- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaya69
csendes tag
Üdv. Van egy Asus X55V notebook-m. Win 8.1 volt rajta frissítettem Win 10-re. megvártam amíg jelzik,hogy lehet frissíteni. Majd lett egy olyan jelenségem,hogy a tálca bizonytalan időközönként lefagy nem használható Illetve a Windows ikon sem működik nem kapcsolható ki a gép.Annyira jöttem rá ha a futtatásba beírom,hogy ms config akkor a felugró ablakban a szolgáltatásoknál összes tiltás majd összes engedélyezés utáni újraindítást követően visszaáll minden és működik is. Ezt követően egyszer csak megint megáll majd a fent irt művelet után rendbe jön..Írtam a Asus-nak is , de csak azt a választ kaptam,hogy ezen a gépen nem futtatható a Win10, ha igen miért nem?Esetleg hol találok ehhez a géphez Win 10 drivereket,mert az Asus honlapján nincsenek. Mostanában jelentkezik még valami menet közben megjelenik egy fekete ablak végigfut rajta valami aztán el is tűnik. Megnézni nem tudom mert nem lehet megállítani. Valami hiányozna a gépről?
A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Futás, futópályák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bestbuy játékok
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest