Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame120
tag
válasz
Aethel
üzenetére
AHVA panellel nincs tapasztalatom. Meg kell nézni review-kat, hogy milyen az adott kijelző, mert önmagában a kijelzőtechnológia nem jelent sokat. Egy jó TN is simán ver egy belépő IPS-t a korlátai ellenére. De eddig az újabb ROG laposok kijelzőiről csak jót olvastam, illetve a sajátommal is teljesen elégedett vagyok.
-
mzs98
újonc
válasz
Aethel
üzenetére
A bal oldaláról vagy inkább a közepe tájékán, és tudtommal ezen az oldalán van a CPU hűtés. A jobb oldalon van a HDD meg a videókártya hűtése, ott semmi nem hallatszik. Ugye ez a modell két ventillátoros
Bocsi, Pyttawrx kérdésére szerettem volna válaszolni, csak félrenyomtam.
-
frame120
tag
válasz
Aethel
üzenetére
Az ips szintű náluk azt jelenti, hogy wide view tn, kiemelkedően jó színekkel. Az előző széria 120hz-es kijelzői voltak ilyenek 100% körüli srgb lefedettséggel. Ilyenem van, ez volt az egyik ok amiért megvettem. Ahogy nézem notebookcheck szerint a scar 2-ben valódi ips van, kb 90%-os srgb lefedettséggel, ami gamer gépben még mindig jó. Érdekes, hogy az asus oldalán itt is ips szintűt írnak.
-
Aethel
aktív tag
válasz
Aethel
üzenetére
Szerkeszteni már nem tudom
Most kaptam választ a laptopszalon Kft.-től. Segítőkészek voltak, de sajnos csak még jobban összezavartak.
Ezt a választ kaptam a kérdésemre:"Tisztelt címzett !
Utána olvasva sima DDR3-as memória kell. Az L-es memóriák az un. low voltage memóriák. Legjobb tudomásom szerint az L-es memóriák kompatibilisek a simákkal de fordítva nem. Tehát amibe sima kell, abba jó az L-es is. Illetve van olyan mi kizárólag L-essel megy."
Na most akkor melyiket rendeljem be?

-
Aethel
aktív tag
válasz
Aethel
üzenetére
Na hát igazából ott tartok most, hogy írtam az ASUS supportnak hogy ugyan mondják már el melyik memóriát eszi meg a gép, de eddig nem válaszoltak. Az ASUS honlapján DDR3L van feltűntetve a Specifikációk-nál, a kézikönyvben semmi infó nincs erről. Sajnos nem egyszer találkoztam tévesen kiírt adatokkal a honlapjukon, ezért nem adok rá sokat. Aida-val megnéztem milyen van most benne, de mindenhol sima DDR3-at ír. Szétszedtem, de ebbe a notiba k*rvára integrálva vannak a memóriák és ugye egy szabad slot van amibe nem tudom hogy DDR3L vagy sima DDR3 mehet.
Már végigkerestem a neten mindent, de néhol L-t írnak, néhol meg nem.
Ezek szerint tökmindegy melyiket veszem bele?ASUS X552CL-SX022D
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Top érték! ThinkPad T440p - i7-4810MQ I 16GB RAM I 512GB I 14" IPS I HD 4600 I W11 I Foxpost!
- Dell Latitude 5330
- MSI Stealth 14 AI Studio 3K OLED, Core Ultra 7, RTX 4060, 32GB DDR5, 3 év Garancia!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Leld sok örömöd benne. Én nem nagyon vettem észre a 120hz áldásos hatását, az 1050ti 40fps-el is izzad az új címekben 
Igen, felcsatlakozik a telefon de sárga a wifi jel, azaz nem tölt be semmit, adatátvitel nincs 

Pyttawrx