Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz skbalint #55116 üzenetére
Az A400-at nem fogod tudni úgy használni ahogy megszoktad az ATV-n.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
T_Stark
őstag
válasz skbalint #55580 üzenetére
Nekem Sony W80C alatt is teljesen rendben van az Apple TV 4. Hiába nem kadencia helyes, nem látok semmi röccenést filmek alatt.
Viszont azt hozzátenném hogy az Apple TV első sorban nem médialejátszó, csak annak is befogható ha muszáj. Nekem is van mellette egy Zidoo X8, filmezni inkább azon szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz skbalint #55580 üzenetére
Így van ahogy mondod, az ATV4 egy nagyon jó kis kütyü, az egyik ha nem az egyetlen ilyen kütyü ami felveszi a versenyt a konzolokkal, élvezet rajta játszani és még filmeket is lehet rajta nézni, Infuse ebből a szempontból nagyon jó.
A tv elég komoly szerepet játszhat abban, hogy nem látsz röccenéseket, de maga a lejátszó appok is szereper játszanak ebben. Sonynál egyáltalán nem lesz gondod.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz skbalint #56424 üzenetére
A Neora akkor miért van szükség/ mit tesz hozzá?
Sok eszközöm van, az ATV4 nem médialejátszó de néha megnézek azon is egy-két filmet ha nem akarom bekapcsolni az erősítőt de többynire azon játszom ha már unom a banánt , egyébként a kérdés azért nem jó, mert a TV-m androidos és SPMC-vel az is mindent tud . Nekem szükségem van több lejátszóra, próbálgatom, tesztelgetem.
ATV4 alapvetően egy szórakoztató központ, más kérdés, hogy van rá MrMC (Kodi), Infuse, stb amivel egy viszonylag jó lejátszót varázsolhatunk belőle. Mondanom sem kell, hogy FHD, a Neo U1 meg 4K. Van akinek elég egy, van akinek 3 sem elégELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Patice
Topikgazda
válasz skbalint #56426 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy valaki látja a kadencia helyes lejátszást, valaki meg nem. És akik látják, azok megint két csoportra oszthatók: akiket zavar és akiket nem.
Akiket zavar, az szokott venni mást médialejátszónak.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
blakey
titán
válasz skbalint #56426 üzenetére
Mindenkinek más szükségletei vannak, az ATV4-et azért vettem, mert kiváncsi voltam rá és úgy voltam vele, hogy ha jól lehet rajta játszani akkor marad. Nem tudom téged miért foglalkoztat más tevékenységi köre, konkrétan egy helyiségben egy adott megjelenítőn nálam minimum 3 eszközzel tudok lejátszani különböző dolgokat és ez 3 megjelenitő esetében elég sok lejátszó, van akinek ennél sokkal több eszköze van, én így szeretem, ennyi. Van aki tv-vel játsza le a filmeket, nem írom azt, hogy igénytelenség, mert mindenki másképp áll a dolgokhoz.
Infuse kezeli a HD hangokat, mindent hangot átvisz az ATV4, nincs vele gond. Neked ha 1 eszközre van szükséged akkor úgy cselekedj, nekem többre és csak így tudok tapasztalatot gyűjteni.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz skbalint #56429 üzenetére
érted, hogy miért erős az a kijelentés, hogy " remekül kiegészítik egymást".
Semmi sem erős, kiegészítik egymást, egyikkel nem túl jó a játék, a másikkal nem túl jó a lejátszás, a harmadik lemezeket játszik le, stb.Hol érzed az erősséget?
Annak az indoklását nem látom sehol, hogy mit ad egy médialejátszó pluszba egy ATV4+ Infuse mellé, miközben el van könyvelve az a kijelentés, hogy kell (ugye azt te is írtad, hogy pl Sony tv-knél nem látszik a 24p hiánya, és most a HD hangoknál sincs elvileg akkor hátrány).
Szóval mégis foglalkozol, hogy másnak miért van több eszköze . ATV4 FHD a max. felbontás, a Minix 4K, akarsz még ennél több indoklást is?
ATV4-gyel játszom és direktbe van a megjelenítőre kötve, Minixet médialejátszónak használom LibreELEC-kel, írtam, hogy több eszközt használok, tesztelgetek.
Hogy mit ad egy kifejezetten médialejátszó pluszba? Pont azt, hogy minden médiaformátumot, hibátlanul le tud játszani, többcsatornás LPCM, minden egyes hang és videóformátummal elboldogul és mindent kadenciahelyesen, pixelpontosan. Tudja a 3D-t, 4K-t (ebben az esetben), csak arra van kihegyezve, stb.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz skbalint #56431 üzenetére
Egyetlen kérdésem volt/van, hogy szakmailag mi az alapja ennek a kijelentésnek? (hogy nem túl jó a lejátszás)
Nem kadenciahelyes a lejátszás, nem médialejátszó, nincs USB csatlakozás (független, hogy van NAS vagy nincs) és most irreleváns, hogy a jelenlegi tv-m ezt kompenzálja, mert az sem marad sokáig.Akkor most komolyan csak azért nem túl jó a lejátszás mert nincs 4K?
Ha te ezt olvastad ki a leírtakból akkor sajnálom, nem ez a legfontosabb hanem az, hogy NEM MÉDIALEJÁTSZÓ az ATV4 és a médialejátszónak, mint eszköznek vannak tulajdonságai amik azzá teszik. Az Androidos boxok 90%-a szintén nem médialejátszó, csak azok amik kifejezetten annak készülnek vagy esetleg van olyan rendszer ami azzá teszi.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz skbalint #56433 üzenetére
Ha nincsenek túl nagy igényeid, azaz nincs szükséged USB-re, nem kell a 3D illetve elég a FHD és a HDMI csatlakozás valamint a kadenciahelyes lejátszás hiánya sem zavar akkor egy kiváló eszközt birtokolhatsz amivel jó játszani és alkalomadtán filmeket is lehet nézni valamint ha erősítőre kötöd vagy Bluetooth-szal egy hangszóróra akkor a zenelejátszás is megvan oldva. Jól működik a CEC, sőt kiválóan, ha netán arra lenne szükség.
Ha kifejezetten médialejátszásra keresel eszközt akkor nem az ATV4 a te eszközöd, mert pl. van akinek a HDMI mellett szüksége lenne optikai/koax digitális kimenetre is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest