Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:16:48

LOGOUT.hu

ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10025) Bajgunar válasza hmatyas (#10024) üzenetére


Bajgunar
aktív tag

Tehát azt mondod fat32-n menne? Én ntfs-re formáztam. Ez lehet a baja? Bedugtam, restartoltam, telepítettem mindent. Hiába nyomom dm-t, nem indul el a torrent.... Pc-n egyből hasít. BR-eket szedek le néha egy egy filmet. Van, hogy hetekig semmit. Tehát akkora letöltő fan se vagyok. Ha van kis időm, benyomom gépet, akkor is játszok kicsit. Hunt showdown vagy roe. Most addig ha megy seed, nem nagyon megy le csak pár óra... De itthagynám router-en, mennyivel jobb lenne.
Aztán meg ki se húzni. Mert látnám egyből pc-n is, tv-n is. Azt hogy? Próbáltam kábelen és wifin keresztül is, hátha az a baja, h wifi. De neem. Nem látja itt semmi... Se samsung tv, se lg...
Mi az az nvram törlés?
Majd rákeresek....
Jézusom... Nah nekem ez már kínai ..... Ok, anno tanultam cisco router felkonfigurálását. Fel is adtam az egészet... Hát örülök, hogy azóta elfelejtettem. Ez ahhoz képest már óhéber. El se kezdem megoldani.
Valami paraszti ésszel felfogható pár kattintgatásból beállítható megoldás nincs? Mert ez így nem kerek... Akkor leírhatnák mindenhol, ahol hírdetik, árulják, hogy mezei user ne is számítson rá, hogy menni fog, mert a beállításához programozói szintű tudás, bizonyítvány szükséges. (csak ezt nem közlik veled... Csak eladják a cuccukat. De még csak ilyen leírást, kézikönyvet se mellékelnek, hogy hogy s mint...)

[ Szerkesztve ]

Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.