Új hozzászólás Aktív témák

• lacko22

aktív tag

Sziasztok.
    Zsír új Asus K52JE-EX225D laptopom tapasztalatai:
    Billentyűzet: nekem nagyon jó, kényelmesen használható, kissé horpad de nem kell nagy erővel nyomni, elhanyagolható hiba.
    Kijelző: Samsung ledes, nagyon szépek a színei, szerintem jobb mint az LG-ké. Akksiról is szép képet ad.
    Tapipad: kényelmes, egy gondját látom hogy a billentyűi hangosak de ezt el lehet tűrni. Nagyon jól használható a multitouch rajta.
    Ventillátor: alapállapotban nem melegedik a laptop ölbe használással sem everest 40 és 50 fok között mutatja a hőt. Tehát ölbe nagyon jól használható, persze játékkal már melegebb de azt akkor nem ölbe kell csinálni....:D
    Játékot a Need for Speed hot pursuitot tettem fel a Shift 2-t. El se hittem hogy ilyen jó lesz egyszer nem szaggatott be a kép full felbontáson. Játék közben max 72 fokra ment fel mind a proci mind a radeon monitorkártya, aminek nagyon örülök.
    Akksija 2 -2,5 óráig bírja wifis netezéssel. De ez lehet több is pl Battery save üzemmódban. Ha csak akksiról megy akkor van egy nagyon halk sípoló hangja a gépnek ami sztem elhanyagolható, olyan nekem mintha a winyó adná a hangot nem vészes. Ha csak vezetékről megyen akkor nincs viszont ez a sípolás, nem tudom mért van.
    Slimtype nevű dvd-író van benne ( elvileg LITE-on gyártja). Írtam vele, beolvassák a lejátszók.
    A hangszórója az közepes minőségű nekem pl a Dell M5010 ben jobb van. Tehettek volna sokkal jobbat bele, de jó ez csak egy laptop.
    Webkamera képe elég jó, mikrofonja szintén jó minőség.
    Hdmi-n keresztül a tévén 1080P-s filmet nagyon szépen játssza miközben a proci 20% !!! on megyen erölködés nélkül.
    Az anyaga az nem rossz sztem. A zsíros kézlenyomatok azért ezen is meglátszanak.
    Ha van kérdésetek tegyétek fel.
    Összességében elégedett vagyok a géppel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés