- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
"Az én tapasztalatom az, hogy udvarias panasszal hamarabb érsz célt mint pattogással."
tökéletesen igazad van abban az esetben, ha az adott cégnél létezik komolynak mondható vevői panaszkezelés, és valóban fontos az elégedett vevő. Jelen esetben valószínűleg ez így van, ezért szerintem is így érdemes eljárni.
Azonban:
Udvariasan panaszt tettem egy futárra egy komoly futárcégnél. Nem pattogtam, tényszerűen leírtam, mit művelt. Le se xarták a fejemet, semmilyen választ nem kaptam.
Sok helyen, ha nem vered az ajtót, észre sem vesznek. Ha van 10 reklamáló, amiből 4 csapkodja az asztalt, meg fogyasztóvédelemmel fenyeget, a másik 6 meg udvarias, nyugodt hangnemben kommunikál, akkor az a 6 "nem égető probléma", várhat (legalábbis addig mindenképp, amíg át nem lép a másik táborba és elkezd asztalt csapokodni), talán választ se kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest