>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [crey:] Az élhetetlenség országa
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2018-05-22 19:07:31

LOGOUT.hu
Szerintem értékesítésben még jobban alul fog maradni a GX700.Gondolom ez nem is volt kérdéses,itt nem is ez számít.
Bontatlan Asus Cerberus MAT Plus Red, M7450 mobil wifi router eladó!

matteo_szg
őstag
A GX700 nyilván, de ez nem is baj. Én arra vagyok kíváncsi, mi jön a Computexen.
jupiiii

-Alvin-
tag
Polaris meg pascal?

matteo_szg
őstag
Igen, ezek is lesznek.
jupiiii

makimakom
aktív tag
Milyen ssd való ebbe a g751jy be? És hol tudok venni hozzá? Egy 128as elég lenne.
Ha játszani is akarsz-azaz telepíteni pár játékot az SSD-re, -kevés lesz a 128 GB.
Amúgy a sima SATA III-as is jó vagy M.2-is,2280-as,de csak AHCI PCIe-s verzió.
[ Szerkesztve ]

makimakom
aktív tag
Inkább a rendszer gyorsasága miatt akarom, hogy pörögjön rajta minden. És tudsz is linkelni ilyet, ami biztos jó bele? Köszi a segítséget.
Másold be ezt a google-ba : Samsung 850 EVO 120GB ár ,aztán első találat,lehet válogatni a boltok közül.
Én azért legalább 250GB-t ajánlanék.
Ez a másik típus : [link]
[ Szerkesztve ]
Jol latom, hogy 1 het es veget er az Asus bizalom program?

wanted5
senior tag
~50 ezerért már 500 gigásat is lehet venni
csak azért mert m.2 tuti nem fizetnék érte ennyit
Én sem,ezért vettem én is sima 850 EVO-t.A különbség papíron nagy,amúgy senki nem veszi észre.
Kérdezte,megmutattam a másik verziót.
[ Szerkesztve ]
Bizony,addig vedd meg a GX700-at!
(#7013) matteo_szg válasza Darth_Revan (#7009) üzenetére

matteo_szg
őstag
Jól látod, nem folytatódik tovább a program.
jupiiii

david5745
tag
Ennek amúgy lehet tudni mi az oka ???

matteo_szg
őstag
Persze, más promóciókat tervezünk idén.
jupiiii

david5745
tag
Ha legalább ilyen lesz felőlem jöhet bizalom garis gép már megvan Gondolom nem publikus hogy mi vagy mik lesznek azok promóciók
Hat egy akcios G751JY-t majdnem berantottam
De aztan gondolkodtam es 2 evre elore tervezve mar 4 gb-os vga lehet keves lenne, ha nem akarok kompromisszumokat kotni...tokeletes pelda az uj Tomb Raider, mindent maxra tolva meg fullHD felbontason is 8 Gb VRAM-al erzi jol magat...forumok is tele vannak panaszosokkal, hogy akad a 150-250e Ft-os GTX 980 es GTX 980 Ti kartyakkal, mert keves a 4 es 6 Gb...nagyon minimalisan, szinte alig eszrevehetoen nalam is megakad GTX 980 4gb alatt, de GSync-nek hala szinte alig eszreveheto.
Ezert is akarok mar mindenkeppen 8GB VRAM-os gepet...hiaba remek gep a G751JY es megy jo arba, azert a hardver benne mar lassan 2 eves
Ha meg kijon a Pascal 20 zillio Gb video memoriaval, akkor meg mar a jatekfejlesztok is lustak lesznek optimalizalni es lehet meg 8 Gb is keves lesz
[ Szerkesztve ]

Pocok256
veterán
Azt azért te sem hiszed el, hogy akár 1 év múlva is elég lesz a 980 teljesítménye
Samsung S10e; MSI GS65 8RF Stealth Thin;
980M talan nem, de 980 az extra 512 cuda maggal+GSyncel meg boven labdaba fog rugni szerintem

SkyS1gn
félisten
Ujrapasztázáshoz lekell kapni az egész bill részt is vagy meglehet oldani hátulról?
[YT:https://goo.gl/Px2Pem]

Pocok256
veterán
Ripityara kell robbantani mindent.

thomasa
senior tag
A vga limit miatt elég lesz.

SkyS1gn
félisten
Akkor egyenlőre hagyom.
[ Szerkesztve ]

Digidroid
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán beüzemeltem a gépem, és elképedve láttam, hogy van egy szép kis zöld folt középen alul a kijelzőn, ami nem csak teszteknél, hanem a win. alatt is zavaróan látszódik
Mellékelek néhány képet:
A DigiPrime-nál a szervizes a képek láttán azt mondta feltétlen el kéne vinni megmutatni az fixdirect-hez... Nem tudom ti mit szóltok hozzá, mennyire elfogadható

Digidroid
tag
Gratula a géphez, és a jó vételhez

NTonee
veterán
és itt kezdődik a digiprimeos szívatás, ugyanis nem a fixdirectnek kéne mutogatni, hanem a digiprimos csókának azt kellett volna mondania, hogy azonnal vidd vissza és kicserélik!

gerner1
veterán
Bár nem tudni, a vásárlás helyén kívül, még milyen köröket futottál ezzel, de én mindenképpen gyorsan beregisztrálnám a gépet a február 29-ig tartó asus bizalom programba, mert ha minden kötél szakad, akkor bizony ez marad a "végső menedék" ...
[ Szerkesztve ]

gerner1
veterán
Igen azt kellett volna. De ebben a fillékufircoló országban, 1, 2, 3 sorrendben mindig megpróbálják a vevőre tolni az efféle utánajárást, mert akkor a vevőé a garoztatással járó költség. Az ilyesmire fordított ídőről nem is beszélve, ami ugye szintén spéz ......
[ Szerkesztve ]

NTonee
veterán
,,ebben a fillékufircoló országban" van egy jogi szabályozás, ami kimondja, hogy személyes vásárlás esetén 3, internetes vásárlás esetén 14 napig bármilyen probléma/hiba esetén kötelesek cserélni a gépet. Ha a kereskedő ezt nem teljesíti, akkor lehet menni a fogyasztóvédelemhez, amit persze soha senki nem tesz meg, így az ilyen cégek még mindig léteznek. No de várjuk ki a végét, hátha kicserélik.
[ Szerkesztve ]
Az internetes vásárláskor a 14 nap az elállási jog,indoklás nélkül vissza lehet küldeni a terméket.
Ez ennyiből jobb,akár pixelhiba,akár más kiderül,mehet vissza.
[ Szerkesztve ]

thomasa
senior tag
adott időn belül "indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól"...

Digidroid
tag
A regisztráció már megvolt, most várom a visszaigazolást, Személyes vásárlás volt, személyes átvétellel, sajnos a 3 napon már túl vagyok, úgyhogy nem lehet hibáztatni őket. Ha megjött a visszaigazolás akkor felveszem a kontaktot az fixdirect-el... Mert szerintem ezt a zöld foltot nem lehet a sima bevilágításra fogni.
Mintha ugyanezt írtam volna,nem?

Jazz
Topikgazda
Ez elég durva. Nézd meg ezt a linket, második kép: [link].
Ez se a legjobb, de ez még az elmegy kategória.
Új korában is ilyen volt vagy most vetted észre?
[ Szerkesztve ]
free your mind

Digidroid
tag
Múlt szerdán vettem, aztán SSD rendelés és fórumolvasás után tegnap este volt végre időm nekilátni a win. telepítésének. Mikor futtattam az eizo monitortesztet akkor szúrt igazából szemet.. Lenne viszont néhány kérdésem, melyik program kell a bill.-nek mert nekem betöltés után nem világit és a funkció gombok sem nagyon működnek. Továbbá jobb oldalon bekapcsolás előtt behelyeztem egy pendrive-ot és betöltés után nem jelent meg, újra ki kellett húzni majd bedugni, majd mikor kikapcsoltam továbbra is feszültség alatt maradt (USB charger nem lett feltelepítve) BIOS-ban kéne valamit állítani, vagy ez valami win10 feature esetleg szimpla bug
Viszont az ASUS Bizalom-tól már kaptam egy regisztrációs bizonylatot 3 munkanapot írnak és visszajeleznek. Na jó éjszakát
Asus bizalomra nem jogosult ezzel abhibaval jelenleg a a geped. (Mar ha az a cel hogy ervenyesitsd most ezt a jogod)

DVlad
őstag
Ez brutális, ezek ipari hulladék monitorok, selejtek.

SkyS1gn
félisten
Azta, kicsit nekem is látszik, de azt próbáld meg hogy hajtogatod a kijelzőt és nézed, ahogy hajtod a zöld árnyalat is változik, meg ahogy a kávát nagyon finoman nyomogatod akkor is!

DVlad
őstag
7 év/150k km garit adtunk, de már elmúlt. Most más érdekességeket találunk ki, pl.: ajándék szőnyeg és illatosító.

makimakom
aktív tag
Ti kiszoktátok húzni a tápot a konnektorból, ha nem használjátok a gépet?

kozmy
őstag
Én pl ki és a gépből is. Ha üzembe helyezem a gépet előszőr a 220-ba majd a gépbe, úgyan is már ment tönkre úgy laptopom hogy a gépbe be volt dugva és utánna a 220-ba és tulfeszt kapott a lapos és tönkrement az alaplap. Ebből okulva azóta huzogatok tologatok pedig elektroműszerész vagyok
Privát üzenetre illik válaszolni :)

NTonee
veterán
Telepítsd fel a drivereket és szoftvereket a support oldalról és akkor működni fognak. Bill világítás - atkacpi, funkció billek - keyboard device filter utility, de a többi is kell.
Az usb charger port a programja nélkül is működik, azt nem egy programmal csinálja a gép. A program a funkció beállításaihoz kell.
[ Szerkesztve ]
(#7043) matteo_szg válasza Darth_Revan (#7036) üzenetére

matteo_szg
őstag
Pontosan, a vásárlástól számított 31–365 napon belül meghibásodásokra vonatkozik a Bizalom Program.
Pocok256: én is ezt tenném.
[ Szerkesztve ]
jupiiii

Pocok256
veterán
Akkor én helyében várnék egy hónapot aztán leadnam. 400k ért nem zavarna 1 hónapig xd
Alaposan kigyúrt gamer notesz érkezett a Gigabyte műhelyéből

thomasa
senior tag
Soha, be van dugva mindig. Ebből még soha sem volt gondom, pedig kb 12 éve használok laptopokat.

Pocok256
veterán
Majd pont huzigálni fogom

wanted5
senior tag
kapcsolható elosztót használok, esténként persze le is kapcsolom, így nem kell huzigálni
[ Szerkesztve ]
Meg tudna nekem valaki tenni, hogy megnezi hogyan fut a jelenleg a Rise of the Tomb Raider JY alatt, ha mindem (meg a textura is) abszolut a legmagasabbra van allitva?
Asztali GTX 980 4Gb alatt amikor betoltodik a jatek, akkor par percig van mikroszaggatas es a gpu hasznalat is 90% alatt van, de utanna eltunik a szaggatas es az fps is normalizalodik (gondolom ennyi ido kell neki, hogy minden texturat betoltson a hatterben)
Meg tudna valaki nezni, hogy miutan mar mindent betoltott a hatterben, akkor abszolut mindent maxra tolva mennyi a minimum es atlag fps a szovjet bazison vagy a benszulottek falujaban (az elso megerkezeskor)?
Amit talaltam youtube-on videokat GTX980M-hez, ott senki sem tolta maxon, mindenki visszabb vette a texturat vagy az arnyekokat
Vagy sajnos mar eljott az ido, hogy a 980M-nel is kompromisszumokaf kell kotni es nem lehet minden graikai reszletesseget maxra tolni? Mert ha mar a vga mag maga keves, akkor tenyleg ertelmetlen a G752VY-t venni az olcsobb G751JY helyett
[ Szerkesztve ]

Pocok256
veterán
Szívesen megnézném neked, de sajnos fostalicska ms store os verzióm van meg :'( Virágboltban meg nincs megtörve
Ha neked esetleg meg van steamen és tolsz rám addigra egy családi megosztást akkor belesem szívesen estefele. MEgnézés után pedig visszavonod azonnal
[ Szerkesztve ]