- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
válasz
_Petya_ #39453 üzenetére
Szia!
Több bútort is csináltam bútorlapból, régebben nekem is többször átszakadt. Pár tapasztalatot leírok (bár ln is szívesen hallgatnék meg egy profit):
- A tiplit mindig először az élbe ragasszad be teljesen (én gumikalapáccsal beütöm), ez után kend be és nyomd a lapba a másik felét. Ezzel én ki tudtam küszöbölni az átszakadások nagy részét.
- A ragasztó mennyiségét ki kell kísérletezni, ha túl sok, az is tud átszakadást produkálni. Nem szabad az egész lyukat kitölteni ragasztóval, sőt! Egy kis pálcikával a ragasztót szét szoktam kenni a lyuk oldalán - ilyenkor már nem állhat a lyuk alján ragasztó.
- A munkát megpróbálom kisebb részekre felosztani, nem egyszerre ragasztom össze az egész bútort, hanem először csak egy-egy élt, majd következő nap teszem rá a következő elemet (egyrészt így mindig lesz elég szorítóm, másrészt nem jön szét egy korábbi illesztés egy újabb ragasztás során).
- Gumikalapáccsal szoktam összeütni az elemeket (ez alá is rakok lécet) és mindig a lap felől ütöm, hogy ne szakadjon át.
- Mindig használok szorítókat (anno vettem 4 db 100 cm-eset a tesco-ban), ezek alá vékonyabb lécet teszek és a csapoknál szorítom össze.Nemrég vettem egy lapostipli maró gépet, ezzel sokkal gyorsabban és pontosabban lehet dolgozni. Ha sok ilyen bútort csinálsz, érdemes beruházni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest