Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Van egy AC65P routerem érdeklődnék, hogy a stock fw tud olyat, hogy egy adott időpontban szakitsa meg a kapcsolatot, ugye a jó öreg rezes netnél napi szakadás van jó lenne ha egy adott időben történne.
Köszi
-
sittes79
addikt
Hello,
Megjött ax86s routerem, érdeklődnék, hogy egy ac65p-vel tudnék mesh-ben vagy hasonlóban gondolkodni a két eszköz között vagy ez kizart?
-
sittes79
addikt
válasz Gubek-Einste #18131 üzenetére
Köszönöm, helyette egy Aimesh-t tunátok ajánlani ax86s mellé?
XD4 esetleg?
-
sittes79
addikt
Kérnék kis segítséget, adott 2 router ax86s és ax 3000 v2 sajnos nem találja meg ax86s a másik router aimesh keresésékor, mit lehet tenni? FW legujabb.
Köszi
-
sittes79
addikt
válasz Bacusuz #18256 üzenetére
Köszönöm, így sikerült, közben jött egy probléma, eddig régi router ugye csak 2.4Ghz-en volt. Így csatlakozott a soundbar és a tv is, de most vmiért soundbar 5Ghz csatlakozik csak a tv meg 2.4Ghz és nem latjak egymast, lehet ezt valahogy force-olni hogy mind a két készülék 2.4Ghz csatlakozzon, ugye a fő router smartban van, mésik meg a node?
-
sittes79
addikt
Na összreaktam a rendszert ax86s main router es powerline(tplink) van össze kötve egy ax3000 v2. Eddig nagyon elégedett vagyok az ac router után, azért jó cucc ez az aimesh, sajnos backhaul modeban nem volt stabil, szakadasnal elveszett a node. De sima módban nagyon megy. Erdemes CFWel probalkozni vagy elég ez?
-
sittes79
addikt
Hi,
Úgy néz ki bekötik az optikai netet, ilyen routert adnak sagemcom cs 50001(Írország).
Kérdésem, hogyan tudom optikai hálózat esetén használni a saját routeremet, ami egy ax86s és egy tuf 3000 v2 vel van meshbe kötve.
Ki tudom hagyni a lancbol vagy marad a bridge mód?
Köszi
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Adott egy asus ax86s router, itt ezt állítottam be és most működik az optika, kérdésem, hogy ez így biztonságos e egy fórumon találtam, de most ki tudom váltani a szolgáltató routerét. Írországban van a történet.
Ha ezt kikapcsolom akkor nincs net.
WAN Connection Type: Automaic IP-én van.
Illetve a maximális net kihasználás érdekében milyen router beállításokat javasoltok?
Kösözönöm a kedvességeteket
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Milyen esetben erdemes nem a szolgaltato altal biztositott DNS szervert hasznalni?
-
sittes79
addikt
Node-kent mukodo routeren tudok manualisan fw-t frissiteni?
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Feltennem ax86S-re merlin fw-t, kerdesem, hogy ez utan is mukodni fog node-kent az asus ax 3000 v2, amin asus fw maradna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest