- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace: Lamborghini Miura - Hockenheim!
Most kedden a nemrég megjelent Bonus Pack hőskori fenevadja, az Lamborghini Miura kerül a terítékre, melyet Hockenheim-ben fogunk meghajtani!! Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5396
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327 -
HAX
tag
Üdv.
Kezdő vagyok még egy G27-el, egyelőre az AC jobban bejön mint a RaceRoom, valahogy itt jobban átlátom a pályákat a grafika miatt.
A beállításokról kérdeznék:
Ezeken változtassak még valamit? Inkább realisztikus irányba mennék, ilyen online versenyeken ti, hogy állítjátok be ezeket, mert gondolom ott is a realizmusra törekedtek inkább.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Attila2003 #6990 üzenetére
vga hiba. gtx 660-asom is ezt csinálta mert nem bírja a tuningolt órajeleit. idegesítő ..
-
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Nekem az első R9 290-em csinált ilyet. Hibás volt, gariban cserélték. Nem bírta a gyárilag emelt memória órajelet. Ha húztad a kártyát akkor próbáld meg tuning nélkül is. Ha pedig gyári tuningos akkor vedd vissza az órajeleket. Ezt akkor is ki tudod próbálni ha nem tuningolt a kártya. Így kiderül ha valami miatt nem stabil.
Viper26: Ennyire rossz a 10-es? Ha ilyen hibák lehetnek miatta akkor biztos nem teszem fel. Bár nekem ez a hiba inkább tűnik hardveres gondnak. Nekem például csak Battlefield 4-ben jött elő ez a hiba. Más játék nem terhelte le annyira a kártyát, hogy elő jöjjön. Ennél viszont rögtön kiderült, hogy a tuning miatt instabil.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Azzal a rendszerrel várni kell még úgy 6-8 hónapot, mire napi használatra alkalmas lesz...én is csak laptopon tesztelem, a PC-re eszemben sincs ráengedni.
-
Attila2003
tag
Hali! Windows 10-re frisitettem, minden ok, de másnak is volt már olyan hogy játék közben megakad, lekapcsol a monitor és csak újraindítás után jön helyre? Az az érdekes csak az Assetto Corsa meg a Raceroom online játéknál jön elő. GTX 760 om van.
-
Adebayor
aktív tag
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #6984 üzenetére
Csütörtök este: Alfa Romeo GTA - Zandvoort
Akinek bejön a Toyota GT86, annak ez is tetszeni fog!Csütörtökön Zandvoort-ban folytatódik nyílt nyári kupánk a hőskori méregzsákkal, a kőkemény hátsókerekes életérzést nyújtó Alfa Romeo GTA-val! A kupasorozathoz bármikor lehet csatlakozni, aki egy jó kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!
Alfa futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5383
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327 -
neilszab
őstag
válasz
Adebayor #6985 üzenetére
Pedig ott vannak a címlapunk közepén az aktuális köridők: www.gtr-masters.hu
(Az új honlapunk meg már készül a háttérben teljesen a next-gen címeket helyezve az előtérbe..)
A másik kérdésedre válaszolva meg 2001 óta rendezzük folyamatosan az online futamokat mindig az aktuális legjobb szimulátorokkal, így már elég komoly know-how gyűlt össze a bajnokságok szervezését illetően és emellett már igen sokan is ismernek minket és tudják, hogy általában jó dolgokat csinálunk és mindig ügyelünk a létszámra is.
Ha bővebben is érdekel, itt mindent megtudhatsz: a GTR-Masters története
-
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace: Toyota GT86 - Zandvoort!
Most kedden a nemrég megjelent Zandvoort-ban hajtjuk meg a Bonus Pack egyik leginkább várt újdonságát, korunk egyik legjobb élményautójának tartott verdáját, a Toyota GT86-ot! Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5391
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327Friss hírek: GTR-Masters Facebook
-
neilszab
őstag
válasz
Adebayor #6981 üzenetére
Annyi szervert indítunk mindig, amennyit csak szükséges!
Vasárnap este a GT3 futamon 2 szerverünk telt meg teljesen... -
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Adebayor #6980 üzenetére
az időjárás beállitásokba volt aki már bővebben belemélyedt? a server manager programnál.
Kicsit nemértem a dolgot. És hol tudom beállitani hogy mikor kezdődjön a quali meg a futam?
Az oké hogy egy időpont ottvan, de az mire vonatkozik?Azt talán logikusan kigondoltam, hogy azért lehet több időjárást beállitani mert gondolom változik az alapján.
amugy ebbe a gtr-masters-es futamoknál a 100 tesztidősből kb mennyien vannak futamokon? amennyi boxhely van? mindig teltház?
nem kéne egy kicsit szétszéledni?
akik nem jutnak be nem akarnak hozzánk jönni? irjatok privátba ha igen. bár párszor tettem be képet mostanába.
-
bab1987
tag
Xbox 360-as joyon nem lehet a gáz féket analogra állítani? Sehol nem találom hol lehet átállítani. Így tök kényelmetlen vezetni.
-
neilszab
őstag
Vasárnap este: GT3 SummerCup - Zandvoort!
Vasárnap este az új gyári pályán, Zandvoort-ban eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket. Eddig több mint 100 db prekvalifikációs köridő született, nevezni a futamra este 8-ig lehet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!
GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5384
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327Friss hírek:GTR-Masters Facebook
-
neilszab
őstag
válasz
Adebayor #6971 üzenetére
Persze, hogy nincs semmi köze a grafikához, mivel a replay nem egy videó
A replay a kocsik mozgás adatait tárolja, a képernyőn látottakat pedig az engine pedig minden egyes lejátszáskor újrarendereli az aktuális grafikai beállítások alapján.A repaly minősége tehát a kocsik mozgásáról tárolt adatokhoz részletességét állítja, de nem hiszem hogy bárki is meg tudja mondani a különbséget a maximum és a medium között. A fájl mérete a futam hosszától, az autók számától és a fenti beállítástól is függ.
-
djrobaa
aktív tag
-
Adebayor
aktív tag
kiderült hogy nincs köze a replay minőségének a grafikához.. Tehát a fene se tudja hogy ez mit jelent a beállitásoknál.
tudjátok, ahol a 500megát lehet beállitani.mert ugyanugy lehet grafikát állítani, mint alapból.
aki már rájött hogy ez mire jó, majd irjon
Az a lényeg hogy 40-50 perces futam meglegyen elejétől a végéig.
Replay minőségét leveszem mondjuk talán jó lesz. -
fLeSs
nagyúr
Megvan itt vkinek az URD EGT mod?
Az érdekelne, hogy a Kunos Ferrari 458 GT2 és az URD 458 GTE hogyan viszonyul egymáshoz? -
guftabi96
addikt
-
válasz
guftabi96 #6961 üzenetére
Probald ki :
- leulteted teljesen. De tenyleg teljesen. A rugozast kemenyt allitod.
- elso kerekek dolesszoge 3 korul legyen.
- a hatso kerek 5-5.5
( camber ertekek, nem a beallitas, hanem a valos, amit a kis kocsinal mutat. -3 elol, -5 hatul)
- hatso difi zar 1.Olyan drift szeker lesz meg betonon is, besirsz
-
guftabi96
addikt
Aki még nem próbálta:
Audi Quattro Step 1 Krajiska Zmija hillclimb Dirt változatán. Nagyon jó
Egyébként nekem az egész frissítés nagyon bejött. A Toyota először csalódás volt, de aztán kipróbáltam utcai gumival és úgy egész jól el lehet vele szórakozni (legalábbis Magioneben biztosan).
A Nissan brutál, nekem jobban tetszik, mint a GT változat, kár, hogy kanyarodni nem szeret.
A Lambo is tetszik, de arra volt korábban is egy jó mod, és szerintem ott sokkal jobb hangja volt.Egyébként én szívesen látnék az Audiból egy Group B-s változatot
-
fLeSs
nagyúr
Kipróbáltam a Nissan GT3-at és megtaláltam a szerelmemet.
qrvajó, nem az az unalmas, tövig fék, tövig gáz GT3-as mint a többi, ez emlékeztet engem a GT1-es autókra komoly nyomatékkal, játszani kell a gázzal és a fékkel is. Mondjuk sebességben is olyan, mint egy GT1-es autó és ez engedélyezett versenyeken? Fura.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy leszedtem hozzá egy jó kis soundmodot, a gyári hang nem jött be. -
Kommy
veterán
válasz
subaruwrc #6947 üzenetére
1.2.2
- Fixed acd files reading wrong values creating problems with 4WD (possibly other cars)
- Corrected Nissan GT-R Nismo fuel tank capacity
- Corrected Nissan GT-R Nismo auto clutch assist engadgement
- Corrected Nissan GT-R Nismo weight figure on Interface spech data description (does not affect physics)
- Corrected Nissan GT-R Nismo skins' names.
- Added skin template for Audi Sport quattro
- Improved Audi Sport quattro skins
- Fixed Alfa Giulietta argento skin
- Fixed BMW Z4 red skin
- Corrected low fuel consumption for Lamborghini Miura, adjusted for the rest of the bonus pack cars
- Corrected Audi Sport quattro S1 turbo pressure dial
- Added DAMPER_MIN_LEVEL in assetto_corsa.ini to allow for some residual FF damping once the car is moving (default is 0)
- Small tweak to relaxation length variation vs tyre load
- Corrected Abarth 500 and S1 semislicks tyre heating and small corrections in alignment and bumpstops
- Fixed ghost car
- Corrected Alfa Romeo 155 DTM setup antiroll bar missing, plus some minor adjustments in suspension geometry and differentials
- Added ksBrakeDisc shader to allow modders to implement glowing brakes
- Removed log messages for Python function "getTexture" because some python app dev thought: "Hey, what a nice function! I will call it every frame instead of caching the result" resulting in >60mb logs and stuttering and 10 years less in the life expectance of the AC support guys -
subaruwrc
félisten
na ma mi frissült ?
-
Chosen
addikt
válasz
Adebayor #6941 üzenetére
FPS növelés tippek:
Hasznos dolgokat írnak, Anisotropic Filteringbe pl én is belefutottam, itt tényleg sokat fogyaszt a 16x-os, sokat dob FPS-ben ha már csak 8x-osra levettem, látvány pedig ugyanaz.
(Mobilról vagyok, nem tudok linkelni innen sajnos)
Linkesítve
[ Módosította: Qru ]
-
Hmmm. Vegig driftelem az esteket.
Sp moddal. Akkora tarsasag van a drift szerokon. Folyamatosan 10-12 emberrel toljuk. Imadom.
Hetvegen jot meccseltem a gtr szerveren az audival, hibatlan a gepezet. Bar ultetni kell rajta sokat, de az egyik legnagyobb elmenyt adja szamomra. A hangjat is eltalaltak. Imadom.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Adebayor #6930 üzenetére
vedd lejjebb nyugodtan a replay minőségét...a minőség levétele a grafikát nem befolyásolja...a replayt mindig ha visszatöltöd akkor mindig az aktuális grafikai beállításaiddal tölti be...(tehát még feljebb is húzhatod videó kedvéért ahhoz képest amilyen beállításokkal játszol...
kb 3 órára is elég az 500 Mega 20 fővel
-
Adebayor
aktív tag
kösz. hát levettem a füstöt meg a alacsonyra tetem ami eddig nem az volt, sokat nem javult de egyedül emgvan a 100fps. látszik hogy nem mai a gépem. de legalább megy. Ennyi talán elég lesz online futamra is.
-
fLeSs
nagyúr
Igazából van ezeken kívül is élet (mindenféle eldugott blogok és modos facebook profilok), csak sokat kell keresgélni és a franc se tudja ezek mennyire reálisak, gondolom a többségük konvert vagy ilyesmi.
Találtam egy külsőleg vmennyire felturbózott Simraceway Watkins Glen konvertet
, van hozzá AI is, a pálya layout egész jó első ránézésre (körbementem
).
-
Jack@l
veterán
Amit vagy ott, vagy itt nem találsz, az nincs is...
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?forums/3d-car-models.24/AI-hoz asszem csak egy ideális ív berajzolás kell a pályára.
-
-
Jack@l
veterán
-
fLeSs
nagyúr
Kéne egy kis help. A következő autó/pálya modokat keresem, _működő_ verzió érdekelne.
Spec Racer Ford
V8 Supercars
Porsche GT3-as autó (mármint GT3 osztály és nem típus)
Road Atlanta
MosportLéteznek?
-
Adebayor
aktív tag
üdv.
500mb-ről nem lehet valahogy feljebb tenni a replay maximum méretét? mert multkor észrevettem hogy egy kb 1 órás futamot nem vett fel teljesen a játék, mert nagyobb méretü lett volna... ez elég hülyeség volt a készitőktől.
na meg csak azt kérdezi meg hogy elmentsem-e ahonnan kilépek.. meg hogy előre beálitsam hogy miylen minőség legyen. Oké, gondolom rosszabb minőséget beállitva elég 500mb.. de ha esetleg videót akarok belőle, akkor nekem első a minőség..rfactoros megoldás a legjobb.
-
-
Sutee89
aktív tag
válasz
pocokxx #6921 üzenetére
Akkor telepítés után Steamben majd újra megadod a Steam játékok mappáját és egyből felismeri az összeset. Ha valami miatt mégsem fut rendesen, akkor helyi fájlok újraellenőrzése (ilyenkor újra teszi a resdistributable-eket, frissíti a registry-t, stb.) Nekem Steames játékot még sosem kellett újra letöltenem.
-
Sutee89
aktív tag
Mindegyik pályánál, autónál ezt csinálja?
Letöltött autókat, pályákat a content\cars vagy tracks könyvtárba kell beilleszteni/kicsomagolni. A mappák nevét ne módosítsd!
Ha az összesnél hiba van, akkor Steamben ellenőrizd újra a helyi fájlokat. Esetleg készíts egy backupot a Dokumentumok\Assetto Corsa mappáról és töröld ki a mappát (ugranak a statsok, beállítások, career stb.)(#6918) pocokxx:
Én is pénteken frissítettem Win10-re, nem kellett semmit újra letöltenem. Persze, ha clean install-t akarsz, akkor más a helyzet, bár Steamnél a helyi fájlok átellenőrzése megoldja a hibás telepítés problémákat. Egyszóval szerintem nem kell letöltened újra az egészet. -
pocokxx
Közösségépítő
Én is tervezem a frissítést windows 10re. Megoldható, hogy ne kelljen újra letölteni a majdnem 30 gb-t?
-
fLeSs
nagyúr
Meg tudná vki mondani, hogy ha a mod autókat/pályákat nem tölti be nálam a játék akkor mi a francot tudok csinálni?
elindul a töltés aztán visszaugrik a versenybeállításokhoz.
-
kinghaxor
aktív tag
Lenne egy kérdésem, igaz nem közvetlenül kapcsolódik a játékhoz, de hátha tud valaki ajánlani nekem valamit. Nemrég megvettem Play-ről a DashmeterPro-t a játékhoz. Na most a program szuper, tökéletesen működik, nagyon tetszik. A probléma inkább a telefonom pozíciójának beállításában rejlik. A kormányom egy T500RS, a telefon pedig egy 5.5 colos One. Be szeretném tenni valami tartóval a kormány mögé. Létezik valamilyen specifikus tartó erre a célra, vagy nekem kell csinálnom valamit hozzá? Iphone 4-hez találtam neten egyszerűen kivitelezhető megoldást, de 5.5 colhoz nem jó, mert a méretkülönbség miatt sokkal előrébb kell hozni a telefont, ott pedig már nincs hova fogatni.
-
Adebayor
aktív tag
OW bajnokságot hirdetünk. Formula Abarth
Versenynap: szombat
Ha érdekel akkor látogass el valamelyik oldalra -
subaruwrc
félisten
vérpezsdítő hangja van de mondjuk a camber settingek elég buták. akkora downforceot nem generál az a szárny mint a gt3-nál úgyhogy nekem elég hamar eldobja a seggét.de ettől még élvezetes.
a kis audival lehet a legjobbat veretni,ha véletlen kiesel a sóderbe,ugyanúgy megy tovább -
Viper26
nagyúr
Nyomatni kéne az AC-t, ehelyett meló...
-
kinghaxor
aktív tag
Nekem meg pont ez a himbálózás nem tetszik. Olyan mint ha túl magasan lenne a súlypontja. Ide oda billeg az autó ahogy kormányoz az ember. És nem csak az Audi ilyen. Minden régebbi autó így van megcsinálva. Ott van az a régi kis Fiat a dream pack-ból, na arra ez hatványozottan igaz. Egyetlen egy autó sem viselkedik úgy az úton mint ahogyan ezek a régebbi vasak ebben a játékban. Ez az ide oda dülöngélés effekt hihetetlenül el van túlozva. Az autó felhozatal felével ezért nem is játszom. Nagyon nem jön be.
-
AMD_ok
őstag
Aki meg mindig csak "szemezik" a jatekkal, annak most kell megvennie, 25 euroert megkapja a DLC-vel egyutt, felaron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest