- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ha már bővíthetőség, jelentem a 2022-es vivobook S14-ben szépen működik a samsung 990pro. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog-e túlmelegedni. Bár a netes adatok alapján nem fogyaszt durván sokat.
Ezért követtem azt, amit ebben a videóban is mutatnak, fél mm-es és 1mm-es padokból tettem rá darabokat, hogy egy színbe kerüljön a réz hő szétoszlató fedél rajta.
A kingston kc3000 majd 2x annyi fogyasztásúnak volt írva, mint a 990pro, ezért sem olyat váltasztottam. A 980pro is többet fogyasszt. Szóval 7GB/sec sebességgel csapatja, 60 fokot nem érte el az adatok át klónozása közben sem. A gyári 512-est cseréltem 2TB-re. Igazából a kinston nv2 2TB (qlc de nem lassú) is jó lehetett volna, most már nagyon kedvező árú, de azt hagytam inkább arra, hogy időnként ráklónozzam a teljes belső tárhelyet backupnak - és hiba esetén helyére tevősnek.
Vicces, hogy a gyári rózsaszín pad nem is ért hozzá a gyári micron ssd-hez. Beszerelés után a réz lap tetejére is fektettem egy 1mm-es pad darabot, hogy a gép alján lévő részfóliának is tudjon átadni meleget, biztos, ami biztos.
A klónozás vicces. Mivel a külső ssd-m, amit játszós dolgok vannak wd, így az ingyenes wd acronis true image változatot használtam. Át is klónoztam eredeti méretben mindent, de nem bootolt vele. Egy netes videóban mondták, hogy nvme meghajtó esetén először csökkentett módban kell indítani, majd utána már megy normálban is. Valóban így sikerült. A win11 alapból nem dobja fel a csökkentett mód menüt, hanem 2x sikereten indítás után ahogy magától újraindult, átváltott recovery win módra és ott a menüben lehet váltasztani, hogy kiadja újraindítás után a menüt, amiben a csökkentett mód opció van...
A klónozáshoz külső usb3 m.2 keretet használtam. Egyik ilyen kereten fut a progi, a másikat typec portra dugva meg a belső és aközött tudok klónozni. Bár lehetett volna a belsőre telepített winre is tenni a progit - de ennek az ingyenes változatnak kell jelen legyen egy wd meghajtó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest