Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kovsol
titán
de írtam, hogy mindent felismert, minek rakjak fel új drivert pl a kártyaolvasóhoz vagy a webcamhoz ha így is megy ott nincs sebesség javulás meg amúgy is amit alapból felrakott frissebb driver mint ami van vistas hozzá, fn gombhoz meg nem noti függő driver van, meg a power4gear cuccot szedtem le még más notihoz adottat, de az is megy mindegyikkel szóval minden tökéletes
és írtam vista egyszer nem fagyott nekem se és én is meg vagyok vele elégedve
win 7 meg mégjobb és minden megy faszán rajt és gyorsabb is 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
 - Eladó Samsung A55 5G 8/256GB / Gyári garanciával
 - Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
 - AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx