- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Winner_hun #31468 üzenetére
Biztosan nem unaloműzésből csinálja. Már tönkrement volna ennyi idő alatt, ha nem talál elég "igényes" vevőt.
Egyszer hirdetett egy húszasért egy újnak tűnő Hilti 15,6V-os akkut. (A márkakereskedésben 70 ezer az új ára.)
Kérdeztem tőle, hogy mikori gyártású?
Azt válaszolta, hogy nem mai darab, de az újnak horror ára van.
Mondtam, hogy pontosan tudom. És azt is, hogy mennyit veszít az értékéből évente.
Erre már nem válaszolt. És persze ma se tudom, hogy mikori gyártású is?Nem csak minket irritál ez biztosan. Az ember tudja, hogy rászedettekre utazik - a tudatlanságot használja ki. Akár a termékbemutató csalók az öregek tudatlanságát. De látod, annyi pénz van ebben, hogy a kormány hiába próbálja őket kordába pofozni, mindig kitalálnak újabb trükköket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Welock Touch 51
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest