- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
SetCHOO. #29656 üzenetére
Ez nem referencia kártya, ugye? Csak azért gondolom, mert annak tulképp nincs is hangja...
Van nekem a polcon egy GFX Chilla-m. Gondolkodtam azon, hogy rárakjam-e, de...
Helyedben legalább a hétvégét ráhagynám a hűtésre. Csak, hogy az is szokja a környezetet, ill. Te is őt. Hátha...
Többeknek tönkrement már a csere után. Persze nem feltétlenül attól, de nem lehet kizárni. Amúgy elviekben a gar. is ugrik...
Tovább megyek ... a helyedben nem is tuningolnám, ill. amíg a játékokkal nincs gond, a ventit se próbálnám vezérelni, ráhagynám a kártyára.
Aztán, ha nem tud meggyőzni pár nap után sem, akkor ...No, de engem csak akkor nem tudna meggyőzni, ha hibázna játékokban. Engem holmi Furmark nem érdekel. A 3DMark eredménye se győz meg önmagában addig, amíg játékok zömében gyorsabb, mint egy másik megoldás.
Vagy, ha tényleg süvítene! De a ref. kari nem süvít.De, ha ez is csak egy széllel szembeni kísérlet részemről, akkor felejtsd el! Minden esetre én ezt tenném. Nálam ez bevált.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged