Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
BB9000 #25226 üzenetére
Nem egészen értelek.
AiMesh-ben a node-okon a paraméterek állíthatósága a fő routerrel való kommunikácóra korlátozódik
Ne akarj olyat, amit nem lehet
Dehát lentebb írtam, hogy az EBA63-on be tudom állítani a sávszélt, és a frekit. Akkor hogy korlátozódna csak a routerrel való kommunikációra!? Az AX55 esetén lehet,, hogy így van, de az ExpertWifi szerintem nem u.a. Mondjuk én először a router wifi beállításai közt kerestem ezt az opciót, nem az Aimesh résznél, de mivel az EBG15 csak router wifi nélkül (csupán az SSID, biztonság, jelszó beállíátások vannak benne + egyéb típusú wlan hálózatok kezelése - IoT, publikus, vendég stb.) így gondolom az ilyen egyéb wifi specifikus dolgok az AP-n keresendők. Azt hozzáteszem, hogy olyan sok beállítási lehetőség nincs (ami a wifit illeti), mint előtte a sima RT-s routereken.
De visszatérve a problémára, lehet hogy az AX55-öt is lecserélem EBA63-ra, hogy egységes legyen akkor már a rendszer. Amazonon jó árban van, az EBG15-öt is ott vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest