Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gregre

csendes tag

Sziasztok!

Laptop vásárlás előtt állok. (életem első laptopja lesz és ebből következik azért egy kis fogalmatlanság) 3 db-ot találtam, ami tetszik és még nem tudok dönteni. Egyelőre talán egy asus a befutó, azért írom ezt most ide. Szóval a három versenyző:

Dell Insp. 1545 105436 (C2D P8600, 2gb ram, 4cellás akku.)

Lenovo 3000 N500 NS763HL (C2D T6400,4gb ram, 6cellás akku kb3.4 óra azt írják)

Asus K50IN-SX012L (C2D T6400, 4gb ram, 6cellás 2200/2900 mAh akku.)

A dellnek erősebb a processzora, de azt olvastam, hogy az akku kevés picit.
    Mondjuk, hogy maradt a lenovo és az asus.
    Van valakinek tapasztalata ezekkel a K-s asusokkal, meddig bírják vezeték nélkül? Esetleg általános vélemény róluk, burkolat, billentyű stb...
    A másik dolog ami érdekelne az az, hogy ezt a k50in-t mennyire szereti a linux. Mondjuk egy 904es ubuntu. A lenovo amennyire tudom , jól működik linux-al. Ami miatt mégse döntöttem mellette és ami miatt egyelőre az asus a befutó, az elég egyszerűen a kinézet. Szemcukor. Ha a dellnek az akkumulátora (tapasztalatok szerint) mégsem vérgáz, mint ahogy olvastam, akkor valószínű, hogy ő fog nyerni.

De le, és rábeszélhető vagyok bármire, még esetleg más modellekre, márkákra is, amíg 180-190 alatt van az ára, és nem játékoslaptop.

Mindenféle választási tanácsot,bármilyen felhomályosítást, tapasztalatot előre is köszönök.

Új hozzászólás Aktív témák