Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
motifator
senior tag
Köszönöm az infót, az SSD + HDD caddy nálam is alap, már a K50-ben is egy ideje azt használtam. Csak ez az oka, amiért szeretem, ha még van egy gépben optikai meghajtó. A 4 GB ram nem gond, az a későbbiekben bármikor feltornázható. Nekem viszont Win7-em van, az Asus pedig inkább 8-tól felfelé támogat.
Játékok terén nem vagyok nagy ínyenc, néha egy elcsípett fél - 1 óra bőven elég és nem kell hogy a legújabb fusson rajta fhd-ban. Videó vágás az amire befognám időnként. -
motifator
senior tag
Sziasztok!
A következő típusú laptoppal szemezek: N550JX (CN027D, i5 + 950M) és érdekelne, hogy milyen személyes tapasztalatotok van az adott típussal? Ha jól tudom az N551 már egy ventis ez pedig amíg elérhető egészen "kedvező" áron van. Leginkább otthoni használatra lenne, időnként egy kis játékkal. (Egy i5 Inspiron 5558 van, ami nem rossz de hardverben nem olyan ütős) Korábban 6 évig egy K50IN volt, ami alsó kategória és teljes megelégedéssel használtam (mondjuk vigyáztam rá).
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx