- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beszter1991
tag
Sziasztok. Assetto Corsa-ban hogy lehet Versenyben vagy carrierben menni?
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Egyik jó barátomnak gondja van az AC-vel. Megpróbálok itt segítséget kérni, hátha ti többet tudtok segíteni, mert nekem már kimerült a repertoárom. A helyzet a következő:
W7-ről OS csere W8.1 64bit-re (pontos változatot nem tudom, nem is kérdeztem). Friss telepítésű Steam és AC. Belépve a játékba nincs Drag 400-1000 és Drift pálya. Nincs a listában. Játéképség ellenőrzése meg volt, semmi változás. AC letöröl, gép restart, újbóli letöltés után sincs változás. Próba másik HDD-re telepítés (Steam + AC) és semmi változás. Mintha ez a 3 pálya nem is létezne. Próbáltuk, hogy az én AC-mból becsomagol a 3 pálya és átküldve jó barátomnak, majd bemásolja saját AC-jába, de semmi. Nincs a pályák között a fent említett 3 pálya.
Semmilyen pályaszűrő nincs/nem volt bekapcsolva. Kb. 3-4x volt épségellenőrzés + vagy 2-3x teljes újratelepítés és változatlan a helyzet.
Én itt adtam fel, mert még ilyet nem is láttam. Valakinek ötlet, hogy mégis mit lehetne csinálni?
Előre is kösz a segítséget jó barátom nevében is
!
-
MPowerPH
félisten
Nem, az 1s az minusz volt az elozo koromhoz kepest, az elso 8 kanyarban szedtem ossze kb. Poenbol vegigmentem azert... Szeron 8:40 korul mentem ha jol emlekszem, igaz ez volt az egyetlen ertekelheto korom, ami persze invalid, mivel fuvet csiptem Tobbi mind 42, es folotte. Nem mentem sokat, es messze nem volt egyik sem tokeletes, aztan meg nem is eroltettem, mivel ugy volt, hogy nem leszek itthon a futamra... Akkor meg hotlapson is csak 32-es idoket tudtam menni, szoval ahhoz kepest gyorsultam 8-9s-et, elotte kolcsonzott setuppal mentem, meg soft gumival.
Hogy allitom be hotlapson, hogy az aszfalt tapadasa hany szazalekos legyen? Most raprobalnek ugyis egyet. -
Enton
addikt
Itt vannak eredmények/kvalifikációs idők a futamról:
-
--Lorant--
aktív tag
-
JoinR
őstag
válasz
MPowerPH #6185 üzenetére
1s a 2. szektoridejéhez képest van, szóval akár lehet benne 2x annyi is
20 alá be lehet menni 100% tapadáson (az alapján, ha a prekvalos idődhöz viszonyítjuk az élbolyt, nem tudom mennyit adtál bele ott)Jó volt ez a Norbis futam, bár továbbra se lesz ez a pálya a kedvencem. Köszi a szervezést
-
Shodan
őstag
Váltó átételt kell állítani és jó lesz. Most mentem ezen a futamon és elég jó volt, még jobb időt is mentem mint eddig a best.
Csak a két futam között nem tudtam hogy megint kell tankloni és elveszik a setup. Így az offos.
A stremet elnézve azért még van hova fejlődnöm.@bmw omg
-
Jack@l
veterán
Nekem sikerült izzadva 9 alá benyimni, de kicsit lecsúsztam az ívről az egyik kanyarban és nem valid. Viszont néztem most a versenyt, hossszú egyenesekbe én nemhogy a 260-at, de a 240-et jó ha kihozom. Az enyhe felfele emelkedőn pl 220-nál elfogy a cufla a kocsiból. Valami nem okés még mindig technikailag. BMW setupjával sikerült 20 mp-et faragni, de a végsebességeket nem értem.
-
MPowerPH
félisten
En most fejeztem be, eleg volt. Az elso szektorban van meg 1s, de iszonyat nehez osszekaparni, ezert mar inkabb hanyagolom. Egyebkent jo ez az auto, tetszik.
Pont ahogy mondtatok, ilyen hosszu palyan nem lehet nem hibazni. Mindig van egy-ket kisebb hiba, ami x+y masodpercbe kerul. Viszont ahogy egyre jobban ismered a palyat az adott autoval, ugy tudsz fejlodni.
-
shteer
titán
jó a futam
-
macy
addikt
-
vlevi
nagyúr
Az azért eléggé a hihetetlen kategória. Ezen a pályán minden második kanyar szopatós, csalóka ívű, amiben kőnnyű besokallni, dombtetőn lévő beláthatatlan kanyar. Ha ezt valaki látatlanban végig akarja úgy nyomni, hogy tempót is megy, az tuti 10x eldobja egy körben.
Evora gtc-vel próbálta? -
subaruwrc
félisten
-
vlevi
nagyúr
Nincs trükk, nincs titok. Akik elöl vannak, nagyon sok éve szimulátoroznak. Az a setup, ami sokunknak egy idegbeteg vezethetetlen vacak, az nekik gyorsabb, mint az, amivel az átlag normálisan végig tud menni.
Ez egy hihetetlen hosszú pálya, ha mindegyik kanyarban csak minimálisat hagysz benne, már akkor is másodperceket buksz, mire körbeérsz.
Egyszerkétszer kipróbáltam néhány kanyart gyorsabban venni, egyszerkétszer bejött, akkor sokat nyertem, de többnyire nem sikerült kivitelezni, olyankor disznónagy fetrengés lett belőle.
pl. 7-es szárnyállással a flugplatz hosszú egyenes végén az enyhe balost be lehet venni nyélgázon. Ha sikerül. És van még 2-3 ilyen kanyar, ami menne padlón. De a kanyargósabb részen midegyik kanyart nagyon "megtisztelem"
[link]
Erre lehet jó a hotlapozás, akár saját ghost autót figyelve is. Hol van az, ahol mégegy kicsit később lehet fékezni, mi az, amikor viszont korábban kell, és mikor lehet a kanyar kijáratánál padlót nyomni, hogy az egyenes (márpedig abból nagyonsok van) tökéletes legyen.
És a baromi hosszú pálya. Csak ott van azért, hogy nehogy elrontsam, mert akkor félóra idő megy a levesbe (az ESC utáni újabb felvezetőkörrel együtt).
Én is próbáltam Sinka Dani setupját, de én sem bírtam vele mit kezdeni. Visszaálltam a gyárira, váltót hosszabbra vettem, szárnyat 7-re, hátsó felfüggesztés slow rebound pedig 10 (az eredeti 13 helyett). 6-os szárnyállással már nálam is állandóan eldobálja a hátulját -
JoinR
őstag
válasz
subaruwrc #6174 üzenetére
Nem nyert
Ha megnézed a legjobb köröket, a végsebesség bőven 260 felett van, amihez kb. 0-s első splitter és 5-6-os hátsó szárny kell. Amit felraktam gtr-masters fórumba setet, igen konzervatív ilyen téren, és nem is érhető el olyan végtempó vele.
Egyébként szerverre felcsatlakozva bárkit lehet nézni, el lehet lesni 1-2 trükköt. -
subaruwrc
félisten
ahogy most az exos 125 s1-gyel kőrözgetek arra jöttem rá hogy a durva leszorító erő lesz a megoldás a kis lotusnál is. különben túl sok időt vesztesz a kanyarokban és a féktávokon. nagy leszorító erővel meg talán összeszedsz annyi előnyt hogy a 10-15km/h mínusz sem vészes a hosszú egyenesben.máskülönben nem tartom elképzelhetőnek. 2-3mp csak annyi lenne hogy valahol több mindent elvállalnak de 25-30mp az még egy ekkora pályán is ordas különbség
-
Shodan
őstag
Ugyanez van nálam is.2 setupot is próbáltam már,de egyik se jött be nagyon. A nagyon hátra állított fékerőnél ráadásul a legtöbb helyen fékúton kimegy a hátulja. Két kisebb hibát vétettem,de így is 9 felett vagyok. Egyszerűen a 8:30-as időket nem is értem. Kíváncsi vagyok mi a trükk.Remélem lesz majd felvétel mondjuk egy Norbi körről hogy mi a a titok vagy mi az amit nagyon elrontok.-
-
wolf033
senior tag
A Z4 paliban van a GTC-vel?
-
MPowerPH
félisten
válasz
N€T0X|N #6168 üzenetére
Neha fektavon tenyleg csunyan eltud uszni, mintha a kereknyomasban nagyobb difi lenne az oldalak kozott. Nekem a kerekdoles csokkentesevel sikerult kezesebbe tenni.
mod: Endu ugye annyival tobb, hogy vegig kell menni a csonkitott Nurburgringen, ami a legegyszerubb resze a mokanak. Ott meg a kerekvetok is mukodnek, es az aszfalt sem dobal.
-
válasz
MPowerPH #6164 üzenetére
Az korrekt idő. Nem szoktam az endun menni, így az első szektor eléggé homály. Kipróbáltam és lett egy 39 belőle (soft).
Ezt az autót amúgy utálom, konkrétan. A GX bár nehezebb, az sokkal értelmesebben viselkedik. Nem kóvályog össze-vissza az eleje. Azt a GTC-nél sehogy nem tudtam megszüntetni, amikor próbálgattam.
-
MPowerPH
félisten
Itt a setup. Sokat ne varjatok, semmi hokuszpokusz, de hatha segit valakinek.
-
MPowerPH
félisten
Nah, vegre osszejott egy tokeletes kor. Eddig hulye voltam, soft gumival korozgettem, ami mar a palya kozepen elkopott. Ez akkor derult ki, amikor kiprobaltam a mediumot, es hirtelen azt vettem eszre, hogy egyes kanyarokon nagyobb sebesseggel tudok atmenni.
8:25.909Setupot is valtoztattam. Ha kell valakinek, akkor szivesen odaadom, eleg kezes most az auto, kevesbe blokkolnak a kerekek, de nem lassult be.
-
--Lorant--
aktív tag
Még nem késő jelentkezni , ha van kedve valakinek fair mód versenyezni Videó az első futamról
-
Enton
addikt
Mai funrace lement már? Esetleg van róla visszajátszás vagy felvett stream?
-
MPowerPH
félisten
Engem irrital a ghost car, szoval en alapbol kikapcsolom. Nem tudom milyen funkciokat lehet neki beloni.
Egyebkent Leitner korbeert 38 alatt azt hiszem, szoval nem lehetetlen. En is ott csesztem el, hogy a lagy gumival mentem, nem a kozepessel, es a kozepere mar elkoptak a gumik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
MPowerPH #6158 üzenetére
Én próbáltam "biztonsági" kört menni, hogy legalább körbeérjek anélkül, hogy elvenné a kört
Egyik kanyart sem vettem határon, a kerékvetőket jó messzire elkerülöm, mert azt, ahogy megdobják az autót, nagyon nem tudom kezelni.Amúgy az AC nem tud olyat, hogy másik ghostot töltsek be? pCarsban például be tudok tölteni tetszőleges ghostot, akár a netről is, és pluszba hozzáadni az aktuális hotlapozás legjobb idejét.
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #6121 üzenetére
A szeron en egyszer ertem korbe, akkor 8:42 lett, de siman 40 ala mehettem volna, az utolso 1/3-adban elkapkodtam.
Kozben hotlapson is javitottam, persze megint rontottam ketszer is, ami egy min. 2s-be kerult. Jo lenne bemenni 8:30 ala, mert nem lehetetlen.
Sajna a futamon nem tudok indulni, mert nem leszek itthon.
-
vlevi
nagyúr
Váááá.
Sikerült 2x körbemennem, nekem már ez is nagy szó!
8:46 lett belőle.
De nem a masters serveresn futottam, csak hotlap módban. A pályát nem tudom, hol állítjátok 91%-osra, én nem találtam ilyet, csak optimum/fast/green állást. Fast-ra állítottam.
Ja, és aki megy majd, az figyljen oda rá, hogy 2 kör alatt elfogyott 25L benzin!Gondolkodtam rajta, hogyha sikerült egy féligmeddig emberi időt összerakni, akkor felnézek a szerverre,de azthiszen, nem bírnék mégegy kört menni rajta
Majd, ha Brands Hatch Indy-n lesz futam, akkor talán -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #6069 üzenetére
Holnap este lesz a futam a Nordschleifén Michelisz Norbival, még mindig van lehetősége bárkinek nevezni és részt venni a futamon!
Futam infók: Nordschleife - Michelisz Futam
-
macy
addikt
Egyébként én próbáltam TrackIR-el, de nem jött be. Későn reagálok ha megcsúszik az autó segge. Repülős szimeknél nagyon jó, de se assettoban, se carsban nem tudok vele normálisan menni.
-
Enton
addikt
Ez nem track ir-el forog de akkor mégis hogy:
Lenne erre app vagy beállítás amit nem láttam eddig?
(#6152) macy:
Igen azóta észrevettem de hogy lehet ilyen gépiesen fejet forgatni???
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #6148 üzenetére
Gyári garival lett anno, de szerencsére csak egyszer kellett megvenni.
-
barcalaci84
őstag
-
anytime
őstag
Tehát ha jól rágtam át magam az olvasnivalókon, akkor ő már az ajánlott kategóriába tartozik?
Értem én, hogy G27, de azért az majd' egy "százas" (újonnan).
-
Chereiose
addikt
Èn magára a játèkra gondoltam, vicc a 45€ steamen
-
Shodan
őstag
válasz
barcalaci84 #6143 üzenetére
ezeket hol látod?
-
-
anytime
őstag
Megvettem a DP-vel együtt
ELKÉPESZTŐ!!!
Kell egy kormány, de most azonnal, nyilván, a kontroller szart sem ér ...., de messze van még a jövő hét közepe - vége, mikorra leghamarabb lehet egy kormányom.
-
.LnB
titán
A Lotus gtc és gtc league között van valami különbség? Még nem mentem csak az egyikkel.
-
anytime
őstag
Köszönöm, de hajt a kíváncsiság, nagyon tetszenek róla a beszámolók és a videók.
Már nagyon régen játszottam autós játékkal, szimulátorral viszont még soha. A jövő héten megpróbálok első körben kölcsönkérni egy kormányt, aztán meglátjuk, hogy mire jutok a beszerzést illetően.
A konfigom elég lehet egy közepes beállításon a három monitoros futtatásra?
Köszi addig is,
A -
vlevi
nagyúr
válasz
--Lorant-- #6127 üzenetére
Honnan sikerült Bathurstot és V8 autókat szerezni AC-hoz?
-
--Lorant--
aktív tag
Elmúlt futam
-
JoinR
őstag
Hacsak nem soft keveréken mész, nem fogy el a gumi. A medium slick a felvezető körben tiporva is 98-99%-os a 2. kör kezdetekor.
Amúgy ajánlom a hard keveréket is, nyilván kicsit lassabb, de a hátsó kerekek hőingása sokkal kisebb, így nincs az, hogy néha instabillá válik az autó, miközben 2 kanyarral előtte még minden oké volt. -
subaruwrc
félisten
egyik kombóval se voltam még ilyen gyenge. amúgy érdekes gép ez a lotus a rövid tengelytáv miatt ideges folyton. most találtam egy olyan setupot ahol bátrabban tudom nyomni neki de így is lassú vagyok. érzetre pedig nem de az idők nem jönnek. előfordulhat hogy most már túlkompenzáltam a leszorító erővel és az visszafog.azért ez mégis csak egy igen lendületes pálya nem egy monaco ..
-
vlevi
nagyúr
válasz
subaruwrc #6121 üzenetére
Ma próbálkoztam először, de nekem még egyszer sem sikerült úgy körbenennem, hogy ne rontsam el állandóan. Hotlapot szoktam választani, ott nem kell körbemenni, de így se sikerül egy normális (értsd nem forgok meg, nem szállok a korlátba) kört összehozni. Emiatt nálam a 9:16 a "csúcs". Lenne jobb is, de ez az egy mért köröm van, amit nem nullázott le az AC pályaelhagyás miatt. Mostmár felidegesített, abbhagytam
-
Shodan
őstag
válasz
MPowerPH #6099 üzenetére
Az jó én már egy 9 alatti időnek is örülnék
, de nem tudok egy rendes kört összerakni. Elég rossz tényleg hogy 2 kört kell menni, a 2. ra meg már elfogy a gumi. Ha hibázok akkor meg kezdhetem előröl.
Én is próbáltam azt a setupot, de nekem se jött be. Sima gyári defaultal próbálkozom, de ez márt csak azért sem jó mert egy két helyen főleg a a hátsó hosszú egyenesbe már leforog...Dfgt-vel megyek, de ennél az időnél lehet hogy még billel is jobbat mennék -
anytime
őstag
Átnézve az i betűs webáruház kínálatát, érdemes valamelyikkel nekikezdeni, avagy hanyagoljam és nézzek más beszállító után.
Max. amit rá tudok költeni a kombora, az 60k. Sokat gondolkodtam azon is, hogy megnézzek egy belépő szintű kormányt, aztán meglátjuk, de ha azt "kinövöm", akkor feleslegesen kidobott pénz lenne, azaz érdemesebb lenne most egy komolyabb beruházást eszközölni.
-
Sziasztok!
Beleutkoztem egy problemaba.
Nordon, mikor 10-nel tobben vagyunk bent, a VGA-m valamiert csak 800mhzen potyog...Ha singlet inditok, vagy olyan szerverre megyek, ahol kevesen vagyunk, ott tudja az 1300-at, es tartja is szepen. Tomott szerveren egybol 800-850mhzen megy.
I5
8gb ram
Gtx680Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni a játékkal, ezért megkérdezném Tőletek, hogy melyek az ajánlott kormány + pedál kombók, a belépő / közép / felső kategóriában?
Előre is köszönöm az ajánlásokat, üdv:
A -
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #6102 üzenetére
Na vegre osszejott. 1 eleg nagy hiba volt benne, 2s ott elment sajnos. De behoztam mashol, most kicsit kemenyebben nyomtam a hiba utan, lesz ami lesz alapon.
8:31.592
Nalam van kb. 3 notorius hely, ahol gyakran eldobom. Sajnos ezert amikor oda kozeledek, akkor gomboc lesz a torkomban, nem kapok levegot, es elkezdek izzadni.
Alt. ha nagyon rakoncentralok, akkor bele is hibazok.
Menj ra hotlapsra, telepitsd, inditsd az RSR appot, es adjal neki.
Jah, meg lejjebb vettem a minosegbol. Egybol lett 58-60 FPS helyett 102-108, es erezhetoen jobb igy korozni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #6100 üzenetére
Nalam F.23 - R.25, nem valtoztattam.
Menj hotlappal, akkor nem kell korbeevickelni. Normal esetben en a sima felvezeto kor, aztan gyorskor eseten a felvezetoben csak setakocsikazok. Csak az ezen a palyan 13 perc, es ha utana hibazok a gyorskoron, akkor kezdhetem elorol. Szoval egyedul itt nem jatszok ilyen felvezetokorosdit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest