Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6001) k-adi válasza NTonee (#5997) üzenetére


k-adi
nagyúr

Jaa, már nyilatkoztak róla? Huh, ezt nem tudtam, de köszi, hogy most megosztottad velem (is). A kérdés akkor már csak az, hogy vajon megéri-e a felárat ez a csoda vaporchamber vagy sem... Gondolom +100k-val lesz drágább a VY, amolyan 670 körül

(#6002) ManY


ManY
senior tag

Sziasztok
G751 kezelne ezt az ssd t? [link]

(#6003) thomasa válasza ManY (#6002) üzenetére


thomasa
senior tag

Az újabb modellekben pl: JY már van ilyen foglalat, a régebbiekben nem mindegyikben.

(#6004) ManY válasza thomasa (#6003) üzenetére


ManY
senior tag

Jy om van es van benne m2...
Kerdesem leginkabb az nvme miatt tettem fel.

(#6005) WZP válasza Jazz (#5998) üzenetére


WZP
aktív tag

Még beteg szegény. Másodjára is nekifutok a szerviznek, bár nagyon nincs kedvem hozzá, eddig jó vicc volt, mert szabin voltam és bármikor tudtam vinni-hozni, de most már használnám is végre... de ha már van rá gari, akkor jó lenne ha meg is maradna, ezért nem álltam még neki, pedig gyanítom, hogy 1 óra alatt megoldanám. Azt tapasztaltam, hogy ha mind a két kezemet mögérakom, a bal oldalon a légáramlás kb semmi ahhoz képest ami jobb oldalt van, és ez egyvegáz azzal amit a neten láttam képeken, hogy ugyan van átfedés a 2 hűtőkör között, de a bal oldali főleg a GPU és VRAMok, a jobb oldali meg pár VRAM és CPU...

Venti fordulatszámokat nem láttam hogy bármelyik program képes lenne kiolvasni, így csak feltételezni tudom, hogy pörög a venti ahogy kell neki, de a légáramlás hiányából azt gondolnám, hogy valami por felhalmozódás lehet a ludas...

Azt elképzelni nem tudom, hogy a VGA FW és BIOS update miért fix a túlmelegedésre. Esetleg ha ismert hibája lenne x y bios verziónak, hogy szarok a beállított venti fordulatszámok adott hőmérsékletekhez, de erről nem tudok.

A 400Mhz-et egyébként kiválóan eléri kb 1-2 perc Crysis 2 után, és el se moccan onnan soha többé amíg rajta van a terhelés. Ha tényleg nincs kb. légáramlás a bordás, ez nem is annyira meglepő, mert azt jelenti gyakorlatilag hogy passzívan van hűtve :DD

Inter Arma Enim Silent Leges

(#6006) vandor01


vandor01
őstag

Nos? rendelt mar vki az MM-bol G752-t?
:C

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#6007) SkyS1gn válasza Jazz (#5996) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Rá kell kérdezni... én ezt mikor vettem ott is rákérdeztem volt gsynces modellük.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#6008) Fiddy


Fiddy
tag

Sziasztok.

Olyan problémám lenne, hogy adott egy 751jy gép és ma kihoztam a nappaliba a wifi routert, de ennek ellenére játékokban 10 percenként felugrik a pingem.
Az összes létező dolgot kipróbáltam, amit itt a forumban olvastam, jelentős változást csak a bluetooth kikapcsolása okozott.
Kábelről tökéletesen működik, a driverek rendben vannak.

Esetleg tudnátok még valami módszert mondani, amivel javítható lenne? Jah és twitctévét se tudok nézni, mert 5 másodpercenként megakad az egész, illetve más videómegosztókon is néha-néha megakad.

Köszönöm a válaszokat :R

Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.

(#6009) -Alvin- válasza Fiddy (#6008) üzenetére


-Alvin-
tag

Ha valami olcsó wifi routered van az is lehet a hiba oka...
Nekem tp linkem volt es allandoan dobala a wifi jelet a sajat frimwarejevel.
Szal vettem 20ert egy asus routert azóta minden oké

(#6010) Fiddy válasza -Alvin- (#6009) üzenetére


Fiddy
tag

Tplink ac750. Nem egy csúcskategória az biztos, de a másik gépen nincs ilyen gondom. :(

Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.

(#6011) Lapparty


Lapparty
csendes újonc

Sziasztok!

Hát végül, ahogy fel is vetettem, mint lehetőség, dacból nem hallgattam rátok, mert kíváncsi voltam, meg akartam győződni saját magam és igazából nem hittel el, hogy ezek a radiumos dolgok tényleg így működhetnek.. ééééés... Nagyon jól tettem.

Teljesen egyértelműen magyar billentyűzet (sötétben is), Asus matrica a doboz hátulján is ezt mondja, amin rajta van az azonosító meg minden.

Előttem vágták fel a doboz szalagját, magyar papírok benne, (használati utasítás, asus jótállási papír/tájékoztató),

Asus bizalom regisztrációval semmi gond nem volt (pedig a viszonteladó nevét is meg kell adni többek között)

HD sentinel alapján a HDD vadonat új.

Illetve megvan az 1 db 8 gigás Samsung memória (m471b1g73db0-yk0) a billentyűzet alatti 4-es slotban.

Nagyon boldog vagyok. Halál korrektnek éreztem a boltot is, felvették a telefont 10ből 9-szer és segítettek. Boltban vettem át múlthéten személyesen 4 nappal a rendelés után, ott elmondták, hogy személyes átvétel miatt csak 3 napom van visszahozni, de a hétvége miatt ez 5 nap, ha bármi nem stimmel hozzam vissza nyugodtan, csak vigyázzak nehogy megkarcoljam. Szal semmi inkorrektség nem volt. Amúgy kértem hozzá windows-t is, de mondtam, hogy azt én szeretném feltenni és a teljesen alap felszereltségű gépet kértem.

Elhiszem, hogy másoknál volt gond a gépekkel magukkal, de azért úgy éreztem illik ezt is megosztani. Azt is gondolom hogy a sok negatív vélemény között azért jelen van a konkurencia is rendesen. Nem túl szerencsés az ő szemszögükből az ilyen alacsony árrés.

Mellesleg most van egy olyan kampányuk, hogy rendelés után 3 helyen is kell őket értékelni és akkor részt vehet az ember valami sorsoláson. Számomra ez egyértelműen azt jelenti, hogy szeretnék ha az emberek minél többet osszanak meg a mostani tapasztalataikból (peer-to-peer marketing) a korábbi negatív élmények és közvélemény visszaszorítására. Nyilván senki nem ösztönözné a vásárlóit ilyenre, ha szart árulna. Szóval ha régebben voltak is gondok, akkor most szerintem biztosan jó gépeket árulnak.

persze ez csak az én tapasztalatom meg az én véleményem, nyilván mindenki ismeri a saját igazságát.

Ezt vettem: "asus g751jt-T7107D radium+ garanciával". 365e Ft-ért. Kaptam hozzá pluszba egy egeret meg 1 év pixelgaranciát és ugye van hozzá a 24 hónap jótállás

Bocsi hogy ide írom ezt és nem a "milyen notebookot vegyek"-be, de itt beszéltünk erről.

[ Szerkesztve ]

(#6012) Pocok256 válasza Lapparty (#6011) üzenetére


Pocok256
veterán

10 ből 1 ember boldog csapkodjam a seggem a földhöz most ?

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#6013) kozmy válasza Lapparty (#6011) üzenetére


kozmy
őstag

Amit itt le írtál az mind szép és jó,mert valóban nem piszkáltak bele a gépedben, de attól még szűrke importos a géped,és akkor nem fogsz örülni mikor asus-ék vissza dobják a gépedet és nem szervizelik le mert az üzlet nem áll kapcsolatban az asus-al és a szervízzel. Abból indulok ki, hogy így jártam egy almás termékkel és a saját költségemen kellett meg javitatnom a készüléket. Ezentúl nagyon meg nézem, hogy mit hól veszek, inkább ki adom azt a plusz összeget de akkor a gari legyen bíztos.

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#6014) SkyS1gn válasza Lapparty (#6011) üzenetére


SkyS1gn
félisten

G550 esetében nekem se volt gondom a Digiprime-al.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#6015) Jazz válasza WZP (#6005) üzenetére


Jazz
Topikgazda

Ez mind szép és jó, de mikor vetted a gépet?:) Asus bizalom programban benne van?

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6016) vandor01


vandor01
őstag

akkor ezek utan? Radiumtol G752-st is szabad? G752-Radium

650-ert?? mashol occobb pl MM? :Y
igaz tobb ram-al es kevesebb ssd -vel de kiloval occobb!!

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#6017) Lapparty válasza kozmy (#6013) üzenetére


Lapparty
csendes újonc

Mondtam, hogy az asus bizalom garancia beregisztrálásánál meg kell adni többek között a cég nevét, akitől vette az ember és vissza lett igazolva, hogy az Asus elfogadta a garancia igényemet.

Meg kell adni a gép egyedi azonosító kódját is, ami alapján egyértelműen beazonosítható. Az asus magyarország elfogadott mindent. Számlát is, boltot is, gépet is, mindent.

Egyértelműen magyar gépről van szó, ez nem szürke importos. Magyarországra szánt gépet szürkeimportolni magyarországra.. he?

(#6018) Lapparty válasza vandor01 (#6016) üzenetére


Lapparty
csendes újonc

Na látod ezt nem mondanám biztosra. Szerintem tavaly is az volt a baj a gépeikkel, hogy újak voltak és gyorsan akartak beszerezni, hogy a lelkes várakozóknak minél előbb tudjanak adni az új szériából, ezért behozattak szürkén gépeket, hogy elsők között, ráadásul olcsón kínálhassák. Legalábbis én ezt sejtem. Az biztos, hogy inkorrekt volt tőlük. Hogy ezt megint megcsinálják-e azt nem tudom és nem is merem megtippelni, bár ha kéne akkor azt mondanám hogy nem. Legalábbis az k.rva nagy öngól lenne, ha mégis és akkor minek foglalkoztak az márkaépítéssel? Ha csak nem azért, hogy idén is megléphessék ugyan ezt :D

[ Szerkesztve ]

(#6019) vandor01 válasza Lapparty (#6017) üzenetére


vandor01
őstag

szerintem az uj gépek megjelenésekkor szoktak probálkozni a szürkével
mert hát ugye?
van akinek kéne... és még a magyar piacon nincs de már a bulgaron,
románon, németen már megjelent... azt hozzak azt árulják...
de amint a magyar nagykerekben megjelenik utanna mar azt áruljak... szerintem...
és valoszinu mar nem is éri meg kint megvenni itthon árulni.. mert itthon alapbol occobb.. picivel..

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#6020) Lapparty válasza vandor01 (#6019) üzenetére


Lapparty
csendes újonc

igen

(#6021) matteo_szg válasza Pocok256 (#6012) üzenetére


matteo_szg
őstag

A Radium egy ideje hivatalos magyar gépeket is árul, belépőszinttől a high end gépekig.

jupiiii

(#6022) Pocok256 válasza matteo_szg (#6021) üzenetére


Pocok256
veterán

Mindig is árult, a baj ott van, hogy sokszor nincs feltüntetve, hogy melyik milyen.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#6023) Lapparty válasza matteo_szg (#6021) üzenetére


Lapparty
csendes újonc

Ami mellett jelenleg ott van, hogy Radium+ garanciával, az jó lesz.

Amúgy nem értem a nagy ellenkezést azzal kapcsolatban, hogy meg se próbáljon venni tőlük senki semmit. Simán kiszúrható, hogy szürkeimportos-e a gép. Nyilván személyesen kell átvenni, lehetőleg csütörtökön, akkor van hétfőig idő mindent áttanulmányozni rajta és ha nem jó, visszaviszi az ember..

Itt egy Radium biztonsági használati útmutató például, ha teljesen biztosra akarunk menni:

- Meg kell kérdezni előre telefonon, nagyon pontosan, hogy magyar-e a gép, magyar-e a garancia, magyar-e billentyűzet
- Személyes átvételkor azt kell figyelni, hogy előtted bontják-e fel (bár lehet, hogy az alapgépeken felül már ők rakják bele a dolgokat és akkor fel fogják bontani, szóval meg kell mondani, hogy ne installáljanak rá semmit és alapgépet érdemes venni, úgyis olcsóbban tudja az ember maga megoldani a bővítést)
- Mi van írva a gép dobozára, kell legyen rajta egy ilyen matrica, amin rajta van minden adat plusz a gép azonosítója is, amit össze lehet hasonlítani a gépen lévővel és a doboz oldalán lévővel, hogy ugyan az-e az azonosító. "KB LANGUAGE:HUNGARY"

- Magyar-e a billentyűzet
- Magyar-e a garanciapapír, használati utasítás
- Otthon HD sentinellel meg CPU-Z-vel gyors csekkolás, hogy új-e a gép, de ha előtted bontották, akkor nem lehet gond.

Ha valami nem stimmel és nem tettünk kárt a gépben, akkor visszavisszük hétfőn vagy még a boltban visszaadjuk és kész.

15 rugóval olcsóbban vettem a gépemet mint máshol, és ez csak több lesz, minél drágább gépet vesz az ember. Ennyi pénzt megér az egész szerintem. Ha nem jön be, akkor nem jön be.

Különben, ha van a dologra radium garancia+ akkor van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia is most, tehát van idő az asus bizalomnál is csekkolni hogy minden oké-e és elfogadja-e az asus magyarország a garancia kérelmet. (ez 4-5 munkanap)

[ Szerkesztve ]

(#6024) Lapparty válasza Lapparty (#6023) üzenetére


Lapparty
csendes újonc

....és ha elfogadja az asus, akkor 100% hogy nyert ügye van az embernek mert kell másolat a számláról, kell a gép egyedi azonosítója, kell fotó a csomagoláson lévő matricáról és kell az értékesítő bolt neve is többek között. Szóval beleköthetetlen. Aki ezek után is azt állítja, hogy akkor is átvert a radium, ha ez mind stimmel, akkor az vagy hülye vagy konkurencia akinek nem tetszik az árverseny.

[ Szerkesztve ]

(#6025) Pocok256 válasza Lapparty (#6023) üzenetére


Pocok256
veterán

Én meg ezzel úgy vagyok, hogy inkább kifizetek +5k pénzt mint hogy mindent ezerszer kérdezgessek ötször csekkolgassak és zsákbamacskázzak, természetesen ha te szeretsz lutrizni hajrá de azért ne biztassuk már erre az embereket.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#6026) Jazz


Jazz
Topikgazda

A bizalmat nagyon könnyű elveszíteni, és nagyon nehéz visszaszerezni. A bizalom nem csak marketing elem, hanem sorsdöntő stratégiai vagyon. Aki ezt nem ismeri fel, vagy csak későn.... Nem a vásárlók a hülyék.

free your mind

(#6027) k-adi


k-adi
nagyúr

Nemár gyerekek, ne a rádiumról menjen az izmozás, hanem inkább az új rog gépről :K tudjátok... a g752 sorozatról.

(#6028) vandor01 válasza k-adi (#6027) üzenetére


vandor01
őstag

na? rendeltél? kitől? MM? radium? :DD :C

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#6029) k-adi válasza vandor01 (#6028) üzenetére


k-adi
nagyúr

Még nem, mert elősorban a VY verzióra fáj a fogam, :) de ha horror áron lesz akkor beérem a 970m változattal is szerintem... most úgyis sok a teendőm január végéig, nem is tudnék úgy isten igazából szívem szerint kockulni, úgyhogy majd döntök utána mi legyen... remélhetőleg addigra lesz VY, és az árak is beállnak már... ha nem, akkor Clevo U706 ;)

(#6030) Matt9270 válasza Pocok256 (#6025) üzenetére


Matt9270
csendes újonc

Amúgy teljesen igazad van... Engem nem érdekel, hogy pl egy edigital, media markt, laptopszalon akár 20 vagy 30ezerrel többért (megjegyzem egység áron, mert az összes 3 helyen ugyan annyiba kerül a cucc) dobja a notikat csak annyi legyen a dolgom hogy bemegyek megveszem és hazamegyek ennyi. Nehogymár azt kelljen kérdezgetnem, hogy 'ugyan már tesó ugye magyar ez a gíp' stb stb tortúra... Ha már kiadok 400-500ezret egy gépre, akkor nem egy radiumnak vagy digiprimenak vagy emagnak fogom a vizet hajtani. Inkább megveszem egy országosan elismert üzletlánctól és biztos azt kapom amit akarok. (Mellesleg nem is vagyok BP-i szóval alap hogy egy olyan helyen veszem meg aminek van itt is üzlete) + hogy a témába is vágjak ha kidobja a mm az os nélküli G752-t insta buy :DD

ASUS G752VT

(#6031) thomasa válasza Matt9270 (#6030) üzenetére


thomasa
senior tag

MM dolgozó? :D

(#6032) Jazz


Jazz
Topikgazda

G751-ben lehet egyszerre mindent használni mint meghajtó?
Azaz m.2 SSD + alatta a HDD + a mellette lévő HDD?
Vagy csak: 2x HDD, vagy SSD+HDD?

Melyik m.2-es ssd megy a notiba? 256Gb környékén mi az ami ajánlott?

[ Szerkesztve ]

free your mind

(#6033) matteo_szg válasza Jazz (#6032) üzenetére


matteo_szg
őstag

GX700 mérnöki példány 3DMark Fire Strike teszt:

Standard órajeleken: 9301 pont
Vízhűtéssel OC mellett: 11 800 pont

[ Szerkesztve ]

jupiiii

(#6034) Jazz válasza Jazz (#6032) üzenetére


Jazz
Topikgazda

Pl. ez? Crucial MX200 SSD 250GB (CT250MX200SSD1)

(#6033) matteo_szg: Az igen.:)

free your mind

(#6035) Matt9270 válasza thomasa (#6031) üzenetére


Matt9270
csendes újonc

Hát már jelentkeztem állásra igen, álom meló lenne így az egyetem mellett :DD

ASUS G752VT

(#6036) -Alvin- válasza matteo_szg (#6033) üzenetére


-Alvin-
tag

Akkor sima 980m van benne? :D
980m 3DMark (2013) - 1920x1080 Fire Strike Standard Graphics: 9598 Points
[link]
980
[link]

Vagy csak vmit elnéztem, de nem tűnik nagy durranásnak...

(#6037) Pocok256 válasza -Alvin- (#6036) üzenetére


Pocok256
veterán

Mert nem is az ha kifacsarom a szemét az én kartyamnak az is dob 12k pontot.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#6038) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

No, a notebookfanfancontrol-al ugytűnik állítható a venti sebesség. Profilnak nem is a saját G751 a legjobb, hanem az Asus Zenbook UX32LN így mind a kettő venti szabályozható, csak a neveket fel kell cserélni cpu-vga.
0-100ig. A 0% thresholdot feltoltam 55C-ig.

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#6039) Jazz válasza SkyS1gn (#6038) üzenetére


Jazz
Topikgazda

Na és így ezzel megoldódott a halk idle módod?

free your mind

(#6040) SkyS1gn válasza Jazz (#6039) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Hétfőtől készülök vizsgára akkor megmondom ;] de amugy persze, olyankor benyomom passzívba... pdf olvasáshoz az elég.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#6041) Jazz válasza SkyS1gn (#6040) üzenetére


Jazz
Topikgazda

Vagy adsz neki egy minimális pl. 200-as fordulatot, amit már nem is hallasz.

free your mind

(#6042) SkyS1gn válasza Jazz (#6041) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Lehet hogy lehet babrálni a léptetést is de minimális a 0 után 11. valamennyi % volt, az meg gyári alap szerintem.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#6043) matteo_szg válasza -Alvin- (#6036) üzenetére


matteo_szg
őstag

Nem, sima 980 van benne, de OC-nál nem emel a GPU-n, ahogy néztem. A proci viszont 4 GHz-en pörög a gyári ROG Gaming Center appot használva.
Kérdés majd, hogy 3rd party alkalmazással mit lehet még kihozni belőle.
A gép maga egyébként megdöbbentően kecses, vékony ahhoz képest, mi van benne. A vízhűtés csatlakoztatása és leválasztása egyszerű és problémamentes, ezt jól megoldották.
De van még bőven kérdés ezzel kapcsolatban a mi fejünkben is.

jupiiii

(#6044) SkyS1gn válasza matteo_szg (#6043) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Pár csepp lehet majd megjelenik idővel...

Afterburnert neki és uccu!

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#6045) k-adi válasza matteo_szg (#6043) üzenetére


k-adi
nagyúr

Lehet, hogy kecses, de az a tumor mögötte marhára nem az :))

(#6046) SkyS1gn válasza k-adi (#6045) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Inkább az ára a baj, a koncepció az jó. Viszed-hozod és van benne kakakó úgy is, ha meg játszasz akkor tényleg bepattintod és szabadjára engeded az állatot :DDD

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#6047) matteo_szg válasza SkyS1gn (#6046) üzenetére


matteo_szg
őstag

ASUS-osként mondom azt, hogy a legnagyobb baj az, hogy a notit nem lehet külön kapni. :)

jupiiii

(#6048) Pocok256 válasza matteo_szg (#6047) üzenetére


Pocok256
veterán

Ja épp kérdezni akartam ilyesmi na meg, hogy akkor rendes 980m ként működik a kártya ha nincs rajta a tumor ?

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#6049) SkyS1gn válasza matteo_szg (#6047) üzenetére


SkyS1gn
félisten

No igen, lehetne opcionális, és mit tud viz nélkül? Poseidon stb kártyáknál megfigyelhető volt hogy a vizesblokk beépítéséből fakadóak azért lég alatt kicsit hátrányba volt a gyárilag légre tervezett társaihoz képest. Tekintve hogy ez vékonyabb + még teljes 980 van benne. Vajon milyen hőfokokat, hangot produkál és throttlingol-e?

//

Bepattintottam a +8GB ramot. :B

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#6050) vandor01


vandor01
őstag

kiugrottam itt a helyi belga MM-be megnezni hatha van g752-s...
na az meg nincs de van elég sokminden mas....
pl megneztem a 551-t i5-el 8gbram 128ssd 1Thdd win 10-el... 1400euro...
nos ezért vásárolok otthon mert occcobb...
no és kinek kell a francia win.. a billel??
persze ha occobb lenne mint Mo.on leszarnam....

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.