- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
SetCHOO. #29656 üzenetére
Ez nem referencia kártya, ugye? Csak azért gondolom, mert annak tulképp nincs is hangja...
Van nekem a polcon egy GFX Chilla-m. Gondolkodtam azon, hogy rárakjam-e, de...
Helyedben legalább a hétvégét ráhagynám a hűtésre. Csak, hogy az is szokja a környezetet, ill. Te is őt. Hátha...
Többeknek tönkrement már a csere után. Persze nem feltétlenül attól, de nem lehet kizárni. Amúgy elviekben a gar. is ugrik...
Tovább megyek ... a helyedben nem is tuningolnám, ill. amíg a játékokkal nincs gond, a ventit se próbálnám vezérelni, ráhagynám a kártyára.
Aztán, ha nem tud meggyőzni pár nap után sem, akkor ...No, de engem csak akkor nem tudna meggyőzni, ha hibázna játékokban. Engem holmi Furmark nem érdekel. A 3DMark eredménye se győz meg önmagában addig, amíg játékok zömében gyorsabb, mint egy másik megoldás.
Vagy, ha tényleg süvítene! De a ref. kari nem süvít.De, ha ez is csak egy széllel szembeni kísérlet részemről, akkor felejtsd el! Minden esetre én ezt tenném. Nálam ez bevált.
Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged