- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fetyoka0
tag
8,12es driver nem valami stabil. Legalábbis nálam. A játkok futnak rendesen csak egy idő után elsötétül a monitor átvált készenlétbe és annyi. Minden játéknál kivétel nálkül 5-10 perc játék után. Érdekessss. Visszarakva a 8,10est semmi gond.
-
Fetyoka0
tag
Húúú vágom mostmár miért szaggat be néha a Grid meg a COD4 sok játék után. Mert kevés a hely C:-n! Eddig xp-n nem csinálta ugye mert az kevesebb helyet foglal minta vista. De baszki ezek a játékok ilyen 2gigákat cash-elnek c:\USER könyvtárba valahol rejtett mappákba(most néztem meg játék közben) ilyen replay-ekre meg stb. Én meg már azt hittem h túlmelegszik a karim és azért szaggat be. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
beszarás!
-
Fetyoka0
tag
Nincs azzal az 50egynéhány fokkal semmi gond. Nekem is a sapphire 51 fok alapon.
-
Fetyoka0
tag
Csináltam 3dmark06-ot kis tuningal(850/855). Az eredmény a következő [link]
Így még stabil a rendszer, még Dirt-özni is tudtam. A CPU-t sajnos nem tudom húzni a satnya ramjaim miatt -
Fetyoka0
tag
CCC-ben miért nem engedi húzni a karit? Riva tuner-el engedte de kifagyasztottam 850/800on
windowsban. Viszont húzás nélkül 20%on megy a venti és akkor 51 fok.
-
Fetyoka0
tag
75 fok amire maxra fölmegy úgy vettem észre de olyanokat csinál néha h megakad ilyen 1-2 fps továbbmegy kicsit gyorsitva aztán beáll megint 40 fpsre. Ezt tapasztaltam már a cod-nál meg a gridnél. Vistát 2 hete raktam föl és 8.5ös catalystom van. Nemértem miért van.
-
Fetyoka0
tag
Akkor jó. Már akartam venni egy zalman hűtőt. Egyébként csak a Gridnél csinálja más játékoknál nem vettem észre. Szóval akkor lehet 90fokos is
-
Fetyoka0
tag
Kitisztítottam de ugyan az a helyzet. Fölmegy 75 fokra és elkezd akkor már vibrálni a kép vagyis a háttér. Pedig nincs húzva semmim. Érdekes... Pedig én azt hittem h a gyári sapphire hűtők jók! A karim amúgy kb fél éves.
-
Fetyoka0
tag
Aha szóval akkor nem normális ez a hőfok. Köszi a választ, hnap akkor porszívózás
-
Fetyoka0
tag
Hali!
Van egy sapphire hd2600xt-m 256ddr3as gyári hűtős(ventis). Namost, olyat vettem mostanában észre h játék közben (GRID) 1 órás játék után elkezd a háttér vibrálni(pl fák). Megnéztem és ilyenkor 70-75 C fok a GPU. Normális ez a szám? Alapjáraton terhelés nélkül 51 C.
-
Fetyoka0
tag
Én most itt vmit nem értek. Néhányan próbáljátok a memoria órajelét felhúzni 1000 fölé. Viszont ah nézegetem az oldalakat a hd2600xt-nek gddr3as ramokkal az alpórajele 1400as. Akkor most lehet kapni ilyen karit ddr3as rammal is? vmicsoda??????
-
Fetyoka0
tag
Kössz az infókat! Jó kis karim lesz...
-
Fetyoka0
tag
De tuningolásból kifolyólag gondolom jobb, ha olyat veszek amin van venti. Vagy passzivval is lehet húzni?
-
Fetyoka0
tag
Hali!
Most tervezem egy sapphire hd 2600xt vásárlását csak nemtom melyik faját vegyem(lite,full,ultimate). Mi a különbség köztük? Azt tudom h az ultimate az passziv hűtős. Szóval melyiket?(kicsit húzni is akarom majd
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Fogyjunk le!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest