- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
BiriBum
őstag
válasz
szijartg #1137 üzenetére
Bárkivel szívesen megosztom az eddigi tapasztalatokat.
Tényleg nagyon szép képe van, gyors és HALK!
Az SP2 azéert kell rá, mert a hangkártya , WLAN és talán a LAN driverek csak erre mennek fel. (SP1 is elég, de az nem éppen nyerő)
Nem beszélve az USB2-ről. (Egyébként a hangkari is USB-s)
A készenléti idő nagyon tuti, irogatással, zenéléssel 3 óra felett van. Linux alatt persze kevesebb, mert a proci full sebességgel megy.
A geforsz gó-nak jó képe van(bár én ATI párti vagyok), linux alá érdemes letölteni az Nvidia gyári drivereit. 3d-ben sem rossz.
Egy dolog, ami nem tetszik annyira az a TSST corp Samsung író. Persze ez egyelőre csak para, mert sok rosszat hallottam róla. kopp-kopp egyelőre teszi a dolgát rendesen.
Aktív témák
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest