- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gucunja #10347 üzenetére
Az valami módosított lehet. Megnéztem az AC oldalán a Silencer-ek útmutatóját, egyik se egyezik a 2600XT furattávolságával. De Te is megnézheted itt. 43mm a furattávolság a 2600XT-n.
a sapphire 2600XT GDDR4 gyári hűtése milyen?
Passz, keress rá a topicban, hátha találsz valamilyen beszámolót. -
válasz
Gucunja #10284 üzenetére
Az ipon-ban a HIS Zalman 21k, az Iceq Turbo ennél drágább lehet. Ez jobban megéri: SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full - 15k, ha ehhez veszel egy AC S1 Rev. 2-t, még mindig olcsóbb, mint a HIS, és sokkal jobb a hűtése. Bár a használt HD3850 256MB-t is érdemes meggondolni, 23k körül már lehet kapni a PH-n.
illetve nem tudom hogy dual chip es 2600 kapható-e már, de ha tudtok olyan linket ahol lehet rendelni 2600X2 -t akkor írjatok Nincs értelme a 2600X2-nek a CF miatt.
-
válasz
Gucunja #7975 üzenetére
ha akarsz Unreal Engine 3 alapú játékokkal játszani, akkor vedd a Radeont, különben a GeForce-szal jobban jársz. ha Radeont veszel, akkor 256M-s, DDR3-as kártyát keress, azt 20-22 között megúszod. esetleg, ha érdekel a Valve BlackBox tartalma, akkor kicsit drágábban Sapphire, Full edition (cca. +2e FT).
-
carrot
tag
válasz
Gucunja #7975 üzenetére
Egyikkel sem jársz rosszul, de ma már írtam valahol a MSI OC kb 10-esetleg 15%-kal jobb mint az ATI. Nekem Sapphire 2600xt-m van, halk, jó megy minden játék, igényeimnek megfelel. Szerintem megbízhatóbb ATI-t venni
(esetleg néha a driverek idegesítenek majd, de nem biztos). MSI OC-ről két emberkétől hallottam, h behaltak a memói, de ezt zárójelben képzeld el az OFF mellett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Így használod a ChatGPT-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Robogó, kismotor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest