- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok, kellemes karácsonyt mindenkinek!
Megvettem a kisebbik procival, az Ultra 7 155H-val rendelkező VivoBookot. Még bőven 14 napon belül vagyok.
Ezek ennyire melegednek? Konkrétan forró a háza, nem kellemes fogni a billzet feletti részt.
A kisebbik proci az Ultra 7 155H, miatt van? Ha az Ultra 9 185H-t vesszük meg akkor nem lesz ennyire forró?
Pl. csak a Mcafee programot távolítottam el, valami beállt ottan és percekig csak tekert. A táp is, a Vivobook is eléggé forró lett.
Vagy mindkettő proci ennyire meleg? Lehet érdemes lenne elállni a vásárlástól? Mi lesz nyáron akkor?
Jelenleg egy Dell Inspiron 5748 alapból i5-4210U 8 GB RAM és felfrissítve 1 TB SSD 17.3" laptop van, ami még működik, de már néha villogásszerűen, egy pillanatra elsötétül a kijelző, picikét lassúka.
Szóval, a régi alapból 1.7 GHz ketyeget , az Ultra 7 meg csak 1.4 GHz, gondoltam tán érdemesebb az Ultra 9 et venni, vagy az még jobban fog melegedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fogyjunk le!
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pentax DSLR topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P72 17.3" Intel XEON E-2186M 6 mag Quadro P5200 16GB, 32GB RAM 2TB NVME SSD
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest