Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
válasz motifator #31650 üzenetére
Szia. Jogos TUF nem is néztem. Akkor ha még olvassa akkor módosítanám az előbb irtakat annyival hogy ne TUF-ot vegyen. El néztem. Fránya meló. 😁
Köszi a helyesbítést. Ettől függetlenül a, hardver kevés lesz már. Legalábbis erős a vga limit.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
steelsec
aktív tag
válasz motifator #25514 üzenetére
Nekem is ilyen van. SSD kell bele, nekem 12gb ram van már benne 4 volt gyárilag az kevés, ezek után teljesen jó. Fallout 4, Witcher 3 simán játszható vele, ha nem 60 fpssel szeretnél játszani.
Nekem nagyon bejött. Eddig több óra witcherezés hight beállításokkal akkor kúszott 80 fok fölé csak a gép, de akkor még nem volt teljesítmény vesztés, szóval jó volt. Páran panaszkodnak itt a gépre, de nekem egyik hiba sem jött elő amit itt írtak.A tapipad nem a legjobb, de én egérrel használom. A billje nekem nagyon bejött. WIN 10 -zel nekem eddig tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest