- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
thyeby #36079 üzenetére
Szia thyeby! Nem sajnállak kedves fórúmtárs. Előre utalni? Minden fórúm erről szól, hogy ne. Miért nem maradt meg a nyugalmad? Az egyik legnormálísabb embernek gondollak még ezután is, de ???? Miért??, Te aki tisztán világosan látod a buktatókat( herendi hiéna . stb) Miért?, Nem érdekel , hogy nem fórúm téma , de elmondom. A fiamat(23éves) kirabolták miskolcon a szeretett velünk élő kissebbség tagjai. A hülye (19éves)gyereket is sajnáltam. kapott 5 évet a másik négy faszkalappal eggyütt. A röhely az hogy a 140 ezer ft-ot külőn polgári perben lehetett volna követelni. Érdekes ez a polgári jog rendtartás vagy mi a katyvasz ez? A viszkis rablót miért nem külön perben itélték az okozott kár megtérítésére? Megmondom én ,,,azért mert ha te rabolsz akkor ????? ha téged rabolnak akkor??,, na remélem érted. védd maGAd ha tudod . üdv neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen széket vegyek?
- Vallás
- Metal topik
- PHP programozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest