Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
trialboj #8483 üzenetére
Engem bosszant, mivel online részről csak a jó csapatban hiszek. Nagyon jó kifogni egy jobb versenyt public-n, vagy csak úgy nyílt napot menni itt-ott. De az igazán nagy ütés az egy jó csapattal van online, szervezett időpontokkal, év végi eredményhírdetéssel, ligaszabályokkal..stb. Nálunk annak idején közvetítés még nem volt, de egyszerűen zseniális szórakozás volt, remek arcokat ismertem meg, akikkel aztán kijártunk HunRingre vagy kocsmázni. Tudtam kit támadok virtuálisan a pályán, és ettől sokkal jobb lett minden. Persze hozzátartoztak a viták is, mert fontos hogy mindekinek van egy nézőpontja.
..a 'szerintem privát szervereken nem csinálnak ilyet' az ugye kevés, a 'szerintem' ilyen esetben nem játszik, vagy tudod vagy nem.
Lehetséges hogy már megint jobb a helyzet, de most meg nekem nem alkalmas az életszakaszom a ligázásra.
Viszont ettől még tartom, mert megtapasztaltam, hogy az online szimezés íze, és minden jósága egy jó cspattal jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest