- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
DeimoS
csendes tag
válasz
jani0625 #798 üzenetére
+ csokkentett modban futtasd le as adavert, az is fontos
es tegyel fel egy avg-t (free.grisoft.com), meg egy sygate tuzfalat (www.sygate.com).
frissitsd fel az avg-t es azt is futtasd vegig csokkentett modban.
a tuzfal meg jo lesz, hogy ne kapj be ijet legkozelebb.
az osszes progi ingyenes
Sytex!
ffuttass lecci egy 3dmaki 05ot is meg egy aquamarkot is
linux ala sztem nincs asusos driver, esetleg google-val keress ra -
Sytex
tag
válasz
jani0625 #798 üzenetére
Futtasd le az adaware-t. Ha nem megy akkor reinstall windows.
MÁS: Csak ugy tudom FN-F2-vel kapcsolni a wifi-t ha fut a háttérben egy kis program (fejböl nem tudom a nevét) Egy zöld e betü az ikonja az óra mellett.
Ebböl kifolyólag linux alatt nem tudom kapcsolni a wifit. Nem tudtok erre valamit? -
jani0625
aktív tag
hali!
tegnap kaptam valami spyware-t amit nagy nehezen sikerült leszednem,de azóta nem tudok a windowsban hátteret beállítani és mindig megnyílik egy ablak a mozillán és kijön egy oldal hogy spyware van a gépemen, és vegyek meg valami spyware írtót.
tudnátok segíteni hogy mit kéne tennem? -
jani0625
aktív tag
hali!
sytex! valóban mázlista vagy!
játszott itt már valaki az új nfs most wanteddal A6V-s gépen(x700al)?
mert nekem kemény kanyarokban egyet,kettőt be szokott szaggatni.Nálatok?
lehethogy ez a játék már a videókari határait feszegeti? mondjuk sokat nem játszok,csak kipróbáltam. -
DeimoS
csendes tag
nekem a 3dmaki 2001 system infoja ezt irja:
Description: Elsődleges képernyőillesztő
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Name: ATI MOBILITY RADEON X700
Total Local Video Memory: 128 MB
Total Local Texture Memory: 128 MB
Total AGP Memory: 246 MB
Display Driver: ati2dvag.dll
Display Driver Version: 6.14.10.6525
nálad hol jelenik meg a 256? egyébként létezik 256 megás ebből a mobil kártyából. a clevo 400a pro is ijennel rendelkezik. lehet, h szerencséd van
[Szerkesztve] -
Sytex
tag
Orbano jóvotából én is notebook tulajdonos lettem tegnap. Pontosabban egy A6VA-Q034-é. Majd futtatok valami 3d mark ot. A webkamera nagyon jó, 1,3 megapixel pont mint a telefonom
A kijelzője nagyon gyönyörű, csak nagyon gyüjti a port, és ha megpróbálom letörölni akkor a káva széléből nem lehet kitörölni sehogy. Ja és még egy: a specifikáció szerint egy 128 MB-os X700 van benne, de az ati programja 256 MB-ot ír. Most probálok valami aida-t vagy valamit levadászni és megnézni. -
szijartg
őstag
tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy ASUS A6VC Q014 notinak!
nagyon király. majd ha jobban feltelepítettem rá mindent akkor majd írok rendszer, meg vga teszt eredményeket. csak tegnap wint tettem rá meg a driver-eket. és az nfsu2-t, ami 1024es grafikán középszinten nagyon jól fut. csak az a gáz hogy nem tudja a wide-ot!
köszönet a notiért Orbano kollégának
ez a gép olyan mint az ASUS A6VC-B015 [link]
csak a Q014-nek Color Shine-os a moncsija! sokaknak nem tetszik, de szerintem nagyon jó. sokkal élesebb és élethűbb képe van
a táska és az optikai usb-s logitech notebook egér is mellette volt! igaz a táska egy kicsit kicsi neki, de majd késöbb talán veszek egy másikat.
maga a gép szerintem jó, barátságos.
a wlan is nagyon jó rajta, pontosabb mint az acer. ezt úgy értem amíg az aceron egyes jel volt addig ezen 3-as! webkamera is nagyon jó!
ja, és tegnap egész este ment, és csak a billentyűzet jobb oldalán melegedett egy kicsikét, de nem nagyon. a venti a telepítés során nem hallottam volna hogy bekapcsolt. lehet nem is jó
igaz amikor az optikai olvassa a cuccot egy kicsit hangos. de nem zavaró.
amúgy ma lesz akkus teszt, éjjel teljesen feltöltöttem!
amiket adtak hozzá driverek, azokis elég korrektek. nem tudom hogy lehet-e frissebb belőlük! aki tud valamit az légyszi ossza meg velemmeg esetleg valami spéci progik amik pont notihoz jók. mert annyira nem vagyok jártas még benne
akkor majd még folyamatosan írom a tapasztalataimat!
mod: most elkezdem olvasni ezt a topikot az elejétől, hátha találok még valami érdekeset...
[Szerkesztve] -
DeimoS
csendes tag
válasz
jani0625 #781 üzenetére
azért annyira a centrino/notebook hc sem nagy durranás. Ha azzal akarom leclockolni a vgat akkor szemetel/lefagy. A CPU-t nem huzza le 800MHz alá. Pedig jó lenne, ha le lehetne venni 200 MHz környékére mint a p4g-vel amikor akksiról megy.
Valakinek ötlete, létezik erre megoldás? Mert így pont annyira melexik, hogy bekapcsol a venti alapszinten, és nem nagyon tok tőle aludni -
jani0625
aktív tag
válasz
jakobkacsa #773 üzenetére
nyilván azért is szereted annyira a p4g-t mert egy p4en nem lehet annyi mindent állítani amihez jó a p4g de egy centrinont többet lehetne állítani mint amit a p4g enged!
amúgy nem rossz, de kevés -
Sytex
tag
Yesss Este 8-tól egy A6VA-Q034 Boldog tulajdonosa leszek. Majd rakok fel teszteredményeket.
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
Kamcsatka #771 üzenetére
már ne is haragudj, mi a baj a Power4 Gear-rel?
hogy személyre szabható energiaellátási sémákat lehet váltogatni egyetlen gomb megnyomásával? ebben mi a rossz/gagyi?
a centrino hardware control pedig biztos nagyszerű (még soha nem használtam), de mi van, ha nem centrinos géped van? (nekem L4L: mobil P4, SiS chipset... - ezért nem használtam soha centrino hardware controlt).
én például kedvelem és gyakran használom P4G-t, úgy állítom be, ahogy akarom - pár apróságtól eltekintve, mint pl. hogy töltőről működve nem hajlandó a 3as fokozatnál lejjebb mászni. -
-
Kamcsatka
csendes tag
Be lehet állítani valahogy, vagy van valami progi ami automatikusan szabályozza, hogy mennyin menjen a proci? Mert nekem valamikor 3000-en megy, valamikor 2200 RPM en... Ezt az Asus Probe progija mutatja. Ha nem fut semmi, akkor is 2200. Ez a Power4 Gear meg olyan gagyi
csak sémákat lehet benne váltogatni, de semmire sem jó
-
Hege
tag
Hi!
Mit tudtok az ASUS A6U-5050-ről?
Elméletileg Turion-os proci van benne, de számomra nem egyértelmű, hogy MT30-as vagy ML30-as van benne, pedig nagyon nem mind1.
Azt meg nem értem, hogyha a Turion-os proci integrált memóriavezérlője tudja a kezelni a DDR400-as ramokat akkor miért 333-ast raknak bele.
Eladó céggel meg lehet dumálni, hogy 400-as menjen bele meg MT30-as proci, vagy ezt kapják az asus-tól aztán hozzá nem nyúlnak.
Ez a SiS grafika mire jó? Egyáltalán nem akarok játszani a noti-val, de azért avi, dvd lejátszás jó lenne. Na meg ha jön a Windows Vista akkor jó lenne ha legalább az oprendszer igényeít kielégítené a VGA.
Kösz a válaszokat!
Üdv.:Hege
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sytex
tag
válasz
jakobkacsa #765 üzenetére
Akkor miért irják több helyen hogy 128 megás? Tegyük fel ha ott megvenném és kiderülne hogy nem annyi akkor rájuk boríthatnám az asztalt?
-
Sytex
tag
válasz
jakobkacsa #759 üzenetére
Na ez az. Mert amit most kinéztem (a3vc-5003) ebben egy X700-as van, csak nem tudom mennyi memóriával. Van ahol 64-et van ahol 128-at írnak.
-
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #761 üzenetére
Már telefonálgattam is
Most éppen ott tartok, hogy a ramiris nagykernél elvileg van A6R sulinetre, viszont az én kapcsolatom onnan csak simán tud vásárolni, így most olyan boltot vadászok éppen, akik tudnak sulinetre vásárolni a ramiris nagykertől. Nem ismer valaki ilyet véletlenül? -
jakobkacsa
senior tag
sztem ne csak nézegess. rendelésre biztos tudnak neked hozni akár A3H-t is (disztribútornál már árlistában van, tehát valszeg rendelhető kiskernél)
bökj ki 1 esetleg 2 modellt, és hívj fel 2-3 boltot, hogy mikorra tudják hozni.
ők nagyon gyorsan megnézik a disztribútor készletét, és megmondják, hogy van-e, mennyiért, és mikorra. -
Sytex
tag
Hát ilyen nincs: Sehol nem lehet kapni a6va-q034-et. Ugyhogy szerintem egy a3vc-5003-as lesz? Erröl tapasztalatok? Nem tudjátok hogy mit jelent a va és a vc típusjelölés?
-
pig
csendes tag
Az A6VC notikban ugye van infra? Mert van ahol írják, máshol meg nem.
-
Almos
aktív tag
Eddig kb ezeket a helyeket néztem/nézegetem:
notebookworld.hu, notebook.hu, pcland.hu, notebookzone.groteszk.hu, depo.hu, gepbolt.hu
Amig szóba jöhetnek gépek, azok kb ezek: A3L 5017, A3L 5028, A6L B005, A6U 5040, A6R B002
Bár most nézem, hogy Ramirisnál elvileg van A6R, lehet tudok akkor onnan rendeltetni ismerőssel
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #747 üzenetére
Az ok, hogy kifutó sorozat, de ha nekem a héten kell laptopot venni, és az új sorozat csak valamikor az elkövetkező hetekben lesz, akkor az nekem sajnos nem jó
-
jakobkacsa
senior tag
A3L kifutó termék, helyette/lecserélve az A3H sorozat lesz/van (852 -> 910, és DDR2), egyéb specekben ugyanaz a noti (Celeron-M [Banias], Intel hálózati vezérlő, stb.)
picit kevesebbet fogyaszt, picit talán többe kerül az újabb technológiák miatt
vagy: lesz/van A3A (A3H Centrinos változata) és A3V 64MB-os X700-zal - megfelelő felárral, persze
RAMot pedig bármikor lehet garvesztés nélkül belerakni -
amegt
aktív tag
Mit szóltok ehhez?
[link] -
Almos
aktív tag
NotebookZone.hu-t ismeri valaki? 1 hónappal ezelőtt még csak nem is láttam őket semmilyen listában, most meg tök jó áraik vannak...
-
Almos
aktív tag
Ismerősnek kellene laptop olyan 200-230ezres kategóriában, megint nekifeküdtem az árlistáknak, de ismét oda jutottam, hogy ASUS, mert 2 év garit ad, lehet oprendszer nélkül venni, van benne wifi, kártyaolvasó, stb.
Ellenben csodálkozva látom, hogy az A3L 5028 már alig van 1-2 helyen (én ilyet vettem 1 hónapja), ellenben hasonló tudású gép (celeron M 1.5, 512MB, 60GB, wifi, DL) meg nincs helyette
Adott még az 5040-es, de abban felennyi a ram (ez még megoldható), de kisebb a vinyó, ill mobil sempron proci van benne
Ajánljatok Ti is valamit, hátha csak elkerülte a figyelmemet valamelyik jó kis gép!
Az A6L B005 is eltűnt a kínálatokból... -
Sytex
tag
Az A6VC-ben egy nvidia Go6200-es van 64 mega beépített rammal, amit 256 ig lehet növelni a rendszermemória rovására.
-
Imy
veterán
Az ASUS notik médiavezérlő gombjait hogyan lehet winamphoz használni?
-
DeimoS
csendes tag
El lehet ám gondolkodni a Q012-esen is. A vinyo csak 60-as, de sztem az 1.6os proci is
eleg, es lehet benne cserelni is. Az 1.73 default helyett minimalban(640*480;16bit,...) futtatva a 3dmark2001-et 16 helyett 20 ezer pontot visz, ugyhogy viszonylag kiegyensulyozott a rendszer, szerintem 1.6os procival sem menne az elméleti max 18-19 alá, így kb az is elég etetni az x700-at. legfeljebb lassabban tömörít majd a rar.
DE ha 20 pénzért el lehet adni az 1.6 dothant valami celeronosnak, akkor még 20at hozzátéve 40ért már láttunk az apróneten 2.0-as dothant, vagy akár másfél év múlva veszel egy 2.26ost remélhetőleg bagóért.
Az újabb játékok meg általában tartamaznak widescreen beállítást. A GTA SA meg HL2 az biztos h ilyen. Esetleg lé kérdése, de lehet hozzá venni valami 19'' tft-t (nincs a notin DVI, így mondjuk samsung 913N tökéletes és viszonylag jó áron van), és otthon azon jáccódni, az 1280*1024-et simán viszi a külső csatoló, a fent említett gamezok extrém eseteket leszámitva minden fullon meg se döccennek:
Q012 egyébként van itt vkinek? -
szijartg
őstag
A6VC Q014 most ilyen gépet veszek énis. ha minden jól megy akkor már szombaton tudok róla véleményt is írni! a q014 és a b015 között csak annyi a különbség, hogy a b015ös egy kifutó gép. mert most már a q014et Color Shine-al árulják!
tisztább, és élesebb kép! és ezért is van az a pár ezres eltérés! -
pig
csendes tag
Mit jelent a gép nevében a második rész: A6VC B015 vagy Q014
A második minimálisan drágább, de sehol nem írják mi a különbség.
Tudja valaki, hogy melyik mit jelent? -
pig
csendes tag
Az A6VA és az A6VC között szinte csak az X700 a különbség(a másikban 6200TC van) Megér ez plusz 50ezret?
-
Sytex
tag
Segítsetek!!
Egy héten belülre tervezem egy A6VA-Q034-es vásárlását.
Egy kérdésem van ahol eddig nem találtam választ.
Ugye ebben egy 16:9-es kijelző van 1280x800-as falbontással.
Mi van ha én egy játékot 1024x768 vagy 1280x1024-ben (mert ugye a játékokban nem nagyon van 1280x800-as felbontás) futtatok. Szétnyújtja v. összenyomja a képet? Tehát kövér és alacson emberkéim lesznek?
Vagy egyébb megoldás van? -
jani0625
aktív tag
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
AMD Power #717 üzenetére
a Hypermemory az ATI kártyákon pont olyan, mint Turbocache az Nvidia kártyákon
vagyis notialaplapra integrált mondjuk X600 a saját 64MB VRAMján kívül le tud még foglalni magának max asszem 192MB-ot (256MB összesen) - ASUS notikon csak X600ak tudnak Hypermerory-t, kisebb ATI VGA nincs is egyikben sem
ha 0ra állítod Hypermemory-t, akkor egy fikarcnyit sem foglal rendszememóriából, csak a saját VRAMját használja
64MB pedig nagyon sokmindenre elég. persze nem doom3hoz, de Mobility X600-zal senki ne akarjon nagyon doom3azni nagy felbontásban, nagy részletességgel
nagy VRAM igényű grafikai munkákhoz viszont akár jó is lehet, ha az 512MB rendszerRAMból lecsippent magának a kártya - a PCI-E busz egész gyors tud lenni -
AMD Power
titán
válasz
leslie.hun #716 üzenetére
Ha jól tudom a rendszermemoriából csak az integrált vga-k illetve a TC-s Nvidia karik vesznek el. De aztán lehet , hogy butaságot írtam!
-
leslie.hun
csendes tag
Hali!
Egyre több notiban látok, olyan videokarit ami ''Hypermemory''-val van szerelve.
Magyarán a szükséges videomemoria egy részét a rendszermemoriából ''nyúlja le''.
Ha esetleg valakinek van ilyene megírhatná, hogy a teljesítményt ez észrevehtően befolyásolja-e? Kösz. -
torbit
tag
Ti milyen beállításokkal használjátok a kijelzőt?
Én állítgatom, de valahogy nem az igazi... (gondolok itt pl. fényerőre, kontasztra, gamma stb.) -
HG_hagor
csendes tag
Meg annyit kerdeznek hogy:
''256MB DDR333pc2700 bőv'' mit jelent pontosan?
1, van egy szabad slot amibe meg be lehet rakni a memoriat, vagy
2, egy slot van amiben ez a 256 van, de ez kicserelheto (nem integralt)
Igy mar a memoria sebessegevel kapcsolatos kerdes mar nem is kerdes
Sziasztok!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
HG_hagor
csendes tag
válasz
_cirmos_ #687 üzenetére
Cirmos:
Megneztem a linkeket, igazad van abban hogy 128 es az 512 kozott nincs nagy kulombseg de az 1M-s mar eleg jol kiugrik. Azt nem tudtam hogy ez mar 754-es.
AMD power:
A GF400 tenyleg nem eros kartya (nekem is volt ilyen), egyszerubb jatekora elmegy+ugysem arra kell.
Meg az 5040-es kijelzoje (talalok e vmifajta leirast frissitesrol, kontrasztrol ill. betekintesi szogrol) ill. a DDR memoria buszsebessege (ugy lattam 333MHz -s ?) erdekelne.
Tudtok valahol kiallitott peldanyt amit meg lehet nezni, kiprobalni?
Koszonom elore is! -
válasz
jakobkacsa #710 üzenetére
jaja, mondasz valamit...
Hát, ez van.
Engem ennél a gépnél csak az zavar, hogy általában felpörög a vanti, és utána elhallgat, majd ismét...
Idegesit néha... -
jakobkacsa
senior tag
annyira talán mégsem meglepő
centrino ide vagy oda, azért a Dothanek is fogyasztanak, max terhelésen nem is keveset
ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az A6Va-ban van egy X700, 128MB saját VRAMmal, és szinte biztos vagyok benne, hogy egy venti hűti az összes alkatrészre kiterjedő egész rezes-hőcsöves hűtőblokkot - így talán már nem is olyan furcsa, hogy megy az a venti -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
jani0625 #706 üzenetére
Gratulálok a gépedhez, legyen benne sok örömöd!
A Centrino Hardware Control-t én személy szerint nem ajánlom, mert nekem olyat csinált, hogy ha fent volt a gépemen, akkor az nem tudott készenléti módba menni ill. nem tudta magát hibernálni. Ha esetleg nálad is ilyen probléma jelentkezik, próbáld ki, hogy a CHC nélkül is produkálja-e. -
jani0625
aktív tag
válasz
Radeon_5 #702 üzenetére
bocs hogy nem írtam a privát üzidre de csak most vettem észre,ha érdekel a notebooksbilliger.de-n rajta van részletesen.
az általad megrendelttől annyival tér el hogy nagyobb vinyo,erősebb proci, dupla ram, bluetooth,gigabit lan, német xp home,német bill. jó kis gép mondhatom! -
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
na végre megvan!
csütörtökön délután mire hazajöttem már ott várt az édes.
de az elejéről kezdve: kb másfél éve terveztem hogy veszek egy notit és okt 24én rendeltem mega mediafrost.de-től. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget,mindenbensegítségemre voltak,végtelenül segítőkészek,jó fejek stb.
a pénzt előre utaltam, és a héten 7főn ért oda,majd jött is az emil hogy küldik a gépet kedd reggel(csütre ugye ideért!).Viszont volt egy kis gond mivel kellett nekem feltétlenül számla de náluk az a szokás a webshopnál hogy emilben küldenek pdf formátumban egy számlát,kinyomtatod és az az eredeti,de ugye ezen nincs pecsét,aláírás. Hát ekkor megijedtem,apám sipákolt hogy tudtam hogy lesz benne vmi átverés. Erre írtam én egy emilt hogy nekem mindenképpen pecsétes,aláírásos számla kéne, nem válaszoltak olyan hamar mint vártam ezért írtam megint.majd írt a faszi hogy bocs de nem volt a cégben és hogy már saját költségén feladta levélben a számlát... ennyit a felfogásról,hozzáállásról. Persze lehethogy nem ér ide de az nem az ő hibája,max kérek egy másikat ,de csak ideér.
a gép.
röviden:imádom
eredetileg volt rajta német xp home, azt leszedtem és raktam rá magyar profot. Gyönyörű a gép, gyors, halk.
kijelző: tükröződik de engem egyáltalán nem zavar.viszont gyönyörű.
hdd:sajna kicsit lassú de elmegy, lassítja kicsit a gyors procit.
proci: sirály!
videókari: ma két órát nfsu2-ztem, nagyon jó volt max beállításokon.
igaz itt már azért melegedett kb 68-70fokra de a ház így is lábon tartható volt.amúgy normál használat melett konektorról 50-55fok a proci, elemről 40-45. Viszont a power4gear nem tetszik mivel konektorról szinte csak maxon tud menni a proci, ami miatt szinte mindig megy a venti,de nagyon halkan, illetve a vinyónál meg a procnál melegebb a ház mint amúgy, máshol csak langyos. a centrino hardware controlt viszont fel fogom tenni.
A touchpad nagyon jó,kikapcsolható amit akarsz!
bluetooth,wireless ok,bár még nem próbáltam, gigabit lan profi.
billentyűzet nagyon jó. Az audio dj is tetszik.
elemről még nem sokat ment eddig,de max idő amit kiírt az 3óra felett volt,viszont még bőven lehetett volna ezt-azt kikapcsolni hogy az akksiidő meghosszabodjon.
na most ennyi, kérdezzetek, mihelyst tudok írok illetve futtatok teszteket. -
Habri
csendes tag
válasz
jakobkacsa #704 üzenetére
Holnap megkérdezem a Cib bankot, hogy lehet e náluk elöre utalással küldeni a pénzt. Kösz az ötletet.
-
Habri
csendes tag
ja és azért nem kell a Craditing bank mert ott a T.H.M 39%
-
Radeon_5
aktív tag
Megrendeltem én is az Asus a6va-q034 -et Sulinetben, ha minden oké keddre vagy szerdára meglesz, majd írom a tapasztalatokat, benyomásokat, stb. Bár majdnem ua. mint Jani németből rendelt gépe, de azért mégis infozok valamit, meg ha lesz időm tesztelgetek. Juuuuuuuj már nemsokáááá
hheehe -
Habri
csendes tag
válasz
szijartg #700 üzenetére
Kösz de vagy kp vagy elöre utalás
.
Az asus márkaboltban se lehet.
Teljesen kész vagyok. Nem akarok 15.000.-ft al többet fizetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nagyon sok boltot felhivtam.
Igy is hitelre lesz megvéve lesz rajta elég kamat.
Most már olyan boltot is keresek ahol van budapest bank hitel. De csak olyan találtam ahol 236.000.-ft
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Arena Breakout: Infinite
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus VivoBook M1605Y /Ry5 7530u/16/512ssd/16"/WUXGA/IPS/amd/HU
- Asus VivoBook x1403ZA /i5-12500H/16/512ssd/14/3K/OLED/HU
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- 27% számlával! HP Omen 17 GAMER Notebook! i7-13700HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ASUS 18W USB ADAPTER
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest