Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Jogos.
Legutóbb csak rage-ből töröltem az AC service-t, és magát a programot, gondoltam akkor ez így rendben is van egy időre. Nézem az Xbox/Gadget erőforrásfigyelőt, és még ezek után is "közepesen" sárga jelzéssel terheli a rendszert idle. Most gyakorlatilag MINDEN Asus alkalmazást dózerolok a gépről ami létezik. Mondjuk azt nem értem miért az ötödik pont az AC uninstall. Miért nem első pont és az letörölne mindent, na mindegy. A CCleaner nem rossz ötlet, régen használtam hasznos volt, (csak azt ne mondd, hogy az is zabálja majd a háttérben a gépet)
..mint minden program, alkalmazás tudom. Én ez idáig amúgy különösebb problémát nem tapasztaltam az AC-vel egyébként (addig amíg nem jelent meg órajel a hőfok helyett) teljesen jól tette a dolgát.
Még a mobilos app is ment, csak állandóan újra kellett párosítani, ennyi nyűg volt vele.AC** - ArmouryCrate
**Zabálja a rendszert: 8mag 16 szál, kb annyit érzek belőle, hogy semmit, de jogos
Kis alattomos egy rohadék ez, a háttérben eszi a ramot mindent. Aztán kb a lényegi része nálam annyi, hogy ránézek a hőfokra random, és váltok háttérvilágítást, és/vagy kikapcsolom amikor melóba vagyok. Szóval nem létszükséglet. Amúgy ULTRA gáz, hogy az AC hiánya letérdelteti a dedikált AURA gombot a billentyűzeten. Értem én, hogy a dedikált gomb mellé szoftver kell, de hogy a fényerőt, és színt nem tudom FN+AURA gombokkal módosítani alapból szoftver nélkül, ehhez komplett szolgáltatás kell szoftveresen az ŰBER FAIL.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone Air - almacsutka
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..mint minden program, alkalmazás tudom.
Még a mobilos app is ment, csak állandóan újra kellett párosítani, ennyi nyűg volt vele.
Pyttawrx