Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

A minap találkoztam egy Asus notival, addig nem is volt gond vele, míg meg nem fordítottam. Egy hatalmas cimke figyelt az alsó fedélen, nehogy szétszedje a végfelhasználó. Valamelyik netes webshopban rendelte szerencsétlen.

Aksira visszatérva: F3-as notim van, szintén 7200-as aksival. Sikerült már belőle több mint 5 órát is kicsikarni, de volt, hogy allig bírt ki 1 órát, igaz akkor aksiról max redszerterhelés és folyamatos HDD használat, mellette meg még a levelezés is ketyegett WLAN-on.
    Eleinte zavart a kilógó aksi (elakadt a táskába), de most már észre sem veszem.
    A gyári Asus tatyó jelenleg a számára legalkalmasabb feladatot látja el - a szerszámoknak alátét a szekrény aljában. Amikor észrevettem, hogy a zip-zár összekaristolta az oldalát, azóta nem használom, meg motoron vagy keresztülgyalogolva a városon kényelmesebb a hátizsák.

Ha valakinek van még ilyen sorozatú notija, megnézhetné, hogy az LCD a zsanérba mennyit lóg a keret felső részén mérve. Nekem majdnem 2 cm a kilengése, ha mozgatom a keretet, rázásra max 1 cm-ert tér ki. Ha másnál is ilyen nem bántom, de ha nem, akkor szétszedem és megint húzok a csavarokon...

Wojtek - nemvalószínű, a notebook-ok 99,8%-ában nem lehet VGA-t cserélni (gyárt egyáltalán valaki még cserélhető VGA-s notit, vagy azt nem is helyezték sorozatgyártásba?)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés