Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #52262 üzenetére
Most azért elárulod, hogy mit kaptál személyesen és miért küldted vissza?
Alsópulyára több a szállítási idő mert idő kell, hogy lecsorogjon.
Mi Alsópulyaiak hátrányban vagyunk. verdammte Schei.....e. Ha jó írtam.
Ja én pl X8 szeretnék bőven elég lenne.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #52266 üzenetére
Abban a sokaságban fel sem tűnik egy mini mx. A sr-k miért vannak elől a szekrényen? levetted megmutatni hátulról? Amúgy jól néz ki de nálam a TV felett a két szekrény közt még a falon van egy 82" félautomata vetítő vászon is amit TV elé le lehet húzni.
Azért ha ezt a képet meglátná a BBéci ( a házimozi kezdőknek topikból) volna egy két szava hozzá.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #52270 üzenetére
Senki nem nézet le semmit. csak olyan zsúfolt volt minden, és erre célozgattam.
Erre a képre nézve nem jön le, hogy ideglenes állapot. Csak azt látom, hogy két oldalt beszorítva a subok, a sr meg elől. Bocsi semmi sértés nem akartam.
És én nem verem a mellemet mert tudnék akár több millás dolgokat is venni de nem erre költöm a pénzem.
Van két eladó sorba kerülő unokám akit majd segíteni kell a lakás vásárlásnál.
Különben is a nagyothalló készülékem több mint fél millás, és csak azt én tudom élvezni.
Alul a felsorolás nem dicsérő fal, hanem amiatt van, hogy ne keljen mindig leírni, hogy esetleg nálam mi található, igaz nincs minden feltüntetve de ha óhajtod pótlom.[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
válasz djpundro #52273 üzenetére
A centert próbáld ki előrébb húzva, mert így mély és középtartományt elszínezik az asztalról visszaverődő hangok. (Az alátüskézést már nem merem említeni. )
Amúgy jól néz ki, tényleg ízléses. Grat. hozzá és jó mozizásokat!
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Patice
Topikgazda
válasz djpundro #52278 üzenetére
Így-így. Olcsó "tuning"...
Gumi láb az OK, nem kell feltétlenül tüskézni, de nem nagy befektetés. Rád bízom kipróbálod-e.
Amúgy az mindig optimálisabb, ha a hangszórók előlapja van legelőrébb a szekrényekhez képest.
Centert filmnézéskor húzd egészen a szekrény széléhez, a két front is pár centivel jöhet még előre.Az a pár centi is sokat számít, mint a nőknél.
-
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #52301 üzenetére
Várjuk a beszámolót, igaz a x8 jobban örültünk volna.
Meg, hogy honnan jött a végén?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #52304 üzenetére
Mi is annyit várunk magyar honban, ez bele van kalkulálva. sata bemenet - ezt ki is fogod használni a NAS melett ?
Az új avatarod sokkal jobb.
-------------------------
es a beelinket eladom . - én azért az árért nem adnám el, tartaléknak bármikor kellhet és jó ha kéznél van. Nekem is 3 db van de most adtam el az egyiket. Ma vitték el.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #52308 üzenetére
Melyiken próbáltad?
fritzbox 6490: 2,4 GHz-es vagy 5 GHz-es? - jó kis cucnak néz ki sok tudással.
--------------------------------
Senki9876 - A NAS-ról való lejátszás a legkisebb gond az megy szinte mindennel.Az aktív 3D ISO az már fogós ...........[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #52319 üzenetére
Ha jól olvastam az itteni hsz-ből akkor a routert kell átállítani és akkor látszik a vevő egységen a lehetőség.
Mert hiába szeretnék én tokai aszut inni ha nincs az itallapon. Ha a közelben nincs elérhető 5-s wifi akkor nem is lát semmit. Egy próbát megér, ha értesz a router beállításához. De gondolom nem lesz gond.
Más én nem erőltetném 2.4 a wifit főleg FHD lejátszáshoz és felette. 720p még elmegy.
--------------------------------------------
(#52318) Senki9876 a választ megkaptad, megelőztek habár nekem passzív a TV.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #52326 üzenetére
AZ 5 GHZ még nem nagyon foglalkoztam mivel a laptopom nem tudja de majd egy próbát megcsinálok mivel 2 db van egymás felett a másik marad a 2,4 Ghz en. De nekem direktbe van kötve gépem 75 cm kábellel.
65Mbit/s - elméletileg de mint látod akadozik,de sok minden befolyásolhatja az akadást. Az X9 mérted ezt a sebességet? Mihelyt hullámzás van az adat átvitelben megáll tölteni. nagyon leterhelt e 2.4 sáv.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bogabi
senior tag
válasz djpundro #52326 üzenetére
Ez itt elég off, de a 2.4 GHz WiFi általánosan használt g-s jelű verziójának elméleti max. LINK sebessége 54 Mbps (6,7 MBps). És ez csak a link, az adatsebesség ettől alacsonyabb lesz. Pláne, ha az AP-n még csüng más eszköz is, és nem beszélve a környéken lévő egyéb 2,4 GHz-es WIFi eszközök zajszennyezésétől. Szóval FHD-t csak 5 GHz-en érdemes próbálni. Perszee van olyan 2,4-es szabvány, ami 600 Mbps-ot tud Linken, de az ritka, mint a fehér holló, ráadásul mind az AP-nek mind pedig a kliensnek tudnia kell - ez persze érvényes minden más esetben is.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
blakey
titán
válasz djpundro #52360 üzenetére
Már pénteken megkaptad. Az írásjeleket meg nem ártana normálisan használni (vesszőt a szó után használunk és nem szóköz után a következő szó előtt), nagyon szétesik az egész szöveg, a fogalmazás sem túl acélos.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz djpundro #52464 üzenetére
Erre nem vennék mérget, a Realteknek nem feltétlenül jobb a képminősége főleg ha azt vesszük alapul, hogy az S905-ös chippel szerelt lejátszók belenyúlásmentesen küldik tovább a képet azaz a natív képet látjuk. Nem mindig az a jobb ami színesebb vagy élesebb, stb. Az a jó ami úgy néz ki ahogy a tervezősztalon, ezt egy jóminőségű megjelenítőn megfelelő kábelekkel tudjuk megállapítani.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz djpundro #52469 üzenetére
Vártam ezt a választ csak sajnos nem elfogadható, német billentyűzeten is ugyanott van minden mint a magyaron és ha tudsz szóköz után vesszőt tenni akkor előtte is tudnál.
Tudom, hogy pl. miért kerül 60e-be a Himedia, sok lejátszóm van de a Realtek chipes lejátszók nem a jó képminőségükről híresek, de majd letesztelem az X9S-t is, bár inkább a Minixet próbálnám ki, sokkal jobbnak tűnik a szoftvere. Dune, Popcorn gépekhez viszonyítva az MXIII-as képe nagyon is jó, ráadásul kalibrált megjelenítőn nézem őket.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz djpundro #52490 üzenetére
Szerintem meg kéne tanultod olvasni, írni és értelmezni, mert nagyon nem érted miről van szó. 5 médialejátszó van nálam a 12e-től a 80e-ig, lehet, hogy több fogalmam van a megjelenítésről mint neked, arról nem beszéve, hogy még hány volt nálam és nem tesztelésre hanem saját tulajdon volt, djnice nem szakember hanem egy lelkes fórumozó aki szeret tesztelni, kísérletezgetni, én sem vagyok ezen a téren szakember cserébe a grafikai megjelenítésben az vagyok és az eszközeim is megvannak hozzá, tudom, hogy mit kell nézni és ne aggódj, lesz Zidoom is, de nem kell ennyire lelkesedni meg ájuldozni a tudása, minösége felett, átlagos lesz, nem véletlenül kerül csak ennyibe és nem 2-300e Ft-ba.
-
Patice
Topikgazda
válasz djpundro #52631 üzenetére
Amikor a Kodi-ban hozzáadsz egy műsorforrást, akkor meg lehet adni, hogy abban a könyvtárban milyen médiát keressen (Movie, TV Show, azaz mozifilmeket, vagy TV-s sorozatokat).
A borítókép az alap ilyenkor, fontos hozzá, hogy jól, a Kodi ajánlásainak megfelelően legyen a fájl elnevezve és akkor szinte hibátlan lesz a találati arány.
A Kodi beállításai között a Library alatt van az, hogy az adatbázisban miket keressen meg. Itt lehet pl. bepöttyözni, hogy a színészek képeit és YT előzeteseket (Trailer-t) is keressen.
Ha ez megvan, akkor az adatbázisban mászkálva a YT előzetest is meg lehet nézni.Megint máshol lehet beállítani (ha jól emlékszem a Skin-nél), hogy a filmes összefoglaló szövegét automatikusan görgesse.
Amúgy a különböző nézetek váltogatásával azt is elérheted, hogy egyben lásd az összefoglalót.
-
bogabi
senior tag
válasz djpundro #52921 üzenetére
Kérdés, mi az, ami miatt rosszabbnak látszik Beelink (zaj, színek, kontúr, dinamika)? Vagy csak - mivel a natív lejátszóval hasonlítja össze - egyszerűen a Zidoo képjavítója által módosított képet látja jobbnak - ami meg nem fair, mivel akkor már nem a natív képről beszélünk. Amúgy ez a terület elég necces, mivel ugye kinek mi a jobb, szebb... szubjektív témakör, nehéz benne ítélni - max. djnice kedvenc HDMI Capture megoldásával lehetne valamiféle objektív választ kapni, de ha pl. a Zidoo-ban nem lehet _teljesen_ kikapcsolni a képjavítást, akkor az megint csak fals eredményre vezet és megint az egyéni érzések lesznek mérvadók. Egy ilyen összehasonlításhoz kellene minimum egy _referencia_ anyag (pl. referencia képkockák, amik 100% módosításmentesek) és akkor lehetne capture-özni a többi lejátszóból is ugyanazokat a frame-eket és akkor valóban össze lehetne hasonlítani a képi jellemzőket. De ennyit meg nem ér meg az egész, egyszerűen otthoni környezetben _szerintem_ az egyes lejátszók képminősége nem lehet annyival jobb/rosszabb, hogy az élményvesztést okozzon - kivéve ha tényleg nagy bajok vannak.
Nekem eddig ugyanazon TV-n volt MED600, majd RPi2, és most Mini MX. Nem látok köztük különbséget képminőség terén - mondjuk az is igaz, hogy direktbe nem is keresem ezeket.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
blakey
titán
válasz djpundro #52921 üzenetére
Ebben semmi meglepő nincs, ezt eddig is tudtuk, Himedia Q10 Proban a Kodi gyengébb képminőséggel rendelkezik mint a saját lejátszója, ezt képekkel is illusztrálták.
Szóval a ZDMC vs. Kodi az ilyen viszont a LibrELEC alatt lévő Kodival már más a szitu, az nagyon is rendben van képminőség szempontjából és hozza a natív képet, azaz azt kapod ami a "lemezen" van.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
válasz djpundro #52918 üzenetére
Egy kis segítség, így akár elsőre is értettük, volna, amúgy nekem 3x kellett elolvasnom, hogy megértsem.
Rendelhető már EU raktárból is Zidoo X8 az Amazonon.(#52921) djpundro
Azt is értem, hogy Ausztriában élsz és jól beszélsz németűl, de ha már vagy olyan kedves, hogy linkelsz német fórumot és még a szöveget is beszúrod, előtte igazán átrakhatnád magyar fordításra, mert ez NEM német fórum.
Mellesleg:muszálymuszáj[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz djpundro #52950 üzenetére
Ott translate ,atforditja.
Kb. olyan szinten ahogy írrsz, tiszta Google fordító amit művelsz a magyar nyelvvel.
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #53005 üzenetére
Neked már semmi, lekéstél az akcióról. És itt -15% pontozási lehetőségek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz djpundro #53096 üzenetére
Erre a válasz szerintem senki nem tudja biztosan.Talán a beidegződés, hogy keleti szektor.
Gondolom nem direkt az eladótól kapom hanem az Amzonon keresztül mint közvetítő szerv ezért.
Próbáld meg az ottani osztrák IP címről osztrák címre ezt a rendelést és a végén mutatja a szállítási időt. Lehet, hogy oda másképpen mennek a dolgok, hiába EU-n belüli tagállamok. Érdekelne a végeredmény nem mobilról.
Mobilról mutatja a dec.07 szállítást de a kasszánál már nekem szintén a 19-22.dátumot adja ki. 5-8 munkanap.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz djpundro #53221 üzenetére
Ha nem tudod akkor inkább ne válaszolj. Himedia Q10 Pro nagyon jó képminőséggel rendelkezik, én összehasonlítottam az LE képminőségét a Q10 Proval (nem Kodi), LE képminősége egyszerűen jó, ami annyit jelent, hogy belenyúlásmentes, nincs képjavító, így a rossz anyag az sajnos rossz lesz, ahol van képjavító ott azért az javít rajta, aki eszerint állítja azt, hogy egyiknek jobb akkor ezt nem árt megemlíteni, ugyanis a képjavítás nem mindenkinek tetszik, tehát konkrétan ettől nem jobb hanem javított és egy rossza anyagot jobbnak látunk, de ettől az anyagunk még rossz.
Már elolvastam a linkelt fórumot és nem tudsz másra hagyatkozni csak erre, de ott sem feltétlenül értenek hozzá. Egyik eszküzt sem kell alábecsülni és felül értékelni sem, a Zidoo X9S sem több, mint egy egyszerű lejátszó, szerencsére sok lejátszóm volt, van így biztosan állítom, hogy a LibreELEC képminősége egyszerűen jó, a jó anyagok nagyon jól jelennek meg.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz djpundro #53225 üzenetére
Vedd figyelembe, hogy nem képminőséget osztályoznak hanem tudást és a tudás változó ezeknél a készülékeknél, tudom mire képes az Imprex, nagyon jó a képminősége.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz djpundro #53221 üzenetére
De amit találni egyáltalán meggyőzően Zidoo: A kép minősége! Mivel a box're tényleg a semmi. Van itt egy Beelink MX III Libreelec azt összehasonlítani, és több, mint a látható különbség!
Sajnos nincs birtokomban Zidoo készülék, de S905 LE igen. Ha van eltérés a két készülék képe között és tényleg ennyire durva a különbség akkor a Zidoo egy rakás...
Box's don't touch!
-
Joshi
titán
Ez is csak egy teszt a sok közül (Kodi fórum), itt sok mindent figyelembe vettek de ha csak a képminőséget nézzük akkor a Himedia Q5/Q10 Pro jelenleg az egyik legjobb. A Zidoot nem ismerem nem tudok nyilatkozni, mindenesetre kíváncsi lennék élőben a Realtek1295 SoC-ra.
-
junkpod
veterán
Azta! Tényleg meggyőző mennyivel nagyobb, tuti sokkal több anyag is van benne! Vagy mégsem?
Hát eléggé nagyvonalúan bántak a Zidoban a burkolattalkb pont ekkora egy átlagos S905 alaplapja is, csak a szutyok kínaiak lespórolták a műanyag házat meg a zafírüveg borítású digitális órát...
De amúgy igazat adok neked, mindig az lesz a világ legjobb lejátszója ami éppen neked van.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest