Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Váááá.
Sikerült 2x körbemennem, nekem már ez is nagy szó!
8:46 lett belőle.
De nem a masters serveresn futottam, csak hotlap módban. A pályát nem tudom, hol állítjátok 91%-osra, én nem találtam ilyet, csak optimum/fast/green állást. Fast-ra állítottam.
Ja, és aki megy majd, az figyljen oda rá, hogy 2 kör alatt elfogyott 25L benzin!Gondolkodtam rajta, hogyha sikerült egy féligmeddig emberi időt összerakni, akkor felnézek a szerverre,de azthiszen, nem bírnék mégegy kört menni rajta
Majd, ha Brands Hatch Indy-n lesz futam, akkor talán -
subaruwrc
félisten
egyik kombóval se voltam még ilyen gyenge. amúgy érdekes gép ez a lotus a rövid tengelytáv miatt ideges folyton. most találtam egy olyan setupot ahol bátrabban tudom nyomni neki de így is lassú vagyok. érzetre pedig nem de az idők nem jönnek. előfordulhat hogy most már túlkompenzáltam a leszorító erővel és az visszafog.azért ez mégis csak egy igen lendületes pálya nem egy monaco ..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest