- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
#05304832 #40178 üzenetére
Ezen a szinten már nem is gondolkodok minőségbeli különbségben mert nem hinném hogy a gyártónak megérné egy vacakot kiadni. Bosch is színben elkülöníti a Makita meg más nevet is ad a gyengébb gépnek.
Tibibácsi: Nem semmi szösszeneteket írsz. Azt gondolom ha valaki ipari gépet vesz akkor a felhasználási területnek megfelelőt válasszon és ne ragaszkodjon a márkákhoz. Nekünk a fontossági sorrend a leadott magas teljesítmény mellett a fokozottabb ütésállóság az első sorban van. Súly és ár második vonalba kerül. Van akinek pont ezek állnak az első helyen mert nincs szükségük folyamatos magas teljesítményre. Amikor szerkezetet rögzítünk át van hogy egyhuzamba csavarozunk el 150db. 8x220-as tányérfejűt (eletetve nem érintőre) amihez kell a 450-500Nm aminek viszont súlya van de nincs mit tenni. Viszont kartonozásnál előkerülnek a sokkal kisebb gépeink. Akár a jó öreg 2008-as Hitachi amihez most szereztem akkukat. Miért dobnám ki amikor tökéletesen teljesít?
Sajnos beleestem abba a "hibába" hogy elkezdtem egy Hilti flottát építeni ami már áll 4 akkus gépből 4 töltőből és 11 aksiból.(plusz vezetékes gép és szintező) Mindig veszek hozzá ezt azt. Ha Dewaltba álltam volna bele akkor most abból lenne flottám. Jól ki van ez a külön akku és géptest találva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Manjaro Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest