Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gameboy77

aktív tag

Sziasztok,jó estét kívánok mindenkinek!

Asus K50AB notim van,Win7 32bites oprendszerrel.Heteken át használtam a gépet,míg tegnap megkíséreltem egy Bios frissítést a gyári 201-es verziót a legfrisseb 213-asra.(természetesen a win7-nek megfelelővel).Afrissítés utáni újraindítás nem sikerült,a Windows javítást kísérelt meg,de nem járt sikerrel.
    Újratelepítettem a rendszert,és úgy tűnt minden rendben van,a bootolásnál az új Bios verzót írja ki.
    A probléma az,hogy az eddig is használt illesztőprogramokat különböző hibaüzenetekre-("A hardverazonosító beolvasása az INI fájlból sikertelen volt!")- hivatkozva nem telepíti.
    A VGA driver telepítésekor ez a hibaüzenet:"Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert párhuzamos konfigurációja helytelen."
    Annak ellenére,hogy az illesztőprogikat nem tudom telepíteni,működik az fn+alvóállapot gomb,a wifi-,a fényerő állító-,a monitor ki-be kapcsoló gyorsbillentyűk,és a kártyaolvasó.
    nem működik viszont a webkamera,hangerő bill.páros,és Ati CCC hiányában a GPU-k közti váltás sem.

Ha valaki találkozott már ilyesmivel,vagy van használható ötlete kérem ossza meg velem.
    A segítő válaszokat előre is köszönöm.

További jó fórumozást mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák