- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem, az 1s az minusz volt az elozo koromhoz kepest, az elso 8 kanyarban szedtem ossze kb. Poenbol vegigmentem azert... Szeron 8:40 korul mentem ha jol emlekszem, igaz ez volt az egyetlen ertekelheto korom, ami persze invalid, mivel fuvet csiptem Tobbi mind 42, es folotte. Nem mentem sokat, es messze nem volt egyik sem tokeletes, aztan meg nem is eroltettem, mivel ugy volt, hogy nem leszek itthon a futamra... Akkor meg hotlapson is csak 32-es idoket tudtam menni, szoval ahhoz kepest gyorsultam 8-9s-et, elotte kolcsonzott setuppal mentem, meg soft gumival.
Hogy allitom be hotlapson, hogy az aszfalt tapadasa hany szazalekos legyen? Most raprobalnek ugyis egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest