Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Persze, Pécsen voltam. Amikor vettem az Asus-t (a feleségem is ott volt), akkor is zárás utánig beszélgettünk az értékesítővel mindenféle dologról. Amit lehet később is náluk veszek, mert lehet van olcsóbb bolt, mondjuk a félmilliós laptop valahol 40 ezerrel olcsóbb, igen ám de ha gond van, akkor a hajamra kenhetem a spórolást...
-
azbest
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
Régebben a chrome böngészőben tapasztaltam, hogy nem szereti azt, hogy ha fut a böngésző és közben változik a képfrissítés sebessége. Ha változott a futó chrome alatt, akkor nagyon ette a procit és képkockákat dobál a youtube. Nekem 90Hz-es a belső és a külső csak 60, de csak intel beépített gpu.
A chrome a háttérben is fut az alapbeállításokkal, szóval hiába x-eled ki az ablakot, Nekem be van állítva, hogy ne legyen háttérben futó, így ha bezárom, akkor tényleg leáll.
Most gyorsan kipróbálva mintha nem lenne vele gond. De én az intel videodriverből nem a régi, asus által ajánlottat használom, hanem relatíve frisset az inteltől letöltve.
A touchpadot nem tudom, fel van telepítve rendesen minden driver? MyAsus? A funkció gombokkal nem lehet ki-be kapcsolni?
-
cs.zs.
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Szia,
windows+P gombok megnyomásával használod-e a kijelzők közötti váltást?1. csak laptop, másikra nem megy jel
2. megkettőzés (a laptop képe egy másik kijelzőn is)
3. kiterjesztés (2 független, külön képernyő) [kép]
4. csak a külső monitor, azaz laptop kijelző kikapcs. [kép]Nézd már meg azt lécci, hogy amikor végeztél a dolgaiddal, széthúzás előtt Win+P megnyomásával válaszd ki az első, csak a laptop lehetőséget, és amikor a másodlagos kijelző már kikapcsolt, csak akkor húzd ki a kábelt.
Mi történik?Ilyen új Intel technikával mostanság nem ütköztem,
de régebbi gépeknél az Intel UHD grafikus driverben szokott lenni a billentyűzet drivere, de korábban az egérpad nem abban volt. (egérpadnak külön drivere szokott lenni)
Normál esetben a HDMi-be kábelt dugva a külső monitor a dedikált GPU-ról kap képet. Ami most eszembe jutott, hogy ha a dedikált gpu nem megy (pl energiatakarékos módban, vagy MUX-szal kikapcsoltad) , és a HDMi jelet ad ki, akkor az Intel integrált GPU terhelődik be, és ottvanlehet valami driver-ütközés.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx