Aktív témák

• ponti_ak

addikt

Más:
    Eddigi negatív tapasztalataim a géppel (A6VA - Q0034) kapcsolatban:
    - sajnos nagyon könnyen karcolódik a borítása! Az enyémnek - nincs még 1 hónapos sem -, de van már 1 mély, és több kisebb karc a tetején.. :O Egyszer tettem le ''fejjel lefelé'' sima asztallapra (RAM-bővítéskor), és egy 6cm-es vályat lett az következménye.. :(( Nem gondoltam, hogy ennyire kényes.. :(
    - a ''Felhasználóváltás'' parancsot nem bírja, fekete képernyő az eredmény eddig minden alkalommal, amikor próbáltam.. (2-szer). Ki kell jelentkezni az adott usernek, aztán a másiknak be... (Nem zavar annyira, és az is lehet, hogy az XP hibája - eredeti HOME van fent..)
    - DVD írás (4x sebességgel): eddig 1szer próbáltam, 1db rontott (Ridata DVD - R 8x) lemez lett az eredmény.. :((( Illeve korábban írtam már, hogy volt, hogy enm olvasott be 1-2 DVD-t (de azokról kiderült, hogy rosszak voltak.. mármint a lemezek. :B) Manufacturer: TSST Corp, szóval nem lepődtem meg annyira.. de érik a csere már.. május végén sztem beviszem, addig kell a gép..

- előfordult, hogy lefagyott. Szvsz a videokártya miatt, ugyanis atiglu2.dll hibával vészleállást hajtott végre - ''kék halál'' - , eleddig 3 alkalommal: 1szer Doom3 után, egyszer meg az ölembe volt sokáig a gép.. a harmadikra nem emlékszem. Lehet hogy túlmelegedés miatt? :F

A legutóbbi hibára örülnék, ha mondanátok 5leteket, esetleg, hogy mi miatt lehetett.
    Thx. :R

ui: Sry ha kicsit hosszú lett, de ez minden, ami bajom van vele...]

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés