- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
warning19
csendes tag
Köszönöm szépen a hosszú leírást. Épp most vettünk új fűnyírót mert a régi megadta magát legalább a régi pengéjét befoghatom még munkára. Azért veszünk szélezetlen deszkát, mert ez tetszik itthon a főnökségnek. A háncsolását meg azért kérdeztem, mert magát a deszkát viszonylag olcsón meg tudjuk venni viszont a kéregtelenítést nem tudják vállalni csak több hónap múlva mert állítólag nagyüzem van náluk. Szóval ezek szerint magam is egy kis gyakorlást után viszonylag rövid idő alatt meg tudom szabadítani a háncstól a deszkákat és így nem kell hónapokat várni, hogy megkapjuk őket.
A fénylakk az egy gyártó. Kültérre természetesen lazúrt fogok alkalmazni abból is a vékonyat. Igazából 2 gyártó termékei között vacilálok az egyik a Milesi a másik pedig ez a fénylakk nevű gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest