- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Akinek AX-GT6000 van, megtenné hogy bedob egy screenshotot a wifi 5ghz beállítási oldalról?
Szerintem valami beállításbeli probléma lehet nálam, időnként eltűnik a sáv, és kell pár mp, hogy helyrejöjjön. Gyári legfrissebb fw.Köszi előre is
-
Csorbi
addikt
válasz
anonymus89 #24495 üzenetére
Telekom optika-IPTV nálam ezzel tökéletes:
-
Kicsirics77
veterán
válasz
anonymus89 #24495 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy én így használom, csak azt hogy az igmp nincs engedélyezve, nem véletlen írtam ,hogy a box maradjon a szolgáltatói eszközön mert teljesen más vlan-ban van mint az internet szolgáltatás.
-
anonymus89
addikt
válasz
Kicsirics77 #24493 üzenetére
Szia, én hiába állítottam be így a tv adás 3 sec után megáll.
-
Spec
őstag
Nálam is hasonló a felállás, de nekem eszembe se jutott a T-s eszközt routernek használni. Nem csak a terhelhetőség és a sebesség számít, hanem ami fontosabb az a biztonsági funkciók, az adatforgalom szűrése, a tűzfal, a frissítések, és a beállítási lehetőségek. Ebben a "gyári" T-s eszközök messze elmaradnak egy saját Asus routertől.
Az ONT simán bridge módban működik, csak az IPTV eszközök mennek róla direktben. Azt amúgy sincs értelme az Asus routerra kötni. A vezetékes hálózat és a wifi a routerről megy. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Anyukámnál Telekomos előfizetès van(TV). Azt vettük észre hogy, ha az Asus routerre dugjuk rá a kábelt és úgy megy bele a settop boxba, akkor pár másodperc után megáll az adás és lefagy a kép. Van valami ötleted hogy mitől lehet ez? -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
katona.jozsi #24397 üzenetére
Ma rámértem a WiFi-re és 800/300-at tudott végre.
Annyit tettem, hogy kb. 2 napja bekapcsoltam a 160Mhz-et is, de szerintem nálam a környezet miatt volt többször max 500mbit/s vagy alatta. A lényeg, hogy a router tudja, samba azóta egyszer sem szakadt meg. Márciusban pedig kertes házba költözünk, ahol nem lesz ennyi zavaró tényező. Ti milyen node-okat vennétek az AX6000 mellé? AX3000-eseket? Majd 300m^2 kell lefedni, 2 szinttel.
-
kpityu2
őstag
válasz
anonymus89 #24486 üzenetére
Persze. Így használom amióta két v. három éve beüzemeltem. Sose volt gond vele. A kép félrevezető, mert van 2.4 GHz vendég, de csak a mesh node-on van bekapcsolva a rádió. A kínai okosvackok lógnak rajta.
-
kpityu2
őstag
válasz
anonymus89 #24478 üzenetére
Nincs. A vendéghálónak pont az a lényege, hogy ne férjen hozzá a belső hálózathoz. Csak simán alapértékekkel be van kapcsolva.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
MaCS_70 #24477 üzenetére
NVM Express NVM Command Set Specification, Revision 1.1
"Note: The operation of the Deallocate function is similar to the ATA DATA SET MANAGEMENT with Trim
feature described in ACS-5 and SCSI UNMAP command described in SBC-4."Ha rákerestek a "deallocate"-re, akkor megtaláltok mindent; nem TRIM-nek nevezik, de ugyanaz. Nyugodtan kapcsolja ki bárki a PC-jén is, aztán nézze meg, mi történik. Ha olyan helyen van használva, akkor kevés/nulla írás illetve törlés van, nem lesz akkora gáz mint egy olyan helyen, ahol aktívabban van használva.
Én értem a very szakmai fórumokat meg tech youtuber-t, csak a specifikációnál egyik sem jobb.
-
válasz
Peter Kiss #24466 üzenetére
Csatlakozom Intruderhez -- bár hozzá kell tennem, nagyságrendekkel kevésbé értek a témához.
Annyit viszont igen, hogy próbáljak naprakész lenni és elég sok szakmai cikket, videót látok, alapvetően a komolyabb felhasználóknak szánt szintről.
És az elmúlt sok évben számtalanszor láttam/olvastam, hogy az NVMe nem ismeri a TRIM-et, mivel az NVMe SSD-k annak a funkcionalitását inherensen tudják -- ha tehát SSD-t akarunk használni olyan eszközön/kapcsolaton (kismillió helyen a router nevesítve), amelyik nem TRIM-el, akkor válasszunk NVMe-t, mert annak nem gond a TRIM hiánya, és nem fog belassulni a fájlrenszer, elöregedni a tároló.
Attól, hogy az NVMe egy kapcsolati megoldás, még kapcsolódhatnak hozzá elvárt megoldások más, mondjuk vezérlői, tárolási szinten is.
MaCS
-
kpityu2
őstag
válasz
anonymus89 #24475 üzenetére
Nekem tökéletesen működik. Ugyanez a típus ugyanez az FW.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni, ha beállítom a Guest wifit 2.4ghz-en egy AX-1800U-n a legfrissebb 3.0.0.4.386-os fw-vel (az előző fw-nél is gond volt)és ha újraindítom a routert akkor mért kikapcsolja ki a guest elérést?
-
Garsza
veterán
Tartozom még egy leírással, a tailscale telepíteséről és működésre bírásáról asus routeren.
A lényeg ezt a leírást követve telepíteni kell [link]
Majd módosítani a /opt/etc/init.d /S06tailscaled fajlt hogy így nézzen ki.
#!/bin/sh
ENABLED=yes
PROCS=tailscaled
ARGS="--state=/opt/var/tailscaled.state --statedir=/opt/var/lib/tailscale"
PREARGS="nohup"
DESC=$PROCS
PATH=/opt/sbin:/opt/bin:/opt/usr/bin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/u
sr/bin:/sbin:/bin
. /opt/etc/init.d/rc.func
Ez megoldja hogy fusson az SSH kapcsolat bontása nélkül is.
Majd a /jffs/scripts/post-mount scripthez hozzáadni a
sleep 30
/opt/etc/init.d/S06tailscaled restart
hogy így nézzen ki:
#!/bin/sh
. /jffs/addons/amtm/mount-entware.mod # Added by amtm
sleep 30
/opt/etc/init.d/S06tailscaled restart
echo 10 > /proc/sys/vm/swappiness
./jffs/scripts/mount-debian.shÉrtelem szerűen előtte telepíteni kell az Entware -t
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Van egy AX58U routerem, ami eddig digi nettel ment, ahol a digi router csak mint modem volt részes. Most váltottam telekomra és ott is kaptam egy Sagemcom F@st 5670 routert. Jelenleg most az asus mögé van kötve AP módban. Az asusuon Merlin fut egy SSD-vel és Transmissionnal, ami megy is rendesen. A kérdésem, hogy melyikkel (5670 vsAX58U) járok jobban routerként? Melyik terhelhetőbb? Most az 5670 szórja a wifit. Általánosan elmondható, hogy kb. olyan 17-19 eszköz lóg a wifin. Az 5670-ről nem találtam semmi infót. -
Garsza
veterán
válasz
Peter Kiss #24462 üzenetére
Kitörli vagy megjelöli igazából mind1. De ha egy adott részére az SSD -nek még soha nem volt adat írva akkor nincs mit megjelölni. Vagy nem jól gondolm.
Esetleg swap file létrehozása tud ilyet okozni hogy elfogy a tárhely látszólag?
De még abban sem vagyok 100% biztos hogy a megtelt ssd okozta a fagyást. -
kezo0
addikt
Na, ez érdekes. Az RT-AX92U egy jó ideje megkapta az EOL bélyeget, ami kicsit felbosszantott, mert azért nem olyan régi darab, és szerintem jó router, erős router. Mindenesetre az EOL bejelentése óta nem is csekkoltam, hogy van-e hozzá új firmware, mert ugye akkor már miért is lenne...
Erre ma tök véletlenül belefutottam, hogy még novemberben adtak ki rá új fw-t - amit a router webUI-ja valamiért b.ott jelezni, de most a manuális keresést elindítva egyből feldobta.
Szóval ha valaki más is hozzám hasonló cipőben járna, és nem tudna róla, hogy van az AX92U-hoz alig több mint egy hónapos, friss firmware, az keressen rá.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Intruder2k5 #24463 üzenetére
Az, hogy az SSD milyen kapcsolaton, fizikai csatlakozáson, protokollon keresztül van használva, teljesen mindegy, attól még egy flash adattároló marad, működése ugyanaz. Emellett, ahogyan írtam, a fájlrendszerről az SSD-nek rettenet sok ismerete nincs, így pl. hogyan van megoldva egy törlés, az a fájlrendszeren múlik, arról értesíteni kell az SSD-t, ha valami már nem kell.
Amit maguktól csinálnak az SSD-k - megint csatolótól függetlenül - az a garbage collection.
A "legjobb tudomásom" helyett egy rövid írás egy gyártótól: What Are SSD TRIM and Garbage Collection? Nem, nincs benne megjelölve, hogy SATA/NVMe, mert mindegy.
Mindenki azt csinál, amit akar, ha rám hallgat, csak ne legyen, hogy elfogyott a hely, meg nem megy semmi sem.
Plusz egy játszós (ha nem kell TRIM, akkor ez miért van itt?):
-
Sziasztok!
Van egy Asus AX86S router, ami az utóbbi 2 hónapban már többször csinálta (hetente 1-2x), hogy rá tudok csatlakozni, azt mutatja jó a digi felé az internet, de közben még se tölt be egyik eszközön se egyik weboldal se. Ha egy reboot-ot nyomok, akkor utána már jó. Van esetleg tippetek mi lehet a gond? Digi router bridge-be van.
-
válasz
Peter Kiss #24460 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint NVMe SSD esetében ehhez nem kell már szoftveres támogatás, tehát ha routerre SSD-t rakna valaki, akkor az legyen NVMe.
-
Garsza
veterán
válasz
Peter Kiss #24460 üzenetére
De a trim az nem annyit tesz, hogy kitörli a törölt szektorokat fizikálisan. Nem csak megjelölve marad mint hdd -nél?
Mert nálam még soha nem volt tele írva ez az SSD. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Garsza #24459 üzenetére
Hardverből nem mehet TRIM, fájlrendszer alapján megy a nem használt blokkok megjelölése, azokról meg az SSD mint hardver nem tud semmit, ehhez operációs rendszer és fájlrendszer kell.
Routerre inkább HDD-t rakjatok, az "gondozásmentes". Ha meg tudjátok oldani a TRIM futását, mert már olyan kernel fut és van rá eszköz, akkor persze menjen nyugodtan az SSD is.
-
kenwood3
addikt
válasz
Intruder2k5 #24451 üzenetére
Eloszor is koszonom a valaszaid, Akkolr elnezest erte.
Sajnos kb 10 eve nem erdekel mar az it. Pc-m sincs mar kb a az okoseszkozok ternyerese ota, igy az utolso mondatod, mar kb kinai nekem . Elotte is utaltam ezeket a mokolasokat az android ebrdesekor megoritett az allando romolas. En hasznalni szeretnem mar a megvasarolt eszkozt, nem mokolni. Epp ezert kellene az asus es dm, mert nem kellett az ac68-at se mokolni, aztan hány eves, illetve pc se kell torrenthez.mar, csak 1 smartphone.
Peter Kiss: Jo hir, csak kb az ara horror ehhez a 100 megas nethez , es a felhasznaloi szokasaimnak egy 15000-res is megtenne, mukodo dm-el -
Garsza
veterán
Helló van egy AX86U Pro routerem. Merlinwrt vel. És ma elkezdett lefagyogatni vagy valami ilyesmi. Minden ezköz kapcsolata megszakad vele. A wifi látszik de csatlakozni nem lehet hozzá. Vezetékes kapcsolat is megszűnik. Qbittorrent és tailscale fut rajta.
Mi lehet a gond? Tipp esetleg? Vagy haldoklik a router? -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #24451 üzenetére
Egy entware-ből telepített transmission, rtorrent, vagy akár qbittorrent szerintem mindenben veri a DM-t.
Ezzel maximálisan egyetértek. -
válasz
kenwood3 #24449 üzenetére
Bennem biztos nem volt ilyen szándék, mivel nincs tapasztalatom az újabb ASUS routerekkel, szóval nem tudom, hogy működik-e a DM vagy se. Csupán gondoltam egy próbált megér, mielőtt kukázol egy több tízezer forintos eszközt, de
Mondjuk én világ életbe inkább CFW-ket használtam a routereken, már csak ezért sem ismerem a DM-t, már a korábbi verziókat se. Egy entware-ből telepített transmission, rtorrent, vagy akár qbittorrent szerintem mindenben veri a DM-t.
-
kenwood3
addikt
válasz
Intruder2k5 #24404 üzenetére
Kiprobaltam masikkal is, azzal se tortenik semmi.
Kb azt erzem, hogy meg mindig nem mukodik a dm az uj routereken, azert probaltok segiteni inkabb a regi feltamasztasaval -
tobias40
veterán
válasz
Balinov #24445 üzenetére
Nekem van Proton vpn előfizum(2 évre,ebből 1 már eltelt) mégis alig használom.
Egy ismerősöm beszélt rá és jó ötletnek tűnt de vhogy nem jut eszembe beállítani.
Az én "hülyességem" de nem szeretem ha netes vásárláskor meg pl. útvonal tervezéskor ügye máshova tesz mint ahol vagyok!
De mondom ez kis apróság de vhogy nem érzem hiányát de lehet rászokok és és beállítom a routerre.
Ezeken kívül amiket írtam van még esetleg "hátránya" a vpn-ezésnek?A saját routeremen fut a vpn server és néha használom is ha távolról kell elérnem pl. a NAS-t.
szerk:na most azért is bekapcsoltam ezen a laptopon amiről írok,egy osztrák serverhez kapcsolódok tesztelni,hátha megszeretem.
Vannnak "ajánlott" beállítások vagy trükkök amivel jobban kilehet használni a vpn védelmét-szolgáltatását? -
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Van egy Asus RT-AC65P routerem gyári fw-vel.Ha szeretnék használni VPN-t (OpenVPN)akkor ahhoz kell előfizetés?Előre is Köszönöm a segítséget.
Ha nem kell előfizetés akkor tudnátok segíteni a beállításokban?Akár privátban is. -
Svájcinéger
őstag
válasz
Svájcinéger #24440 üzenetére
A 2. kérdésemre megtaláltam a választ, már csak az érdekelne, hogy gyári fw-vel műkszik-e vagy csak egyszerűen próbáljak rá?
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok,
Használ valaki gyári fw-vel NordVPN-t? Amennyiben igen, akkor a TCP-s és az UDP-s konfigot is fel kell tölteni, majd minkettőt aktiválni?A routerem: RT-AX56U
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Van egy RT-AX59U AX4200 routerem és szeretném:
- ftp szerverként használni
- hálózati meghajtóként
- és jó lenne ha eltrorrentezne egymagábanFTP szerver valahogy nem jön össze, a megadott ip címet nem is nyitja meg a böngésző vagy csak a router felhasználói felületét
Hálózati meghajtóként most hellyel közzel működik, de a gyökér könyvárban em tudok új elemet felvenni, csak a már létező mappákban, illetve valamiért nagyon be tud lassulni, rendszeresen elakad, stb
Azt nem is tudom, hogy hogy lehet beállítani, hogy maga a router kezelje a torrentet.
Ezekben szeretnék segítséget, tanácsot kérni.
Előre is köszi
-
Peter Kiss
őstag
válasz
enginev3.0 #24433 üzenetére
Ezekkel is zongoráztam már, kikapcsolva, bekapcsolva, bekapcsolva, de nem minden, bekapcsolva, de magas korlátokat beállítva, de ugyanúgy viselkedik.
@Multibit: speedtesttel mért forgalom, app. És még egyszer: belső hálózatos forgalom rendben van, 1.7 GB/S jön át WiFi-n.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Peter Kiss #24432 üzenetére
Milyen az a forgalom? Nem lehet, hogy half duplex "falról" van szó?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Peter Kiss #24432 üzenetére
És te sem használsz semmi adblock dnst vagy forgalom figyelőt, qos?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
enginev3.0 #24430 üzenetére
Még egyszer.
Internetes forgalom WiFi-n olyan, mintha egy falba ütközne, limitált a sebesség ~430 Mbit/s környékén, néha kicsit feljebb ugrik. Igen, dróttal minden okés.
Maga a WiFi tempója megvan, belső hálón 1.7 Gb/s-et mértem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Peter Kiss #24429 üzenetére
Igen, ppoe, a router kezeli, a telekomos ONT-n csak átfut az adat
Nálad mi a gond?
Azt még elfelejtettem írni hogy semmi air prot, qos, forgalomelemző semmi nincs bekapcsolva
-
Peter Kiss
őstag
válasz
enginev3.0 #24426 üzenetére
Interneted PPPoE alapú? Gyanítom igen, így még ott sincs difi (ugye nálam a WiFi hasít, csak a netes forgalom nem).
-
bigdigit
addikt
válasz
enginev3.0 #24425 üzenetére
Közben kitetted amit épp kértem volna.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #24425 üzenetére
Ezek a beállítások, hogy ezek mennyire jók, mennyire nem, azt nem tudom
Én a Smart connectet sosem kapcsoltam ki, és van ezerféle wifis eszközöm, egyiknek se volt még vele gondjaAimesht használok összesen 4 asus routerrel, mind kábellel összekötve
GTAX6000
AX 55
AX57
AC57 v3Kertes házban vagyok, összesen talán 2-3 másik wifi van a közelemben
Telekom optika, 1.1.1.1 és 8.8.8.8 DNS-sel
ipv4 és ipv6, utóbbinál Google dns
-
bigdigit
addikt
válasz
enginev3.0 #24423 üzenetére
Nem tudom,hogy csinálod. Szintén GTAX6000 S23 Ultra és a router mellett sem megy 5xx fölé soha 1 gigás diginet.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Peter Kiss #24422 üzenetére
Nekem lefelé simán megvan a 900 fölötti megabit wifin
GTAX6000 és valamilyen androidos telefon (több típussal is)
-
Peter Kiss
őstag
Teszteltem kicsit, mert írtátok, hogy az Ethernet Backhaul Mode legyen kikapcsolva, mert bekavar a tempóba: hát nem, ugyanolyan csicskagyász a WiFi amennyiben internetes forgalomról van szó.
Mértem sebességet LAN-WiFi között, elérte a 200 MiB/s-ot is (hasznos adatforgalom Windows file share), LAN oldalon nézve olyan 1.7 Gbit/s volt, ami nem gyenge, eközben a WiFi netes adatforgalom esetén olyan 430 Mbit/s körül sípolt ki...
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a
WAN DNS beállítás így jó?Vagy át kell tennem igenre?
Előre is Köszönöm a válaszokat. -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Ax86s routerem mostanban elkezdte dobalni a netet, de mintha csak lanon menne el.
Talaltam egy ilyen hiba uzenetet a logban...
kernel: ^[[0;33;41m[ERROR pktrunner] buildFlowKey,210: LAN flow is not supported: Rx 0, Tx 6^[[0m
-
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Van annak valami speciális feltétele (esetleg beállítás), hogy WIFI-n 1Gb/sec feletti értéket lehessen mérni? A netem tudja, vezetéken mérek is többet, de WIFI-n nem.
Router: RTBE88U
Köszönöm
-
zsolt501
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24406 üzenetére
Nem hiszem, nálam gyári van, és nálam sem tökéletes.
-
válasz
enginev3.0 #24406 üzenetére
Nem, a Merlin nem befolyásolja negatívan a DDNS működését.
MaCS
-
somé
őstag
A "szokásos" exFAT3.
-
somé
őstag
Mindig van valami....Asus RT-AX1800U, jelenleg pendrive van az USB-n, DM hibátlanul működik, külső USB rackes HDD-t nem ismer fel, vagy ha igen, nem megy fel rá a torrent kliens. Olvasott infók alapján vettem egy külső tápos racket, viszont ugyanaz a helyzet, nem látja, akármit csinálok. Mi lehet a probléma? (Rack jó, gépre kötve rendben van.)
-
tobias40
veterán
válasz
Peter Kiss #24409 üzenetére
Köszi,akkor kisérletezek ezzel...
-
Peter Kiss
őstag
válasz
tobias40 #24408 üzenetére
Mesh eszközökkel meg nem kell csinálni semmit, ott megy a roaming minden nélkül. Amivel érdemes lehet játszani kicsit, az a WiFi teljesítménye, néha a kevesebb több, illetve van a roaming beállításokban olyan, amivel meg tudod mondani, milyen jelszintnél próbálkozzon váltani (Wireless --> Professional tab --> Roaming assistant).
Érdekesség, hogy helyhez kötött eszközöknél néha a bind nem segít, és átdobja egy másik node-ra vagy a router-re, nálam a rádióval csinálja ezt...
-
tobias40
veterán
válasz
Peter Kiss #24407 üzenetére
Mint írtam az AC87u-t felejtsük el hogy benne van.(ez messze van,ritkán kapcsolódok rá a wifin keresztül...)
A 2 mesh router beállításait kérdeztem hogy mit kell beállítani hogy szépen váltson egyikról a másikra,attól függően hogy ,melyiknél jobb a speed és a térerő. -
Peter Kiss
őstag
válasz
tobias40 #24285 üzenetére
AC87U nem része a mesh-nek, nem ugyanaz a hálózat. A mobilod vagy bármi csak akkor kezd el keresni másik hálózatot, ha teljesen megszakadt a kapcsolata. Próbáld meg, hogy visszaveszed a teljesítményét az AC87U-nak minimumra, hátha hamarabb eldobódik a kapcsolat, de ez még mindig nem lesz roaming, messze nem. Ha roaming kell, akkor oda is mesh képes eszköz kell.
-
enginev3.0
félisten
Lehet köze az Asus ddns hibáknak ahhoz hogy Merlin fut a routeren? Gyári fwvel lehet nem lenne ilyen sokszor hibán, nem?
-
tobias40
veterán
Ezzel a kapcsolatban [link] tudnátok segíteni?
A 2 mesh router beállítása hogy optimális legyen a barangolás közöttük.
Most alapbeállításon vannak a mesh beállítások. -
válasz
kenwood3 #24403 üzenetére
Ettől még lehet táphiba, én mindenképp megpróbálnám egy másik táppal. Ahogy nézem az RT-AC66U 19V-os táppal működik, szóval egy régi 19 vagy 20V-os laptop táp is megteszi a tesztre.
Amúgy reset-elni próbáltad? Ha az hatástalan, esetleg próbáld meg áramtalanítani, majd a WPS gomb nyomva tartása mellett bekapcsolni a routert, megvárni még elindul, ez kb. fél perc, és csak azután elengedni a gombot.
-
kenwood3
addikt
válasz
Intruder2k5 #24401 üzenetére
Szia!
Aramot kap, vilagit rajta a power led, ill bekapcsolaskor az ossszes led felvillan, de nem indul el, csak a power led eg folyamatosan
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések