- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Meghalt a masodik ac66u-m is.
Kb 3 eve halt meg az elso, akkor kertem is itt tanacsot az utoddal kapcsolatban. Vettem is akkor egy ax 1800u-t , de pont az nem mukodott rajta ami miatt asust vettem ujra megpedig a download master. Ezt visszakuldtem, majd vettem egy ax58u-t, de ezen se ment. Felb..tam magam es vettem 1 ac66u-t hasznalatan az ax58 is ment vissza , es ujra mukodott a download master az ac66-al. Orom boldogsag volt 10000-ert
Namarmost a kerdesem az lenne, hogy azota van mar olyan asus router amelyen mukodik ez a dolog gyarilag? Nem mokolva, nem mokolni akarom amit veszek, hanem hasznalni.
Koszonom az epito jellegu valaszokat elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Warhammer 40.000
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mobil flották
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest