Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb

veterán

Nos, újabb fejlemények... Jelenleg ott tartunk ha alaplap és vga csere+már bevan rendelve egy cpu is... Ezek után megkérdeztem a drága asus-t, hogy akkor a drága gyártó már mért nem ad egy új gépet, ha kb minden fő alkatrészt kicseréltek benne... Az volt a válasz, hogy csere a következő esetekben van (elvileg automat, nem is kell szólni nekik):
    -legalább 20napig javítják
    -4.jére is javítani kell
    -már nemtom mi volt :D

Lényeg az, hogy hiába mondtam h tőlem már aug 28án elvitte a futár a gépet, csak a javítástól számítják (09.06.). Erre azt mondta az ügyfélszolgáltatos hogy az a cpu nem fog megkérdezni 20 napon belül szal lehetséges hogy csere lesz belőle. Namost, HA cserélik akkor az megint 2-3hét vagy levásárolhatom amire ügye nem tartok igényt... egy ilyen gép után nekem még 1 asus nem kell, ráadásul nem lehet kötelezni a vevőt, a levásárlásra... Beszéltem a fogy véddel ott azt mondták, hogy elvileg a boltnál kell reklamálnom ahol a gépet vettem és nem a szervízzel (mert velük állok kapcsolatba és nem az asussal). Kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége. A legidegesítőbb, hogy nincs csere gépem és egyetem mellett ez igen nagy érvágás... Undorító dolog, hogy a vásárló csak addig fontos amíg ki kell adni a pénzt, utána a leghosszabb és leglassabb útak járhatóak csak...

Előzmény

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés