Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2001) Darth_Revan válasza sunny474111 (#1999) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Az NVidia szabályzata alapján:

" Buy any GeForce GTX 980 or 970 graphics card, or 980M or 970M notebook, and get a coupon that can be redeemed for The Crew™, Assassin's Creed® Unity, or Far Cry® 4."

Azaz bármely GTX970, 980, 980M ls 970M-el szerelt laptophoz jár.

Bár ezt is írja Nvidia:
" Please check the product description of the graphics card you are purchasing to confirm that the games are included."

A legfontosabb szó az "any", azaz ezek alapján az Nvidia nem korlátozza, hogy pontosan a megadott kártyákkal rendelkező termékek közül mihez jár, tehát elvileg mindegyikhez kellene. Ha korlátozva lenne, akkor "selected" szó lenne írva.

Ezek alapján az Ipon felülbírálja az Nvidia szabályzatát és maga válogatja meg, hogy mihez adja?
Szerintem itt valami nagy félrekommuikáció lehet (vagy csak az Ipon sem vette észre, hogy hibázik), mivel az Ipon nem teheti azt, hogy az NVidia kiad kupont minden GTX980, 970, 980M és 970M-et vásárlónak, de ő pl csak a Gigabyte és EVGA márkájú kártyákhoz adja és a többihez nem jár, mivel "nincs odaírva", mivel ebben az esetben a többi gyártó jogosan keresetet nyújthatna be a GVH-nál az Ipon-al szemben.

Nem tudom mennyire fontos neked, hogy ingyen kapj egy 10.000 Ft-os játékot ( :DDD ), de ha személyesen bemennél az NVidia szabályzatát lobogtatva "asztalt borigató" hangnemben, akkor lehet előkerülne egy kupon az asztal alól...

Bár ha én néztem be valamit és nem vettem észre valamit az apró betűs részben, akkor javítsatok ki kérlek...kár, hogy a jogos érdek érvényesítése céljából ilyen hangnem kell.

u.i.: Az Ipon oldalán is fent van ez a szabályzat, amely fordítása ugyan nem pontos, de ott sem szerepel, hogy csak bizonyos kártyákhoz jár. Mindössze a boltok listája van korlátozva, akik adhatják a kupont, nem maguk a kártyák gyártói, amihez jár.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.