Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
Én is vásárlás előtt állok, eddig pár ezer h.sz - st elolvadtam ami a mede és a Dune között maradt mint márka. Használtam is néztem.
Leírom mindent ami fontos lehet :
-LG 55' lf652 3D-s
-Denon avr x2100 + quadral ARGENTUM 570(5.0)
-Asus AC56u-ra kötött HDD
-HDD - veszek ha kell pluszba tehát ha bele lehet rakni az csak pluszAmire használva lenne :
-FHD videó = mkv-s 3D, az erősítőhőz hang tudás, feliratok, menü
-Zene =sztereó flac wav stb-van egy med100x3d használtan 55korul tetszik hogy nincs venti és fém és világít a gomb
600x is jónak tűnik
Hát ennyi, ára legyen 40-70 között és kábelek ügyben is kis segítség kéne (tv, erősítő, média lejátszó közé) -
G-Bali
senior tag
Leírom megegyszer hátha...
Én is vásárlás előtt állok, eddig pár ezer h.sz - st . Használtam is néztem.
Leírok mindent ami fontos lehet :
-LG 55' lf652 3D-s FHD
-Denon avr x2100 + quadral ARGENTUM 570(5.0)
-Asus AC56u-ra kötött HDD
-HDD - veszek ha kell pluszba tehát ha bele lehet rakni az csak plusz
Amire használva lenne :
-FHD videó = mkv-s 3D, az erősítőhőz hang tudás, feliratok,
-Zene =sztereó flac wav stb
-PC-t nem akarok hozzá használni
-wifi előny de nem fontos
-egyszerű kezelésHát ennyi, ára legyen 30-70 között és kábelek ügyben is kis segítség kéne (tv, erősítő, média lejátszó közé)
Dune
Mede8er
Popcorn
Meg ezt Q10 és is felkeltette az érdeklődésemet
Csak a 140cm hez hó lenne valami jó lejátszó
Hátha tud valaki segíteni ebben -
G-Bali
senior tag
Lenne egy pár alap kérdésem amit szerintem ti kisujjból megmondtok és nem kell agyon keresgélnem a neten
A kérdések FHD 55' -3D-házimozi erősítőn keresztűl lenne
1.A HDD- nélküli lejátszó: egy másik Média szerverről (routerenlévő HDD-n) mekkora filmet tud lejátszani akadás nélkül?(Wifi/LAN)kb 30-40GB (30-40 mbps)
2.HDD-s outeren lévő filmeket mekkora sebbességgel tudja másolni a lejátszó hdd-re?
3.A torrentezés Fel/le töltési sebessége mekkora a lejátszó tipusoknál?(nettől független)
4.Torrent hozzáadása távolrol is el lehet indítani letöltést?
5.Amin van USB 3.0 (host) ,azzal is lejátszható egy külsö HDD-n lévő nagy filmek?
6.Ez bonyolut lesz:"A" TV összekötve Médialejátszóval (HDMI) és routerrel ,"B" (wifi-s)TV másik helységbe látja és lejátsza a HDD-s lejászóba lévő filmeket?
7.Illetve a HDD-n lévő tartalmakat is el lehet érni /játszani távolról?(nem fizetős uton)Ha a HDD-s tudja ezeket akkor inkább vennék egy Winyot bele,és még mindig nincs meg a típus
Melyik állhat a legközelebb.....?? -
G-Bali
senior tag
Szia !
Valószínű igazad van hogy nem akarjak mindent egyben abból is a legjobbat
A kábel felé hajlok csak ha netán másik tv-n is szertem volna nézni akkor nem biztos hogy átkábeleztem volna a másik tv-hez ....de ez csak kérdések voltak hogy képbe legyek...
Nyilván a fő szempont a Kép ill (HD)hang legjobb akadásmentes lejátszása
de akkor gondolom szinte bármelyik 3D-s lejátszó megfelelne...ezért tettem fel ezeket a kérdéseket hogy melyikből lehet a legtöbbet kihasználni
amúgy nincs konkrét összeghatár de az átlaghoz képest ár alatt szertnék maradni használtan ami kb 60e de ha csak a szűk szempontokat nézem akkor 30e (mede8er vagy q5)de akkor azok a nem fognak megfelelni egyiknek se ?
-
G-Bali
senior tag
válasz Zirowe #46782 üzenetére
Nem baj a elbeszélés de ha felesleges akkor az pénzkidobás amúgy digi 100/100 és gondolkoztam a 200/100 de nekem nem akar nagyon vissza tölteni nagy sebességgel (gyári Fw)
De látja, csak a média lejátszónak nincs wifi antennája ezért gondoltam. Vagy akkor létezik hogy a média lejátszó bekötve a routerbe és onnan ugyan úgy látja a másik tv wifin? Nem kell a lejátszón wifinek lennie....? Vagy már nem értem...
Elég olcsó a lejátszód és Sok mindent tud. Amúgy mi a kodi? Akkor én nem is elég lenne...? -
G-Bali
senior tag
Létezik hogy ennyiért szállítással együtt lehet rendelni HiMedia Q5,bár kínai verziós
[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
Na meg tegnap írtam a 220 volt nak mégpedig a beszerzésének a himedia q5 ügyében és hogy lesz a q10 esteleg...
Válasz :
"A HiMedia készülékeknél verzió váltás történik, ezért beszerezhetetlenek (ha csak nincs valakinél beragadva raktáron)
Szeretnénk forgalmazni a HiMedia teljes palettáját, de a jelen helyzetben erre csak márciustól kerülhet sor."Ennyi...
Akinek ráér annak lesz Magyarországi forgalmazotól
-
G-Bali
senior tag
válasz szasanyi #47033 üzenetére
Igen, de jelenleg nem olyan sürgős, és vagy az új lesz vagy a régi, (maradnék ennél a típusnál) de valószínű hogy olcsóbb lesz a régi. Leveleztem a futeko - val és még nem indult el Kínából a szállítmány, (ok Jan 14-re ígérik) kérdeztem ha többet rendelnék maradna a egyszeri kiszállítási díj, hátha másnak is kell és lehetne rendeli...
-
G-Bali
senior tag
válasz szasanyi #47039 üzenetére
Közbe irt nekem a futeko ,hogy :Sadly, we were told by Himedia this morning that they won't be producing more Q5. There will be a new version of Q5 in March / April
Amit kérdeztél az most írtam meg nekik.
Kérdeztem a q10-t hogy ha elfogy(Mert jött újra a raktárkészletre)jön még vagy már az új család jön csak március -áprilisba? -
G-Bali
senior tag
válasz szasanyi #47039 üzenetére
"Amit kérdeztél az most írtam meg nekik.
Kérdeztem a q10-t hogy ha elfogy(Mert jött újra a raktárkészletre)jön még vagy már az új család jön csak március -áprilisba?"Jött a válasz:Hi,
The Q10 on our site is the old / current version. That Q10 stock might be the last, I'll know more about that next week.
If an item is faulty on delivery we will pay return postage costs. If it's faulty during warranty period you pay charges.
All returns are to the UK. We can fix / replace any problems here.Remélem kielégítő választ adtak
-
G-Bali
senior tag
Mindenki a Kínaiakra vár....
-
G-Bali
senior tag
Himedia q5 =április 21 a q10 március 10 fele lesznek rendelhetőek
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok kicsit sok OFF lesz de össze függnek a dolgok ezért írok le sok infót.
olyan kérdéssem lenne hogy a QNAP TS-251 vagy általában a nas-ok média lejátszója mennyire frankó? Ugyanis lejátszót is akarok venni (himedia q5) és adattárolást is szeretnék, viszont jelenleg egy Asus AC56u-m van hdd-vel ami szinte még felel a nas-hoz, de mégse ugyan az. (HM 5.1 erősítővel lenne, tehát kell a jó HD hang és HD kép h.265, 3d)
Vagy felesleges a nas és egy himedia (hdd-n akár )elég (ugyanis most vettem egy WD40EFRX?
Vegyek egy alap adattárolot (akár egy DIY) és plusz egy média lejátszót? Vagy nem tudom hogy lenne logikus, természetesen a pénz számít.... Gondolom a himedia lesz kb 50 - 60e és példában említett qnap 80e, de úgy akarom hogy le legyen felesleges eszköz vásárolva csak ha nagyon kell. Vagy marad a Router amire rávarázsolóm a wd Red - et.....
Dilemma -
G-Bali
senior tag
válasz Zirowe #48048 üzenetére
Szinte csak egy felhasználás lesz (tv+HM 5.1) és kb 5 eszköz lóg rajta, ami a topik szempontjából a média lejátszás a lényeges dolog =minőség, de marad az a szempont hogy média lejátszót veszek, és nézek egy winyot (Kérhetek egy infót a spáros akciós hdd-re ) ill te tudsz segíteni a Router Fw cserében bár több pénzt lesz de valószínű hosszú távon megéri....
-
G-Bali
senior tag
Remélem nem lesz baj az első szériával...
Az új HiMedia q5 q10[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
HÁt első hullám el is fogyott, én is lemaradttam.... ( himedia q10 pro....)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest