és kész. -
Fetyoka0
tag
Húúú vágom mostmár miért szaggat be néha a Grid meg a COD4 sok játék után. Mert kevés a hely C:-n! Eddig xp-n nem csinálta ugye mert az kevesebb helyet foglal minta vista. De baszki ezek a játékok ilyen 2gigákat cash-elnek c:\USER könyvtárba valahol rejtett mappákba(most néztem meg játék közben) ilyen replay-ekre meg stb. Én meg már azt hittem h túlmelegszik a karim és azért szaggat be. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
beszarás!
-
tzsolesz
nagyúr
Itt a jó 3DMark05-ös eredményem: DMark05 8.4 catalist XP 32 bit
fagy53: ez veszélyes egyébként?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
bolcsodal #10267 üzenetére
Hallod? Ez tényleg 1280-ban lett lemérve, de én ezt nem is vettem észre, mindjárt megmérem rendesen is. Kösz.
ja, megvan azért maradt úgy mert az fps-ket hasonlítgattam össze közben a 3DMark06-oshoz, hát azóta sokat fejlődtek a játékok, így a 3dmark is, természetesen elég nagy eltérések vannak mindenhol, na de szebb is a grafika az animációknál
-
bolcsodal
addikt
válasz
wwenigma #10271 üzenetére
Hogy sikerült a powerplay-t előhozni a 2600XT-ből? Vagy ez egy downclock profil a rivatunerrel?
Egyébként kivettem/megpucoltam/visszaraktam...se kép se hang..
Újra kivettem/visszaraktam elindult (imádom a hardvereket, főleg mikor logikus okból csinálnak dolgokat...) és most IDLE 55 fok, 3DMark06-ban 69fok, de még így is csak 40%-on forog a ventije.
-
Fetyoka0
tag
Nincs azzal az 50egynéhány fokkal semmi gond. Nekem is a sapphire 51 fok alapon.
-
tzsolesz
nagyúr
-
-
Taitai
csendes tag
Üdv!!
Lenne egy kérdésem.Van egy gigabyte hd 2600xt Silent Pipe 2-m.Namost,erre szeretnék venni egy Zalman VF900-as coolert,csak éppen nem találom sehol,hogy rámenne-e a kártyára vagy sem.Ha valaki megmondaná,hogy jó e rá,azt megköszönném! -
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Fetyoka0 #10245 üzenetére
nekem a 3dmark 6344 et ad a gépre még 1gb rammal... kiváncsi leszek holnapra amikor megkapja a 2x2gb-t am a procit én nem meremhúzni inkább a vga-t meg a ramot húzom
demondani: gigabyte 945gzm-s2, intel pentium3.00Ghz, ( még ma 1GB kingston ddr2 910MHz, holnaptól kingston 900mhz 2x2gb, gigabyte radeon hd 2600xt
gyuri27: én sem akartam a számoknak hinni, de amikor elindítottam a game-t és még jóval feljebb tudtam húzni a játék grafikáját akor én is megértettem hogy "a pénz, az pénz"
szal most kivételesen igaz hogy 2x drágább de sokkal jobb -
Fetyoka0
tag
Csináltam 3dmark06-ot kis tuningal(850/855). Az eredmény a következő [link]
Így még stabil a rendszer, még Dirt-özni is tudtam. A CPU-t sajnos nem tudom húzni a satnya ramjaim miatt -
BabLeWeS
csendes tag
Úristenem milyen szerencsében volt részem!
1. beteg lettem és egész héten itthon ültem a gépem előtt...
2. feszegettem a kari határait vasárnap és nem tetszett neki. ki irt valamilyen hibát és egyszerűen letíltotta magát.
3. vissza vittem a boltba, elküldték szervízbe
4. kaptam egy gigabyte radeon hd3870-t ( tuningolva, zalman hűtéssel ) máig!!ilyen szerencsét
de hogy az a kari mennyivel többet megy mint az én 2600-xt-m elképeztő... a filmeknél semmi változás, de a játékoknál
nfsps:+16fbs, cod4: +12fbs, amit ugy toltam egész héten
csak sajnos ma vissza kaptam a régi karim
de egy felejthetettlen 1 hetem volt!
és hogy mennyivel erősebb az a kari, hát ajánlom nektek is
még 1x meghajtom a karim!!
-
BabLeWeS
csendes tag
Úristenem milyen szerencsében volt részem!
1. beteg lettem és egész héten itthon ültem a gépem előtt...
2. feszegettem a kari határait vasárnap és nem tetszett neki. ki irt valamilyen hibát és egyszerűen letíltotta magát.
3. vissza vittem a boltba, elküldték szervízbe
4. kaptam egy gigabyte radeon hd3870-t ( tuningolva, zalman hűtéssel ) máig!!ilyen szerencsét
de hogy az a kari mennyivel többet megy mint az én 2600-xt-m elképeztő... a filmeknél semmi változás, de a játékoknál
nfsps:+16fbs, cod4: +12fbs, amit ugy toltam egész héten
csak sajnos ma vissza kaptam a régi karim
de egy felejthetettlen 1 hetem volt!
és hogy mennyivel erősebb az a kari, hát ajánlom nektek is
még 1x meghajtom a karim!!
-
Fetyoka0
tag
CCC-ben miért nem engedi húzni a karit? Riva tuner-el engedte de kifagyasztottam 850/800on
windowsban. Viszont húzás nélkül 20%on megy a venti és akkor 51 fok.
-
Fetyoka0
tag
75 fok amire maxra fölmegy úgy vettem észre de olyanokat csinál néha h megakad ilyen 1-2 fps továbbmegy kicsit gyorsitva aztán beáll megint 40 fpsre. Ezt tapasztaltam már a cod-nál meg a gridnél. Vistát 2 hete raktam föl és 8.5ös catalystom van. Nemértem miért van.
-
Fetyoka0
tag
Akkor jó. Már akartam venni egy zalman hűtőt. Egyébként csak a Gridnél csinálja más játékoknál nem vettem észre. Szóval akkor lehet 90fokos is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fetyoka0 #10226 üzenetére
75 fokon nem lehet baja a képpel. Vmoddal 75-80 fok között tartva használtam hónapokig a karit, mentek a dolgok szépen. Vannak itt passzív hűtéses karik, azok meg 90 fokot is simán elérnek (vagy többet), és mennek vígan.
Esetleg egy friss windóz megoldhatja a problémáidat.
-
Fetyoka0
tag
Kitisztítottam de ugyan az a helyzet. Fölmegy 75 fokra és elkezd akkor már vibrálni a kép vagyis a háttér. Pedig nincs húzva semmim. Érdekes... Pedig én azt hittem h a gyári sapphire hűtők jók! A karim amúgy kb fél éves.
-
Fetyoka0
tag
Aha szóval akkor nem normális ez a hőfok. Köszi a választ, hnap akkor porszívózás
-
Fetyoka0
tag
Hali!
Van egy sapphire hd2600xt-m 256ddr3as gyári hűtős(ventis). Namost, olyat vettem mostanában észre h játék közben (GRID) 1 órás játék után elkezd a háttér vibrálni(pl fák). Megnéztem és ilyenkor 70-75 C fok a GPU. Normális ez a szám? Alapjáraton terhelés nélkül 51 C.
-
tzsolesz
nagyúr
Egyetértek kollega: VOALA 10C°-ot is feljebb megy a kis dög
-
AMD Power
titán
Megy a venti!
3D Vantage alatt ment a CCC. Kiakadt 99 fokon!!!
-
BukottHangya
csendes tag
Na végre kijött az agp hotfix a 8.5höz. Valaki próbálta már? 8.4ről megéri váltani? Főleg a SP3 support érdekel, hogy az miben nyilvánul meg? Gyorsabb, vagy mi? Mert eddig az SP2-es 8.4essel elvoltam mint a befőtt.
AMD Power: Nekem most terhelés nélkül (böngésző-msn) 51 fok.
-
AMD Power
titán
Az létezik, hogy terhelés nélkül (netezés) 57-60 fokos a GPU?
-
tzsolesz
nagyúr
Nem szóltam semmit, levettem Qimonda ramok vannak rajta.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #10200 üzenetére
Értem, és köszi, tudom egyébként ezt. Sokat értetlenkedtem az elején ezzel. Én csak azt mondtam, hogy a CCC is beleszól a tuning-ba, ezt valahol hallottam, és gondoltam valaki megerősít ebben.
Így utólag szerintem hülyeség.
Itt van az XP-és eredményem. 3DMark06 2600XT --->XP SP2
Majdnem 560 ponttal több mint vista alatt, azért ez nem semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest