Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia. Ez Win hiba lesz szerintem. Chrome-nál csináld azt, hogy beállítások/indulás az legyen, hogy ahol abbahagyta ott folytassa. Így bármi van ott folytatja ahol abba hagytad, illetve kaapcsold ki az energiabeállításiknál, hogy elmenjen alvóba.
3 éves gépnél, ha már nincs rága, akkor érdemes pasztázni (Alphacool subzero), illetve ahol van thermal pad azt k5 pro "folyékony" thermalpad-ra cserélni, ha kell. A "csak" portalanítás keveset ér.
-
HbA1c
csendes tag
Az ASUS Chatbotja ezt írta:
"For your UX3402Z Zenbook experiencing issues with Hello Home login options, please follow these steps to troubleshoot: Remove all external accessories such as keyboards, mice, external drives, and adapters, as they may interfere with system functions. Update your BIOS to the latest version. Use another PC to download the BIOS update from the ASUS support site for your model, then copy it to a USB drive and update via ASUS Firmware Update or EZ Flash. Check BIOS settings: Enter BIOS utility on startup, load optimized defaults, and confirm the boot option points to the correct hard drive with the operating system installed. If the problem persists, try entering Safe Mode, back up your files, and perform a system reset. If these steps do not resolve the issue, please contact your local ASUS customer service center for further assistance."external accessories semmi nincs. Ez a BIOS update túlmutat rajtam, nem mernék neki állni de szerintetek ez segíthet? Ezzel kellene próbálkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx