Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HbA1c

csendes tag

Sziasztok!

ASUS Zenbook 14 UX3402Z gépemmel (512 GB SSD, 16 GB DDR5 RAM) kapcsolatban tapasztalom sajnos hetente 1-2 alkalommal, hogy alvó állapotba kerülés után a Hello Windows bejelentkezés lefagy, és nem enged be ujjlenyomattal, de azt sem engedi, hogy Jelkód vagy Jelszó bejelentkezési módra kattintsak. A touchpad / egér működik, kurzort vezérli, másra tudok kattintani, de bejelentkezési lehetőségekre hiába kattintok, nem kéri a jelkódot vagy jelszót. Csak az oldja meg, ha újraindítom. De az nagyon zavaró, mert gyakran 4-5 asztalt használok párhuzamosan, számos chrome ablakkal, illetve lappal, és ilyenkor ez mind elszáll. Valaki azt mkondta, hogy biztosan azért van, mert a chrome megeszi a RAM-ot, de sajnos akkor is tapasztalom, ha nem teszem ki "ekkora terhelésnek"...
    Legutóbbi ilyen sikertelen bejelentkezés a mellékelt képernyőfotón látható módon került eseménynaplózásra.

Továbbá hőpasztázás, portalanítás után is eléggé melegszik. Erre van tippetek?

Én használtan vettem, nem tudom mit lehet várni egy 3 éves, illetve egy új Zenbook akksijától. Valaki cseréltette már? Számottevően jobban bírja üzemidővel?

És még egy kérédés: lehetséges Face ID bejelentkezési mód előhívása valahogyan egy ilyen gépen ha azt gyárilag nem tudja?

Nagyon köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák