Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadabra
csendes tag
Sziasztok, homeoffice-hoz készítek magamnak egy mozgatható íróasztalt.
Ez akar lenni az eleje:
Ez pedig a hátulja/alja:
- a képen a fekete asztallábak azok görgők szeretnének lenni
- nem rajzoltam be a fiókokat, és oldalra a számítógéptartót
- egy kihúzható billentyűzettartót is odaálmodtam a fiókrészek fölé fióksínnel rögzítve a két fekete asztallaptartóhozSemmiképpen nem szeretnék hátlapot ami bekorlátozza a lábteret, azonban hátlap nélkül aggódom a stabilitása miatt.
Attól félek, hogy amint összeraktam az asztalt és ráteszek pl egy pohár vizet azonnal összecsuklik az egész. Ahogy számolgattam az asztal önsúlya kb 95kg. A bele és rápakolt kincsek pedig kb 35kg.Kompromisszumos megoldásként egy picike, mindössze 10cm széles hátlap elegendő lehet az asztal stabilitásának a biztosítására?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest