Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cimbee
üzenetére
Kösz a választ!
Sajnos nem erről volt most szó, bár az igaz, hogy ismerősömnek szifonja van, de én egy android 5.1 és 6.0-ás telóról is próbálkoztam (sőt ilyen igazi békebeli buta telóról is), de tegnap nem ment sehogy.
Írtam panaszt, ma már ment minden, minden telóról.Az RMA-val kapcsolatban (csak azért osztom meg az infót, hátha más is belefut), megváltoztatta az Asus az űrlapot és a külföldi szerveren keresztül kapcsolódik. Ez annyit tesz, hogy kis települések (meg kb a Magyar települések 80%-a) nincs benne, ezért nem fogadja el az adott irányítószámokat. Annyit kell tenni, hogy a hibaleírásnál is add meg a szállítási címet(itt viszont pontosan), majd amikor az elszállítási címet kéri az űrlap, ott az adott településhez legközelebbi nagyváros irányítószámát kell megadni(pl most cimbim egy somogy megyei kis településen él, de 7400-at megadva, Kaposvár lett megjelölve), aztán ezt majd a hibaleírásban megadott címre és isz-ra javítják az Asus Magyarországnál...
Még1, kösz a segítőszándékot!

-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Cimbee
üzenetére
Eléggé hasonló probléma lépett fel havernál is a héten (asztali géppel).
Volt minden, driver csere, win reinstall, minden. Aztán addig nézegettük, míg kiderült, hogy a Realtek HD Audio Manager valami iszonyat módon meghülyül és kb kiakasztja a gépet. Üresjáraton képes volt felcsavarni a VGA fogyasztását 40W-ra. Kilőtte a feladatkezelőben és megnyugodott a VGA, rendesen mentek a játékok is utána.Bár amit leírtak előttem, azzal teljesen egyet tudok érteni, de egy próbát megérhet ennek is utánanézni.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Cimbee
üzenetére
Sajnos megszivtad. A milyen notebookot vegyek topicban ezt magyarazzuk az embereknek de nem ertik meg. A GL egy atcimkezett teli muanyag vacak semmi koze a ROG-hoz es a G szeriahoz. 4 magos i7 egyenesen ongyilkossag bele ahogy tapasztalod is. Szerintem passzold el es vegyel egy sima G-s asust vagy Dell 7559-et (kb az egyetlen 15-os gep ami le tudja huteni a 4 magos i7-et, mondjuk a nyari melegben egy szobaban lehet az is megizzad).
-
Gergosz2
veterán
válasz
Cimbee
üzenetére
Én a helyedben megpróbálnám media creation tool-lal csinálni a telepítőt. Én mindig ezt szoktam használni, mert legújabb frissítéseket tartalmazó kiadást szokta leszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx