Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bim

veterán

válasz #05304832 #40178 üzenetére

Ezen a szinten már nem is gondolkodok minőségbeli különbségben mert nem hinném hogy a gyártónak megérné egy vacakot kiadni. Bosch is színben elkülöníti a Makita meg más nevet is ad a gyengébb gépnek.

Tibibácsi: Nem semmi szösszeneteket írsz. Azt gondolom ha valaki ipari gépet vesz akkor a felhasználási területnek megfelelőt válasszon és ne ragaszkodjon a márkákhoz. Nekünk a fontossági sorrend a leadott magas teljesítmény mellett a fokozottabb ütésállóság az első sorban van. Súly és ár második vonalba kerül. Van akinek pont ezek állnak az első helyen mert nincs szükségük folyamatos magas teljesítményre. Amikor szerkezetet rögzítünk át van hogy egyhuzamba csavarozunk el 150db. 8x220-as tányérfejűt (eletetve nem érintőre) amihez kell a 450-500Nm aminek viszont súlya van de nincs mit tenni. Viszont kartonozásnál előkerülnek a sokkal kisebb gépeink. Akár a jó öreg 2008-as Hitachi amihez most szereztem akkukat. Miért dobnám ki amikor tökéletesen teljesít?
    Sajnos beleestem abba a "hibába" hogy elkezdtem egy Hilti flottát építeni ami már áll 4 akkus gépből 4 töltőből és 11 aksiból.(plusz vezetékes gép és szintező) Mindig veszek hozzá ezt azt. Ha Dewaltba álltam volna bele akkor most abból lenne flottám. Jól ki van ez a külön akku és géptest találva.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés