Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remiel

őstag

válasz beer1 #30746 üzenetére

Nekem ez van G531GU AL001 ... 1660Ti, 120Hz IPS kijelző (mondjuk külső monitorral használom így annyira nem érdekel)

Ami a hűtést illeti, megtudhattam azt is a pasztázásnál, hogy az ASUS volt olyan kedves és az RTX 2070 es hűtését aplikálta az 1660Ti videókártyára, szóval nagy gáz nem lesz, azért hűtőpad van alatta

Most kerestem az MM kínálatában, de el is tűnt :D

• simo9555

tag

válasz beer1 #30746 üzenetére

Szia!

Nekem a G731GU-s verzió van 9750H+1660Ti-al 144Hz-es kijelzővel. Röviden tömören, throtthling nincs, cpu 80 fok fölött sosem járt játékok alatt, a 1660Ti 70 fok körül mozog és ez a sima hűtésvezérléssel a turbo mód esetén még jobb a helyzet, lényeges hogy újrapasztázás nélkül. A hűtése ebből a szempontból szerintem kiváló, stabilan tartja az elvárt órajelet a cpu 4ghz és a gpu 1700mhz. Hangosnak sem mondható,bár azért azt nem mondanám hogy nem sűvít, viszont volt már hangosabb laptopom is hasonló kategóriában. Kijelző teljesen megfelelő, van némi blacklight jelenség, de ez még bőven belefér, szintén csak rosszabb kijelzőt láttam más márkáktól. Összeségében nagyon megéri szerintem a gép, egyedül a szoftver van kritikán alul megírva ehhez a géphez, mert azt ténylegesen úgy kell összevadászni hozzá, figyelve a telepítés sorrendjére. Ráadásul általában nem is .exe telepítős verziók vannak hanem sok esetben csak egy sima .bat fájlt futtatsz a parancssorba. Ettől függetlenül ajánlom a gépet, aki hasonlóban gondolkodik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés