- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
hali!
valaki tudja mi lehet az oka annak, hogy random időközönként kiakad a gép 2d-ben is, elfeketedik a kép, hang is beakad után, monitor készenlétbe, majd kis idő múlva restart?
sapphire 2600xt-m van pci-e
vga-t megnéztem, hűtőbordák tiszták, alapon 45-50 fok között van, terhelve 60-65 a max..
kikapcs után kézrátétellel sem forró a borda, levett házoldallal is kiakad.eseménynaplóban semmi nincsen ami valami gebaszra utalna
azután lett mindez mikor ATT-vel húzni szerettem volna, de elfelejtettem ezt a 857mhz-ed gpu limitet, mikor ott járt és láttam akkor ugrott be
sajnos későn..mindjért restartolt is..utána default órajelre vissza, ati ccc elindítva, gpu órajelhez 850 vagy 857mhz volt írva..visszahúztam defaultra de azóta is ki-ki akad
uninstalláljam ATT-t? esetleg szedjem le a jelenlegi 8.3-ast és a 8.5-ös catalyst-ot tegyem fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest