- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
hali!
valaki tudja mi lehet az oka annak, hogy random időközönként kiakad a gép 2d-ben is, elfeketedik a kép, hang is beakad után, monitor készenlétbe, majd kis idő múlva restart?
sapphire 2600xt-m van pci-e
vga-t megnéztem, hűtőbordák tiszták, alapon 45-50 fok között van, terhelve 60-65 a max..
kikapcs után kézrátétellel sem forró a borda, levett házoldallal is kiakad.eseménynaplóban semmi nincsen ami valami gebaszra utalna
azután lett mindez mikor ATT-vel húzni szerettem volna, de elfelejtettem ezt a 857mhz-ed gpu limitet, mikor ott járt és láttam akkor ugrott be
sajnos későn..mindjért restartolt is..utána default órajelre vissza, ati ccc elindítva, gpu órajelhez 850 vagy 857mhz volt írva..visszahúztam defaultra de azóta is ki-ki akad
uninstalláljam ATT-t? esetleg szedjem le a jelenlegi 8.3-ast és a 8.5-ös catalyst-ot tegyem fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest